vindzior Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam po rozmowie z kolegą z Klubu Kamikaze Driver mam pytanie, bo w środe 11 listopada jest oficjalne otwarcie nowego odcinka drogi w Jaworznie, jest może ktos chętny na udział w paradzie motocyklowo-samochodowej?? na miejscu trzeba być o godzinie 15 ( oczywiście można być wcześniej) serdecznie zapraszam !piwko plan imprezy http://www.jaworzno.pl/kultura/kultura/kon...dowo-radosnie-1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2009 a pogoda będzie ? ;-)
vindzior Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 pogoda jest zawsze tylko nie wiadomo jaka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2009 hmmm a coś wiecej oprócz pogody tego 11 listopada będzie ??? bo to co niektórzy starzeją się w ten dzień
vindzior Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 no niestety latka uciekają ale fanjy bym miał prezencik jak byście mnie odwiedzili przy okazji !piwko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2009 vindzior - mówisz masz :lol:
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2009 vindzior ... a kawa, ciastka i kolacja będzie ???? czy tylko czekasz na składanie życzeń !scooter jakieś inne atrakcje oprócz otwarcia drogi i święta przewidujesz ???? hihihi
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2009 no ciekawe , ciekawe co ????
vindzior Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 mam nadzieje że nie bedzie żle i jakoś to wypali ) robie miejsce na sutery:)
waw Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Nowy odcinek drogi w Jaworznie oficjalnie OTWARTY !OKK http://www.imprezy.jaworzno.pl/index.php?o...ask=view&id=924 Delegacja Burgmani oczywiscie była, niezbyt liczna ale była (niestety pogoda wystraszyła niektórych) Maxi !scooter były jedynymi jednośladami uczesticzącymi w imprezie ("trza twardym być nie mientkim" i jakiś tam deszcz nam nie przeszkadzał ) Skutery na zaszczytnym miejscu (na początku)poprowadziły paradę nowo wyremontowanym odcinkiem drogi.
vindzior Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 no dokładnie !scooter znowu górą mimo urodzinków byłem dziwne to jest dla mnie, że gazeta nasza okregowa pisała o tej paradzie i żaden z tych z biegami nie przyjechal !OKK) Reszte na ten temat powiedział i pokazał kolega WAW
waw Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 ...dziwne to jest dla mnie, że gazeta nasza okregowa pisała o tej paradzie i żaden z tych z biegami nie przyjechal !scooter)... Bo deszcz padał !OKK
Rekomendowane odpowiedzi