drzewo Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Coś ta wielkopolska mało aktywna na forum... Zastanawiam się dlaczego. Że klimat nie ten?
obserwator Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 E... chyba nie... Tylko ten regionalny podział chyba nie wypala. Jestem z Piły i czasem coś tam skrobnę na forum Kliny to prawie przeciwny kraniec. Wielka ta Wielkopolska.
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2009 Może tutaj będzie łatwiej
drzewo Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Wiem że organizowaliście zlot w Rogoźnie. Żałuję że mnie tam nie było. Z tego co udało mi sie zorientować to takie zloty są za każdym razem w innym zakątku Polski. A tak w ogóle to dużo was jest z okolic Poznania?
Tomekgdz Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 A tak w ogóle to dużo was jest z okolic Poznania? Oczywiście jest cała Elita Skuterowa !wchair Tylko obecnie odpoczywają po urlopach
Darek Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Trzeba zaglądać na nasze forum. Już dawno nie odpoczywamy !OK Właśnie co zakończyliśmy II Manewry Strzeleckie PES-u a jutro zaczynamy duży trzydniowy wyjazd rodzinny PES-u, do którego dołączyli również goście z poza Wielkopolski.
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2009 No i dotarliśmy juz do domu - bardzo dziękujemy za bardzo miło spędzony czas !OKK z całym PES-em. Mamy nadzieją z Ewą że jeszcze nas zaprosicie na !OKK .
Darek Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Bardzo miło na było Was gościć. Dzięki za towarzystwo !V , nocne rozmowy !OK , sobotnią wycieczkę !OK Fotki z mojego aparatu już obrobione .. będą na naszy forum. !OK Do następnego zobaczyska.
melmacie Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Dziekujemy za milo spędzony czas. Fotki obrobione i w drodze do Wielkopolski. Podrzuce potem wiecej na www. Pozdrowionka
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2009 Fotki od melmacie obrobione od jutra będzie miał Zybex płytę do przegrania.
Rekomendowane odpowiedzi