Sympatycy orzech Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Danke, Danke, Danke !piwko
dr.big Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Biorac po uwage opady sniegu i niskie temperatury, na wigilie w R66 jednak nie dojade !piwko . Zycze Wam swietnej zabawy i wypijcie chociaz lufke pod sledzika ... za mnie .
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Worlan mi przypomniał OPŁATEK Zapomniałem o opłatku No patrz pan, a ja myślałem, że kłopoty z pamięcią zaczynają się później. Wyglądasz na faceta w średnim wieku, a pamięć staruszka !piwko .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 18 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2009 Worlan mi przypomniał !OK OPŁATEK Zapomniałem o opłatku !OKK No patrz pan, a ja myślałem, że kłopoty z pamięcią zaczynają się później. Wyglądasz na faceta w średnim wieku, a pamięć staruszka . !OK !OK Nie ma co się dziwić . Zarobiony jest facet .
pilot Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja razem ze swoją ferajną życzę wszystkim którzy będą obecni na wigilii w Cafe 66 Zdrowych Spokojnych i Bardzo Szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia oby wam gwiazdka przyświecała cały rok. Pilot, Smoczyca oraz Jamochłony
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Pilocie, bardzo dziękujemy za życzenia. Mam nadzieję, że w przyszłym roku bedziemy nadal nawijali razem kilometry na . Zyczę Ci udanych Bieszczad no i mam nadzieję, że zawitasz na Burgmanię !OKK
Ysabel Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Kurde, jak to??? A kto moje zwłoki do domu odstawi? Orzech ... my mieszkamy juz w innym kierunku ... bedzie zupelnie nie po drodze ... chyba, ze nocujesz na kanapie ?
Klubowicze Profesor Opublikowano 18 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2009 Wszystkim Burgmaniaczkom i Burgmaniakom obecnym i nieobecnym na Wigilii życzę zdrowych, szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia, oraz wszystkiego najlepszego w nowym 2010 roku.
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Worlan mi przypomniał !OKK OPŁATEK Zapomniałem o opłatku Nie wiem czy będę miał jutro czas ale jak ktoś bedzie pamiętał to niech weźmie ze sobą, plizzzzzzzzzzz !OK Cytując klasyka Bareję: "Nie ma sprawy, podzielimy się jajeczkiem..." !OK !OK pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Bardzo dziekuje wszystkim za przybycie. Bylo OK ale niestety choroba nie pozwolila mi dluzej zostac EDIT: Szorstki to jednak spoko Gosc
monk Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Si, bylo bardzo milo pewnie gdyby nie konczace sie autobusy "nach Tarchomin" bylo by jeszcze milej I cytrynoweczka byla mniam, na prawde mniam ) p.s. Orzech: nie zaslaniaj sie choroba, mamy na zdjeciach jak rozliczasz sie z cafe66 i ile razy dlon wyladowala na bladzie, a ile razy w kieszeni ) p.s.2 I jeszcze raz wszystkim Burgmaniakom wesolych swiat!
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tak było: Wigilia 2009 Edit: Wrażenia "powigilijne" super . Zaskoczeniem dla mnie było to, że praktycznie w R66 byliśmy tylko my. Stół był przygotowany profesjonalnie, żarełko pyszne i pięknie podane. Kiślowa cytrynówka - pychotka. Jeszcze raz: Zdrowych i Wesołych Świąt. PS. Marcin, dzięki za transport.
Sympatycy Arecki Opublikowano 18 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2009 I ja dziękuję za mile spędzony czas i raz jeszcze wszystkiego dobrego Wam życzę .
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2009 Było naprawdę super, dzieki Orzechu za organizację Grzesiek, fajne zdjęcia Było super pzdr
Marynarz Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 No nie dałem rady (czego serdecznie żałuję ). Ale Chcę Wam życzyć wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia Pozdrowienia dla całej wesołej gromadki...
phil Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Thks wszystkim za miły wieczór... gdyby tylko burgmania mniej polewała i łatwiej się dziś wstawało Generalnie bardzo miło
Macek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 My rowniez dziekujemy za Wigile . Cieszymy sie, ze moglismy polamac sie oplatkiem w gronie Burgmaniakow. Wszystkim obecnym i nieobecnym zyczymy wspanialych i wesolych Swiat! Ysabel i Macek
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 19 Grudnia 2009 EDIT: Szorstki to jednak spoko Gosc Pewnie, że spoko. On tylko w necie jest Hyde' em Poza tym... Nie złamał się jak go namawiałeś do %... Pijesz czy "donosisz"? Dziękuje, postoje... A tak poważnie, jak co roku było bardzo miło. Miejsce jednak się sprawdziło. Świąteczna "pasza" w Caffe66 smakowita . Odśpierwaliśmy "100 lat Burgmanio" a Orzech nawet pomruczał pod nosem jakąś kolędę . Bardzo dziękuje wszystkim za przybycie
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 19 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dziękuję wszystkim za bardzo mile spędzony wieczór. tu kilka fotek. Śledzik i pierogi z kapustą i grzybami palce lizać Z Antoniaczkami zamknęliśmy R66 już po pólnocy. Organizator szybko sie zwinął wcześnie, a dziewczyny musiały odpracować (sprzątając po imprezie) jakieś rozliczenia. ;) Żartuję oczywiście, organizacja imprezy . Ewik tak ma, że po każdej imprezie musi posprzatać. Jeszcze raz życzę wszystkim Zdrowych, wesołych Świąt i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2009 "Antoniaczki", jesteście CUDNI !placz1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 19 Grudnia 2009 Łee... to ja widzę, że pod koniec imprezy było już naprawdę gorąco !placz1
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2009 EDIT: Szorstki to jednak spoko Gosc !placz1 Pewnie, że spoko. On tylko w necie jest Hyde' em !NOT Poza tym... Nie złamał się jak go namawiałeś do %... Niestety, ale muszę zdementować. Źdźebko się złamałem (w sensie%). I dzisiaj tylko wspomnienia trzymają mnie przy życiu BTW: Kisiel, to zielonkawe to była poezja pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2009 BTW:Kisiel, to zielonkawe to była poezja Szorstki, wóda, zwykła wóda !placz1
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2009 Kisiel, to zielonkawe to była poezja Tak się zastanawiam, z jakiego owocu był ten sok ? Nie ważne, ale mam nadzieję, że na Burgmanię Marcin dowiezie mały "gąsiorek" !NOT !placz1
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2009 Orzech, no nie taka zwykła, ale fakt, jak sobie dzisiaj pomyślę - !placz1 pzdr
Rekomendowane odpowiedzi