Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ja również dziękuje za miłe spotkanko.Śledzik pyszny,wódeczka zimna,towarzystwo super !placz1 Jeszcze raz życze wszystkim Zdrowych i Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia
sebulba1971 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 I ja przyłączam się do podziękowań !happybth . Spotkanie było super , towarzystwo jeszcze lepsze a jadło rewelka, mam tylko nadzieję że następnym razem to nie ja będę kierowcą . Kisiel cytrynóweczka była zajebista .
pablos Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Niestety znów praca przeszkodziła w moim wspólnym z Wami spędzeniu tej magicznej chwili, ale duchem byłem z Wami. Dla wszystkich składam serdeczne życzenia Zdrowych ,wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych Wam osób ... do moich życzeń dolącza się Teletubiśka i mała Nicole. Pablos
Pollacca Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja Wam tez zycze wszystkiego co najlepsze w nadchodzace swieta, przede wszytskich usmiechu, zdrowia i spokoju:) bardzo zaluje ze w tym roku ne udalo nam sie przyjsc na wigilijne spotkanie:( pozdrawiam swiatecznie Gosia
Kordian Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 No szkoda że nie moglem uczestniczyć w tej wigilii Burgmaniaków , wiec pozwolę złożyć sobie złożyć życzenia dla wszystkich koleżanek i kolegów. W te piękne Święta niech każdy pamięta z głębi serca płynące życzenia: zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo miłości, życzy...Konrad
Rekomendowane odpowiedzi