Dzięgiel Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Byłem.Super akcja.Śląscy motocykliści zebrali kwotę 8000 zł.Zakupione prezenty rozwiezione do siedmiu domów dziecka Liczba moto - 210 !w00t Liczba maxi - 1 Ilość przejechanych km. ponad 100 kilka fotek !tut
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dzięgiel, mikołaje z warszawki pozdrawiają mikołajów ze Ślaska. Trzymajcie się ciule. Tfu, tfu, no pewnie, że CZULE. !w00t
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dzięgiel ... szacun nasz przedstawicielu ... aż wstyd, że byłeś sam ... ale zdjęcia fajne, tyle mikołajółw przystojnych i szczodrych naraz !w00t:) dzieciaki sie cieszyły na pewno
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2009 Daro fajne fotki .Też byłem, spoko impreza dzieciaki zadowolone było nas dużo wiecej niż w zeszłym roku !tut . Spotkałem jeszcze jedno maxi (może się ujawnią). Grzesiu my Cie też ciu.....le pozdrawiamy !w00t
Rekomendowane odpowiedzi