Gość jj23 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 bez konkretnego celu,jak sądzę jest pewna grupa osób mieszkających w pobliżu granicyi łatwo im wyskoczć na obczyznę tylko po to aby się przewietrzyć,w moim przypadku to murowane 150 kaemów-dlatego muszę zamiast spontana wykonywać wyprawę-proszę o opinię.
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 digu - dla ciebie zagranica to chyba jakoś odwrotnie, he he.. Ja jestem regularnym gościem na swojej SW w berlinie min. co dwa tygodnie, zdażało mi się nawet podróż w minusowych temperaturach.
jack daniels Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Ja czasami jeżdżę w Czeskie górki. Polecam! Bardzo malownicze widoki i extra winkle. Pozdrawiam J.D.
adams Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Najczęściej na Słowację, ale rzadko, raz w roku.
JAR67 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Najczęściej na Słowację, ale rzadko, raz w roku. WYBIERAM SIĘ DO IZRAELA ZA TRZY LATA ALE RACZEJ NIKOGO ZE SOBĄ NIE ZABIERAM !scooter
marecki Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 kilka razy w roku do Czech - na jedniodniowe wycieczki
Sympatycy pawel883 Opublikowano 6 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2009 Czechy i Słowacja non stop w chwilach wolnych. Do Czech mam aż 10km PS.ostatnio zaliczyłem Faaker am See,Słowenie ,Włochy ,Austrie i do domu.
Administrator Artix Opublikowano 6 Września 2009 Administrator Opublikowano 6 Września 2009 Za granice to coraz trudniej sie wybieram, bo i granice sie przesunely. Generalnie po naszym Unijnym kraju to ganiam czesto ale za granice to juz rzadko sie wybieram no coz wojewodztwo Niemieckie, Czeskie czy Slowackie to i owszem, Litewskie czasem ale do wojewodztwa Portugalskiego to juz 4 dni jazdy wiec skuterem bylem tylko raz. Ehhh skurczyl sie ten swiat strasznie. Generalnie 800 km od domu uwazam za bliska okolice dostepna na weekend
Pollacco Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Jezdze duzo po Polsce i dosc czesto za granice. Zachod i poludnie:) pozdr.pollacco
iQ! Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 jeszcze nie zdarzylo mi sie, ale pozyczylem tacie skuter i pojechal do wloch kupic los na loterie, gdy byla wielka kumulacja:)
Rekomendowane odpowiedzi