Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2009 proszę o pilne zgłoszenie się kto z grupy śląskiech chce, żeby kamizelkę wrzono przesłał do mnie ( taniej wyjdzie przesyłka ), zgłaszać się prosze do jutra bo wysyłam listę
Klubowicze karton Opublikowano 15 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2009 Joasia ja też biore
winpio Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Joasia ja też biore z tego co wiem to Joasia nie bierze i jest wolna od nałogów !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Października 2009 Joasia ja też biore Karton ale to są kamizelki, które zamawialiśmy u Wrzonia. Ty zamawiałeś u Niego? bo jesli nie to niestety ale ja nie załatwiam nowych tylko organizujemy jedna przesyłkę z Warszawy żeby było taniej dla nas i wygodniej dla Wrzonia
vindzior Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 a kiedy ma byc ten towar? chętnie bym odebrał
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 16 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Października 2009 Dzięki Joasiu za organizację. Kamizelki i naszywki powinny być dzisiaj u mnie w domu (niestety mnie tam nie ma, wracam w niedzielę) , więc na początku tygodnia wysyłam do Ciebie całą partię. Dotarły już są.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Października 2009 dziś odebrałam przesyłkę z kamizelkami, chętnych po odbiór zapraszam
bemol77 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Jak tylko będzie czas i siła to na pewno wpadniemy po odbiór może jeszcze na dobrą kawę się załapiemy !piwko
Klubowicze Migu Opublikowano 21 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2009 Joasia może na Chudowie .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Października 2009 Migu Chudów jest ok ale jutro nie dam rady przyjechać jak będzie pogoda to za tydzień
voit Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Joasiu, Winpio dzięki za pomoc w przechwyceniu kamizelki. Jest SUPER.
Rekomendowane odpowiedzi