michu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Siemka no to Ja chociaż cztery mikołaje
Kaśka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Sorki ale dopiero dotarłam do domu Mam mały problem z zrzuceniem Zdjęć ... nie ma męża i kabelek też wcięło ;( ale podaje linka do strony gdzie znalazłam nasze zdjęcie w całej okazałości jest to zdjęcie nr 37 http://www.jazdamiejska.pl/aktualnosci/19,...bydgoszczy.html sorki wrzuce jak tylko sie dowiem gdzie jest ten nieszczęsny kabel
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2009 Kaśka jaki kabel Ci potrzebny. Dawaj swoje foty, oczywiście z motomikołaji
Kaśka Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Fundi zdjęcia mam na karcie w aparacie chyba ze masz je jak zgrać i wstawić ...
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie ma problemu dawaj karte. Mam czytnik na USB i po sprawie. Kilka fotek z ręki Kaśki
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2009 Fajne fotki.Szkoda że takie imprezy odbywają się tylko raz w roku-chodzi mi o charytatywność grup motocyklowych dla potrzebujących bardziej od tych co mogą coś za oferować.
Rekomendowane odpowiedzi