Klubowicze karton Opublikowano 2 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Listopada 2012 artur ja twojego posta przekazuje andrzejowi telefonem i do niedzieli
ja-rek Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 O ktorej zbiorka pod mc kaczką ??? ja-rek. .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2012 tradycyjnie ok 10.15 - wyjazd 11.00 ?
ja-rek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Kto moto a kto 4oo, bo może mi być wstyd samemu w Konserwie. Karton, czy Kuba będzie? - Martyna nie może doczekać się spotkania z kolegą !OKK . ja-rek. .
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja na 200 a moja ładniejsza połowa + zwariowany psiak 400
Grześ Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Już sam nie wiem czym mam jechać autem czy komarkiem.....................
Klubowicze karton Opublikowano 3 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2012 jarek co za pytanie a kto drwa naciupie andrzej z mysłowic jedzie wozem z tego co wiem
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2012 no co Wy ??? puszkami ????? ja mam nadzieję, że pogoda będzie znośna i jadę 200
skoczbo Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 chetnie bym sie wybral i Was poznal, ale niestety moje pociechy lekko chore i moja tez wiec sam nie chce jechac a chorych bobasow dziadkom nie chce zostawiac wiec udanej zabawy i mam nadzieje do zoboczenia innym razem
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja dzisiaj w celu przygotowania sprzęta na jutro zrobiłem 150 km. Część skrutem z Wisły do Ustronia przez góry po wyrypie. Skuter dał radę razem z Afriką Twin. Jestem gotów.
Ania Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 ja i Krysiu + mój brat na 200 dziewczyna mojego brata konserwą
Klubowicze Trebor Opublikowano 3 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2012 Pogoda zapowiada się dobra jak na listopad tak więc i ja zawitam do HK . Trzeba zamknąć sezon bo jak nie to trzeba będzie jeżdzić całą zime. Do zobaczenia .
Bingo72 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Na zaproszenie arturo-bb, mała ekipka z małpolski wpadnie na wasze ognisko. Potwierdzone na pewno AŻ 2 osoby
andrzejSkoczow Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja i moja połowa postaramy się być na 200. Kiełbaski i musztarda kupione Pozdrawiam wszystkich.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Listopada 2012 Trzeba zamknąć sezon bo jak nie to trzeba będzie jeżdzić całą zime. jakby pogoda pozwoliła to ja chętnie pojeżdżę całą zimę ... i odśnieżać auta i chodnika nie było by trzeba .... ech rozmarzyłam się
Bingo72 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Meldujemy szczęśliwy powrót oraz dziękujemy za przyjęcie na ognisku, miejsce macie REWELACJA ! Do zobaczenia.
Klubowicze Trebor Opublikowano 4 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2012 Dziękuje za super spotkanie ,pogode załatwiliście extra !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2012 zamknięcie sezonu udało się rewelacyjnie: towarzystwo dopisało, pogoda też ... najpierw ognisko i smażenie kiełbasek później małe kulanko po jurze i kawa pod zamkiem w Bobolicach dziekuję wszystkim za bardzo miły dzień
andrzejSkoczow Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja tak samo w domku Dziekuję wszystkim za miłe spotkanie Pozdrawiam
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2012 No to Ogniskowe Zakończenie Sezonu ODTRĄBIONE ================== ========================= Dziękuję za miłe spotkanie i wspólne kulanie. Sporo nas dzisiaj było
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2012 I my w domu. 280 km pękło z przyjemnością. Bardzo wszystkim dziękuję w imieniu swoim oraz mojej lepszej połowy oraz Soni. Ci co nie byli niech A na pocieszenie powiem wam że policzyłem iż Ogniskowe Rozpoczęcie Sezonu już tylko za 5 miesięcy Ps Patryk dzięki za "intrewencje"
Dario:) Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Dziekuje wszystkim było bardzo miło ,,, I to zakonczene , trąbka , oklaski.. pierwsza klasa,, Pozdrawiam:) widzimy się na wiosnę..
franio212 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 I my w domku Franio Jola Adam podziękowania. Jaworzno pozdrawia wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi