pilot Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Niestety choroby i brzydka pogoda uniemozliwiły nam przyjazd na ognicho a bardzo tego żałuje . Mam nadzieję że będzie okazja to odrobić. Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i nie obecnych na ognisku.
Klubowicze Roni Opublikowano 9 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2009 Zamknięciowe podziękowanie za spotkanie dla: wszystkich obecnych w Hu...Kankach 2oo-kółkowców od Martyny i Ja-rka - 4oo kółkowcy !OKK !V !YES No Ja-rek tu się nie popisałeś !happybth Przecież Martyna wyjechała najedzona, wybrudzona i z całą czapką orzeszków, tak że nie mów Hu...( czyt hujki) tylko Hutki Kanki.
Klubowicze Migu Opublikowano 9 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2009 Za krótko siedzieliście miałem ochote wpaść !happybth . Fajne fotki ale dlaczego te skutery w takim nieładzie Bafka ty do tego dopuściłaś !OKK.
Dzięgiel Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 Za krótko siedzieliście miałem ochote wpaść !piwko . Fajne fotki !TAZ ale dlaczego te skutery w takim nieładzie Bafka ty do tego dopuściłaś !tut. Ja kazałem tak poustawiać,żebyś miał gula hehe
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2009 To podchodzi pod anarchie !TAZ (zostawić was na chwile !tut ). Pogadamy w czwartek !piwko .
Dzięgiel Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 24.10.2010. zamknięcie sezonu.Miejsce wiadome.Wyjazd mc.donald Rozdzieńskiego godz.10.Chyba,że pogoda się spi...oli to przesuniemy termin.
IMC_GREGOR Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 To ja tez bede ale na 400
voit Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 Może pogoda sie zlituje jak w zeszłym roku. pozdro
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2010 Trzeba się będzie do Was kulnąć, bo na Mazowszu to jakoś zanika tradycja
Sympatycy szorstki Opublikowano 15 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2010 I tu pełna zgoda Grzesiek. Tylko, żeby sucho było na drodze pzdr
Bafka Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 No chłopaki nie ma co się zastanawiać tylko szykować maszyny i kulać się na Śląsk Serdecznie Zapraszamy
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 16 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2010 Trzeba się będzie do Was kulnąć, bo na Mazowszu to jakoś zanika tradycja !tut Może i ja się spróbuję załapać razem z Wami jeśli można .
Klubowicze Roni Opublikowano 16 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2010 Trzeba się będzie do Was kulnąć, bo na Mazowszu to jakoś zanika tradycja Wiesz gdzie mieszkam i phone też znasz, jakby co to memory fajf, mały lancz z herbatką i polecimy razem !happybth
marcho Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 No zjawiłbym się po raz pierwszy z wielką radością ale najprawdopodobniej na 4oo !scooter Z zapalenia oskrzeli wylazłem dopiero - no chyba że będzie z 10*C no toooo... a daleko nie mam !bicz Pozdrawiam
tomwiech Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Na 99% bede, niestety burkiem nie moge, wiec 4oo
Klubowicze Trebor Opublikowano 18 Października 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2010 Byłem na otwarciu , postaram się być na zamknięciu. Pozdrawiam Trebor !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2010 Wiesz gdzie mieszkam i phone też znasz, jakby co to memory fajf, mały lancz z herbatką i polecimy razem !scooter @Roni, oczywiście wiem gdzie trzeba skręcić na herbatkę. Dzięki za zaproszenie. Co do wyjazdu, okaże się w czwartek. Prognoza pogody nie jest zachęcająca na jazdę skuterem. Ma być zimno i zapowiadane są opady śniegu. Czyli d..pa blada.
IMC_GREGOR Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Niedziela, 24.10.2010 12 / 3 °C 1013 hPa Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.0 mm Wiatr: 5 km/h bedzie dobrze
andi.nb Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Pozdrowionka dla całej ekipy -ja tym razem nie dam rady ,ale sercem jestem z wami Nawet browara sobie łykne z tej okazji
voit Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Pozdrowionka dla całej ekipy -ja tym razem nie dam rady ,ale sercem jestem z wami !happybthNawet browara !happybth sobie łykne z tej okazji !happybth Szkoda, że nie możesz wpaść . Pozdrawiam Z ogniska na otwarcie tak łatwo sie nie wymiksujesz.
andi.nb Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Z ogniska na otwarcie tak łatwo sie nie wymiksujesz. !happybth Chcieć a mudz to dwie różne sprawy,zobaczymy co czas pokaże !happybth . Oczywiście pozdrowienia jeszcze raz.
Dzięgiel Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Ognisko aktualne.Pogoda ma być !happybth .Do zoba w niedzielę !piwko
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Października 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2010 Udanego ogniska, bawcie się dobrze. Może innym razem uda się Was odwiedzić.
Lion Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Czyli jutro o 10 MD Roździeń ?? może dojde do siebie i będe A ..... dobra już nic
leszek_krakow Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Którędy będziecie się kulać z Katowic? - chętnie do Was dołączę - tylko nie chce mi się lecieć do Katowic, a Hutki-Kanki znalazłem na google maps,ale nigdzie nie jest zaznaczone miejsce na ognisko Burgmani Ew. podeślijcie jakiś link albo opiszcie jak tam trafić...
Rekomendowane odpowiedzi