r1v3n Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Witam Ostatni weekend - do soboty 24.10 porazka, wydawalo sie ze przez "bura suke" pieknej jesieni nie uswiadczymy ... nagle wieczorne info + pogoda, niedziela i poniedzialek ma byc piekna pogoda !OKK a tu dlugi weekend (pon. wolny)* !OKK 2 dni wolnego i pogody!! (* ja i moje piekne 2oo aktualnie siedzimy w Wiedniu -> a pon 26.10 to dzien uzyskania niepodleglosci przez Austrie) Niedziela: Wieden -> Graz (postoj u znajomych, wieczor do wykorzystania ) Pon.: spokojny powrot + niewielkie zwiedzania Teraz pare zdj (opis warunkow ) do burej mamy tu jeszcze daleko Studencki GPS Licze na kolejne takie weekendy z pogoda (dopoki na studiach nie dowala) Chetnych zapraszam - meta sie zawsze znajdzie (niestety kasztany niechetne na jakiekolwiek wypady) Pozdrawiam
Kordian Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 No udało ci się wychwycić trochę pogody, Dla mnie świetna czwarta fotka, twoja maszyna i żółte drzewo w barwach jesieni...
Rekomendowane odpowiedzi