dr.big Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Abach napisał(a): (...)u mnie jak co roku rózgi !sciana Tzn. prezent s-m ?
Administrator Artix Opublikowano 5 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 5 Stycznia 2010 A ja dostalem ksiazki i wodery w wersji spodnio buty !sciana
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2010 A ja kupiłem sobie zegarek !sciana
Marynarz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 pidzam napisał(a): Tradycyjnie 0,7 l. LOL, Pidzam żyje !placz !OK
Abach Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 dr.big napisał(a): Tzn. prezent s-m !placz ? Ciekawy pomysł Masz jakieś doświadczenia w tym zakresie? !OK A po drugie: co roku to samo?
misioooo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 U mnie późno dotarły sprzęty podchoinkowe... Ale za to jakie! Normalnie MAXI i to z dodatkami (nie koniecznie sm) !wchair
ptaku_1 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ja tam u was w tym roku? U mnie znowu Mikolaj sie popisal i znalazlem moto prezenty pod choinka. Dostalem ksiazke "Motocyklista doskonaly. Droga do mistrzostwa" oraz nakolanniki Polisport Devil (na lato jak znalazl).
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Grudnia 2010 W tym roku dostałem "kapcie" lipa
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 25 Grudnia 2010 Worlan napisał(a): W tym roku dostałem "kapcie" lipa ... ale do T-maxa czy 4oo? Ps. Usłyszałem dziś fajne świąteczne podsumowanie: - Jakie dostałeś prezenty? - Nic nie warte!
Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Grudnia 2010 A ja dostałem ze dwie książki i ze dwie płyty .... ale za to kosztowało mnie to pewnie z tysiaka. Cary jakieś cy cóś ...
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ja dostałem swetr, czapkę i 2 książki, Orzechówka samochód i kupę dodatków. Gdzie tu sprawiedliwość?
Klubowicze Jack Opublikowano 25 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Grudnia 2010 Artix napisał(a): A ja dostalem ksiazki i wodery w wersji spodnio buty Tak czytam ten odświeżony wątek... Czyżby Artix też wędkarz, jak ja??? Też mam takie "śpioszki". A u mnie w tym roku pod choinką 3 koszule i sweter. Koszule OK, sweter OK, ale jakiś taki niedosyt pozostaje...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zegarek,pare drobiazgów i bielizne termiczną na którą zamierzałem kupić na początku nowego sezonu.Ciekawe skąd ten Mikołaj wiedział Dostałem też fajny zestaw do otwierania wina,ale z tego to się nie ciesze bo przecież alkoholu nie pije.
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 U mnie bryndza — znowu tygodniowa wycieczka, tym razem na „Kanary”. Nowa Cessna, tym razem 182. A do Piaggio — nic... ech.
dacja Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 My dostaliśmy w tym roku najwspanialszy prezent - rodzinną wigilię w NASZYM WŁASNYM domu
Waluś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja w tym roku pod choinką znalazłem tylko igliwie
Administrator Artix Opublikowano 26 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jack Warcraft napisał(a): Artix napisał(a): A ja dostalem ksiazki i wodery w wersji spodnio buty Tak czytam ten odświeżony wątek... Czyżby Artix też wędkarz, jak ja??? Też mam takie "śpioszki". Wedkarz nie, to niezbedna rzecz do jazdy autem bo czasem trzeba wejsc do wody zeby sie podpiac do czegos na brzegu zeby wyjechac. A w tym roku kolejne ferrari, juz nie mam gdzie tego parkowac no i jeszcze 5 innych aut w tym warszawe w wersji kolekcjonerskiej zbudowanej ze srebra
Klubowicze krzytro Opublikowano 27 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Grudnia 2010 A ja dostałem zajefajną koszulkę z moim avatarem
Ściemniacz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja dostałem nowiutką tapicereczkę na siedzisko,i ładnom kurteczkę. !yawn
leszek_krakow Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 "Motocyklista doskonały" i pokrowiec na Burgiego
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2010 zx_space napisał(a): krzytro napisał(a): A ja dostałem zajefajną koszulkę z moim avatarem !scooter a dostałeś nowe sandały !scooter To chyba oczywiste
Rekomendowane odpowiedzi