Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam.Moim zdaniem nast?piło zbyt duże rozdrobnienie regionalne. Prawdopodobnie w niektórych województwach nie doczekamy się żadnego wpisu. Rafałku... S?dzę, że musimy patrzeć przyszło?ciowo i brać pod uwagę, że za jaki? czas w każdym regionie będzie grupka osób jeżdż?cych na maxi, maj?ca swoje wewnętrzne tematy, ustawki itp a nie maj?ca własnego forum tak jak np. w Poznaniu PES czy we Wrocławiu KSW. Wtedy działy, które s? teraz puste zostan? odpowiednio wykorzystane. Poza tym patrz?c na liste użytkowników naszego forum w każdym regionie s? mniejsze lub większe grupy. Oczywi?cie nie wszyscy się odzywaj? ale może wła?nie poszczególne podziały terytorialne zachęc? ich do działania i wyjd?, jak to się mówi- z krzaczorów . Przypominam raz jeszcze to o czym pisał Artix. Wchodz?c do każdego działu pamiętajcie o odznaczaniu na dole "wszystkie" -> sortuj. Dzięki temu pokaż? się Wam w?tki starsze, które być może warto będzie od?wieżyć. Ps. Nie ukrywam, że chciałbym kiedy? zobaczyć w każdym regionalnym dziale tyle w?tków (po przesortowaniu na- wszystkie) co widnieje w mazowieckim...
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Tylko w kwestii małego sprostowania... 1. Klub Skuterowy Wrocław (w skrócie KS W) posiada forum na własnej stronie: www.ks.wroclaw.pl 2. Poznańska Elita Skuterowa (PES) również posiada forum na swojej stronie: www.skuterowa.com Ale powyższe nie przeszkadza temu by i tu w Dziale Regionalne było i Wielkopolskie i Dolno?l?skie... może faktycznie kto? wyjdzie z "krzaczorów"
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 27 Kwietnia 2007 M@rkizku... aż sam siebie zacytuje każdym regionie będzie grupka osób jeżdż?cych na maxi, maj?ca swoje wewnętrzne tematy, ustawki itp a nie maj?ca własnego forum tak jak np. w Poznaniu PES czy we Wrocławiu KSW. Wła?nie dlatego to podkre?liłem. Mimo tego, że we Wrocławiu jest KSW (poprawiłem ) a na Wielkopolsce PES czy CR to często się zdarze, że ludzie trafiaj? najpierw do nas... Wła?nie po to s? przewidziane poszczególne działy. Ale powyższe nie przeszkadza temu by i tu w Dziale Regionalne było i Wielkopolskie i Dolno?l?skie... może faktycznie kto? wyjdzie z "krzaczorów" No wła?nie m.in po to te działy
-=Dee Jay=- Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 a ja tak sobie pomy?lałem, że zamiast tworzyć regionalne czę?ci naszego forum, możeby by tak podlinkować fora regionalne... czyli .. klikam na pomorskie, przechodzi na s3m wielkopolskie -> PES dolno?l?skie - KSW s? ogromne zalety takiego rozwi?zania ... po pierwsze burgmania "zjednoczy" wiele regionów skuterowych po drugie, użytkownicy którzy trafi? najpierw na burgmanie, będ? mogli bez zbędnych wysiłków przejsc na strony klubow regionalnych, gdzie poznaj? swoich regionalnych kolegów, co znacznie upro?ci komunikację i możliow?ć poznania "nowo?ci" te regiony które nie maj? swoich for, b?dz dany regionalny klub się nie zgodzi na podlinkowanie, mog? działac na podforum burgmani. a rozwinięcie spraw regionalnych na burgmani, to kolejne kB danych zwiększaj?ce transfer i zajmuj?ce przestrzeń bazy danych. poza tym, kolejne działy, to kolejne minuty po?więcane na pilnowanie porz?dku - spam, boty, afery ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 27 Kwietnia 2007 a ja tak sobie pomy?lałem, że zamiast tworzyć regionalne czę?ci naszego forum, możeby by tak podlinkować fora regionalne...czyli .. klikam na pomorskie, przechodzi na s3m wielkopolskie -> PES dolno?l?skie - KSW DeeJay... nie widzę w tym żadnego problemu. Każdy z przedstawicieli powyższych Klubów/ regionów może założyć w?tek tego typu i podlinkować go. Ja nie mam nic przeciwko. s? ogromne zalety takiego rozwi?zania ...po pierwsze burgmania "zjednoczy" wiele regionów skuterowych po drugie, użytkownicy którzy trafi? najpierw na burgmanie, będ? mogli bez zbędnych wysiłków przejsc na strony klubow regionalnych, gdzie poznaj? swoich regionalnych kolegów, co znacznie upro?ci komunikację i możliow?ć poznania "nowo?ci" Dokładnie a rozwinięcie spraw regionalnych na burgmani, to kolejne kB danych zwiększaj?ce transfer i zajmuj?ce przestrzeń bazy danych. Tutaj akurat nie ma problemu... damy rade poza tym, kolejne działy, to kolejne minuty po?więcane na pilnowanie porz?dku - spam, boty, afery ... Ze spamem sobie jak narazie poradzili?my a co do afer... mamy regulamin, mamy "złego policjanta" Artixa ... nie będzie tak Ľle.
Rekomendowane odpowiedzi