Gość radiolog Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 zapraszamy, każdy przywozi coś i kładzie na stole Bo my bedziemy 1 raz,to prosimy o mala sugestie czego mamy nie, przywozic albo czego jest niedobór, bo na pewno jakoś się umowicie między sobą
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2011 Bo my bedziemy 1 raz,to prosimy o mala sugestie czego mamy nie, przywozic albo czego jest niedobór, bo na pewno jakoś się umowicie między sobą + + + w rozsądnych ilościach + + + dużo, dużo
Sympatycy Zenek Opublikowano 5 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja z żonką sie wybieram i jesli nie macie nic przeciwko zabierze sie z nami moj przyjaciel poczatkujacy motonita. Patryk narazie mamy tylko duzo ale reszte jutro zakupimy . Do zobaczenia.
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja z żonką sie wybieram i jesli nie macie nic przeciwko zabierze sie z nami moj przyjaciel poczatkujacy motonita. Patryk narazie mamy tylko duzo ale reszte jutro zakupimy . Do zobaczenia. i tak trzymaj, a resztę można kupić w pobliskim sklepie
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2011 Jednak pracuje , postaram się dojechać !YES !scooter .
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2011 I po ognisku. Było Super Zaj.....cie. Pogoda bajka. Szkoda ze następna taka okazja nie tak prędko !placz1 Dzieki wszystkim za towarzystwo i do następnego tak miłego spotkanka !V PS Dawać zdjęcia
Klubowicze karton Opublikowano 6 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2011 ognicho pogoda super zamek zokupowany miło spędzić niedziele z burgmaniakami i nie tylko pozdrawiam
Klubowicze Trebor Opublikowano 6 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2011 Dziękuje za czas spędzony przy ognisku.Było !OKK Joasiu pyszne ciasto !YES Pozdrawiam Trebor
Gość radiolog Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Też dziękuję za mile spędzony czas i możliwość poznania grupy śląskiej na żywo, na szczęście cześć osób już znałem więc nie czułem się całkiem wyobcowany. Mam nadzieję ze tu nie był jedyny raz i czekam na kolejne spotkania. Zalapalem się na przedostatni kawałek ciasta Joasi, bardzo dobre. To teraz czekam na zdjęcia
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2011 Dziękuję za miłe spotkanie i tak liczne przybycie. Cieszy to, że chciało Wam się przyjechać z małopolski. Stałym już bywalcem śląskiego ogniskowego otwarcia/zakończenia jest Trebor !OKK Trzeba się zastanowić nad adopcją Treborka do grupy śląskiej Joasia, na następny raz to dwie blachy ciasta musisz upiec. Do następnego i szybkiego spotkania. /jeśli chcesz oglądnąć zdjęcia to kliknij na zdjęcie/
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2011 i ja dziękuję za miłe zamykanie sezonu towarzystwo i pogoda dopisało cieszę się, że Wam smakowało ciasto dyg MIŁEGO OGLĄDANIA
Dragos Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie !scooter na zamkniecie sezonu przy ognisku było super !OKK Joasiu ciasto jak już wspomniano było bardzo dobre !OKK Ps. Jasiu klikając na twojego linka wyskakuje "Niestety, nie znaleziono strony."
GrzechoCnik Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Pooglądałbym, ale Joasiu musisz nadać uprawnienia dla posiadajacych link do oglądania albumu. I jeszcze razu umieścić link do albumu na forum
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2011 już poprawiłam, przepraszam to ten pośpiech
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2011 już poprawiłam, przepraszam to ten pośpiech a i tak zdjęcia dałem jako pierwszy (dzięki Wawowi )
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2011 a i tak zdjęcia dałem jako pierwszy bo Ty bliżej do domu miałeś
Gość miki Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Milo bylo poznac sasiadów, dzieki za mile przyjecie i do zobaczenia !winkiss
Ania Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Serdeczne dzięki za miłe spotkanie przy ognisku jak zawsze było SUPER Joasiu dziękuje za przepyszne ciasto do szybkiego następnego razu
Sympatycy Zenek Opublikowano 6 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzieki za spotkanie i mozliwosc usmazenia kielbaski w tak zacnym gronie poraz kolejny. !OK
Gość Kristof Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Rowniez dziękuję za mile spedzony czas:) !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter łoto fotki:)
Sympatycy pawel883 Opublikowano 6 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2011 Och szczęściarze zazdroszcze wam możliwości wekendowego spotkania.Fotki super goście też (Trebor,Rafalek). ps.Patryk ta grupa której zrobileś fote to chłopaki z Jastrzębia. pozdrawiam pawel
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2011 Och szczęściarze zazdroszcze wam możliwości wekendowego spotkania.Fotki super goście też (Trebor,Rafalek). ps.Patryk ta grupa której zrobileś fote to chłopaki z Jastrzębia. pozdrawiam pawel To w Jaszczymbiu mam przechlapane Żałuj, że nie byłeś bo było .......
Lion Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Ja również dziękuję za wszystko, pogoda bardzo dopisała i liczne grono na zakończenie sezonu przywitała. Popili,pojedli i miło czas spędzili. Miło było również poznać i wspólnie biesiadować z sąsiadami. Do następnego spota Pozdrawiam Lion
Dario:) Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Było super dzieki wszystkim za miłe spedzenie czasu i miło bylo poznac fajnych ludków:) Jaosiu chociaz nie jadam słodyczy to ciasto było wysmienite pozdrawiam wszystkich:)
Rekomendowane odpowiedzi