Gość marcel Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witam Was serdecznie, jako ze mieszkam kawalek drogi od W-awy a nie lubie sobie robic bezsensownych dalekich wycieczek zwracam sie do Was z pytaniem czy ktos moze ogladal ten sqter? Jesli tak, prosze o opinie i wszelkie sugestie, z gory dziekuje i pozdrawiam.
Marynarz Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 A możesz jakiegoś linka zapodać do aukcji ?? Bo chyba ci się zapomniało
misioooo Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Gugiel mówi, że to to: http://motosky.otomoto.pl/aprilia-scarabeo...r-M1470984.html Nic innego w MotoSky nie znalazłem
bartosz108 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ciekawa oferta. Mam zamiar się tam przejechać i zerknąć na sprzęty które mają. Scarabeo 500 bardzo mi się podoba. Ogniwo łączące maxi i motocykle, czy coś w tym stylu.
ptaku_1 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Bartosz zycze powodzenia w zakupie ale na przyszlosc to do takich zapytan jest odpowiednie miejsce na tym forum interesujace oferty Nie to zebym sie czepial, ale wstalem dzis lewa noga
drzewo Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Też się nad nim zastanowiałem jakieś dwa miesiące temu. Super stylistyka, no i mam sentyment bo dwa lata latałem scarabeo 50. Wybrałem jednak burgmana 400. Myślę że łatwiej będzie z częściami jak by co...
Rekomendowane odpowiedzi