waflo Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Jak w temacie, chodzi mi o skuter na pierwszym planie, ten niebiesko-srebrny.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 11 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2009 T-max przyjacielu - jak 2+2 jest cztery. EDIT: A to zielone na którym stoi to trawa .....
22hubert Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Moze gdybys pokazal jakas srobke i spytal od jakiego to skutera wtedy nie bylo by śmiechu i ironii, ale to nie przystoi maximaniakowi
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 11 Listopada 2009 Aleee ooo soo choosiii???
Marynarz Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 T-max przyjacielu - jak 2+2 jest cztery.EDIT: A to zielone na którym stoi to trawa ..... a to czarne pod nim, to na to mówi się asfalt. A na górze to niebieskie to niebo ps. Mariusz, no właśnie : Ale ten tego o soooo chodziii
eMKa Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Prowokacja?! Prowokacja! - jak 2+2 jest cztery!
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2009 Jaki to T-Max ?? To jakaś chińska podróba. Prawdziwe T-Maxy są żółte.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2009 a to czarne pod nim, to na to mówi się asfalt. A na górze to niebieskie to niebo Popatrz bobrze pod nim jest trawa, a asfalt jest przed nim. Oczywiście jakaś podróba T-maxa
mxmichal Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 wow! ale temat hehe , ciekawe jak sie rozwinie!
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja nie wiem Poddaję się, za trudne
adamgt Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 jak dla mnie to coś japońskiego, takie ma skośne światła , ale tam w krzakach Helix stoi, to chyba jakiś Helixero albo Helixalp, że tak daleko wjechał jako że się temat rozwija to może by pozostałe po zgadywać...
Patryk92 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Czy jest większe zdjęcie, bo tam na tym niebieskim coś pisze, ale nie widze co? Co do reszty to się poddaje, bo rozpoznaje tylko podstawowe, nowoczesne marki, chociaż Helix-a poznałem
Pleban Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 ...to chyba jakiś Helixero albo Helixalp, że tak daleko wjechał ... Ale najdalej wjechał HexagAlp. To bydle
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 11 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2009 A co to jest skuter?
Gość Przemo84 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja tez nie wiem co to za stwór. !tut Stoi bokiem wiec nie umiem rozpoznac co to za skuter. Może i T-max ale ja tylko zółte rozpoznaje !tut
Barti Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja niestety nie wiem, brakuje podpisu pod zdjęciem !scooter !OKK
dr.big Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Yamaha Tmax 500 (XP500), wersja gaznikowa z lat 2001- 2003, kolor to Dark Purplish Blue Metallic (0865) ... Na zdjeciu widoczna otwarta kanapa, stoi na bocznej stopce, w okolicach kierownicy przewieszony kask !OKK ... PS. Ogolnie ta sztuka nie byla nigdy zadbana, z tego co pamietam, zawsze jezdzila brudna i zaniedbana !scooter .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Listopada 2009 Administrator Opublikowano 12 Listopada 2009 PS. Ogolnie ta sztuka nie byla nigdy zadbana, z tego co pamietam, zawsze jezdzila brudna i zaniedbana . To fakt !scooter Zdjęcie zrobione podczas wyjazdu na zlot skuterów do Lęborka. Data 2002 rok. Na zdjęciu widoczni Łysi, Krzywi i inni z tamtej epoki !OKK .
voit Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 PS. Ogolnie ta sztuka nie byla nigdy zadbana, z tego co pamietam, zawsze jezdzila brudna i zaniedbana . To fakt !OK Zdjęcie zrobione podczas wyjazdu na zlot skuterów do Lęborka. Data 2002 rok. Na zdjęciu widoczni Łysi, Krzywi i inni z tamtej epoki . !w00t !w00t Panowie, jak podacie mi jeszcze ile paliwa miał w zbiorniku i jakim ciśnieniem napompowane koła to stawiam Wam
KAZI Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Yamaha Tmax 500 (XP500), wersja gaznikowa z lat 2001- 2003, kolor to Dark Purplish Blue Metallic (0865) ...Na zdjeciu widoczna otwarta kanapa, stoi na bocznej stopce, w okolicach kierownicy przewieszony kask ... PS. Ogolnie ta sztuka nie byla nigdy zadbana, z tego co pamietam, zawsze jezdzila brudna i zaniedbana . I po zabawie, a było wesoło
Sympatycy szorstki Opublikowano 12 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2009 Może i to prowokacja, ale T-max, jak t-max, jakby...dawne klimato/tematy... A sprzęt chyba "poszedł do ludzi", bo był później(długo) na sprzedaż. Były owner, nie był raczej( ) nigdy w klubie pzdr
Agnus Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 PS. Ogolnie ta sztuka nie byla nigdy zadbana, z tego co pamietam, zawsze jezdzila brudna i zaniedbana . To fakt !OK Zdjęcie zrobione podczas wyjazdu na zlot skuterów do Lęborka. Data 2002 rok. Na zdjęciu widoczni Łysi, Krzywi i inni z tamtej epoki . Prezesie, Wy to pamięć macie, że ho ho! Szkoda, że przygodę ze !scooter zacząłem tak późno. A tak blisko było...
eMKa Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Ale najdalej wjechał HexagAlp. To bydle Nie chciałbym się spierać z o wiele bardziej doświadczonym Kolegą, ale czy to nie była wersja HexagAlp'a robiona na rynek wschodnioaustralijski? A tam nosił nazwę HexaJeep jeśli się nie mylę... Proszę zwrócić uwagę na sposób zamontowania osłony tłumika i wentyle - zwłaszcza ten w tyle.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 13 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2009 eMKa, nie masz racji. Od razu widać przecież po kolorze, że to odmiana tylko na rynek nowozelandzki, a nie australijski. HexagAlp'y w tym kolorze szły tylko do Nowej Zelandii, to jest ten słynny odcień "purpura sułtańska" (kod WH-8888). Tak więc - zdecydowanie HexagAlp.
Rekomendowane odpowiedzi