bogdan201 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jak w temacie ja postaram się dojechać w sobotę na paradę. Pozdrawiam Zlot w Choceniu 21-23.08.2009r.
Gość stoney Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 był kto? z Was wcze?niej?? jakie macie opinie??
waszlo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wielce prawdopodobne, że się pojawię w sobotę, z tym że jeszcze nie wiem czy z noclegiem czy bez. A przył?czaj?c się do przedmówcy-był kto? wcze?niej?
bogdan201 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ja wcze?niej nie byłem, nie znam też żadnych opinii o wcze?niejszych zlotach. Poprostu dzi? zadzwonił do mnie kolega jeżdż?cy Tmaxem z Płocka (jeszcze nie forumowicz) i zaproponował żeby wspólnie się tam kuln?ć.
waszlo Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja przyjadę z żon? jako plecaczkiem w sobotę, ale tylko do wieczora i powrót. Czy kto? z Łodzi lub okolic się wybiera? jak tak to niech się odezwie na PM, to się może dogadamy na wspólny przejazd.
Rekomendowane odpowiedzi