vindzior Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam na dzisiejszym spotkaniu w Chudowie wymy?lili?my wycieczkę objazdow? na Równice w okolicach Wisły ,Ustronia. Start w niedziele o godzinie 10.00 w Mc'donalds na ul. RoĽdzieńskiego w Katowicach na przeciwko IKEA
tomwiech Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 nastepnym razem teraz niestety jestem daleko Pozdrawiam!!! !scooter
vindzior Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 wyst?pił problem ponieważ MIGU wraca z Czech, a chce z nami pojechać musimy się dopasować więc godzina odjazdu jest pod znakiem zapytania w razie jak by kto? chciał jechać z nami a nie napisał nic na forum podaje mój nr 664460331
vindzior Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 fajnie było szkoda że nikt nie przyjechał był tylko Winpio i ja vindzior odwiedzili?mmy pieskow? skałe zakopane wadowice
Dzięgiel Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 fajniebyo szkoda że nikt nie przyjechałbył tylko Winpio i ja vindzior odwiedzili?mmy pieskow? skałe zakopane wadowice i stało sie\ szliffffffffffff x9 w wadowicach przykre O ku.. .Winpio cały
vindzior Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 winpio cały lekkie odrapania reszte w czwartek zobaczysz
Rekomendowane odpowiedzi