jagroski Opublikowano 5 Lutego 2007 Opublikowano 5 Lutego 2007 To ja jak klakier: !tut JESTEM ZA !tut
jagroski Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Fajnie, że nie mozna skomentować w "ogłoszeniach" propozycji i jak się odnie?ć w takim razie?????
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Od dnia dzisiejszego wprowadzili?my znacz?ce zmiany dotycz?ce głównych spraw niniejszego portalu czyli forum dyskusyjnego oraz Klubu. O ile zmiany na forum podyktowane s? stale zwiększaj?c? się liczb? nowych userów a także panuj?cym ostatnio chaosem, prowadzeniem gigantycznych OT, szydzeniem, podjudzaniem, o tyle zasady przyjmowania do Klubu powinny zostać zmienione w momencie wyodrębnienia grupy "members". Za małe opóĽnienie pragniemy przeprosić. Reasumuj?c: REGULAMIN FORUM DYSKUSYJNEGO BURMANIA.NET PORADY FORUM DYSKUSYJNEGO BURGMANIA.NET ZASADY WSTˇPIENIA DO KLUBU BURGMANIA.NET Sama galeria Klubowa zostaje dostosowana do aktualnej strefy member. Wiele zmian pojawi się już za chwilę w dziale "rejestracja- forum". Mamy nadzieje, że powyższe zmiany (głównie na forum) pozwol? nam (portalowi, Klubowi) zachować dotychczasowy poziom merytoryczny jaki reprezentowali?my przez ostatnie lata.
Gość Raq Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Widać, że po?więcili?cie temu sporo swojego czasu i pracy - chylę czoło Sprawdza się stare powiedzenie " nie ma tego złego...... Wierzę, że powyższe zmiany usprawni? działanie forum
Przemo Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam, wychodzi na to, że z braku posiadania aktualnie skutera wypadam z grupy members. Ze zlotów czy też spotkań co czwartek nie rezygnujemy cały czas sie pojawiamy i mamy zamiar sie pojawiać, niestety w chwili obecnej czterokołowcem, ale za to cał? rodzink? Sylwia Olaf i ja
tomekmajesty Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam,wychodzi na to, że z braku posiadania aktualnie skutera wypadam z grupy members. Ze zlotów czy też spotkań co czwartek nie rezygnujemy cały czas sie pojawiamy i mamy zamiar sie pojawiać, niestety w chwili obecnej czterokołowcem, ale za to cał? rodzink? Sylwia Olaf i ja :) nie jestem zwolennikiem wykluczania kogokolwiej, ale nie można być kolarzem bez roweru, ale jest furtka - można mieć status honorowego członka (wtedy bez roweru)
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam,wychodzi na to, że z braku posiadania aktualnie skutera wypadam z grupy members. Ze zlotów czy też spotkań co czwartek nie rezygnujemy cały czas sie pojawiamy i mamy zamiar sie pojawiać, niestety w chwili obecnej czterokołowcem, ale za to cał? rodzink? Sylwia Olaf i ja :) Przemo... Po I- wsze> Jak wiesz zgodnie uzgodnili?my, że prawo nie działa wstecz i poza raż?cymi przypadkami nie będziemy nikogo usuwali z grupy members. Po II- gie> Zwróć uwagę na t? formułe w Zasadach przyjmowania do Klubu: Burgmania.net jest klubem ogólnopolskim zrzeszaj?cym wszystkich użytkowników i sympatyków Maxiskuterów w Polsce i nie tylko... Przemo... znam Cię wiele lat (od 2001 roku?) i wiem, że to iż akurat teraz nie masz (nie macie) dużej "płozówki" nie oznacza, że nie nabędziecie jej w przyszło?ci. Wręcz jestem tego pewien . Poza tym wiem czym jest podyktowana Twoja decyzja o sprzedaży Burgera i doskonale to rozumiem. Pojawiasz (pojawiacie) się na spotach, masz stały kontakt z grup?, jeste?cie obecni na zlotach więc jak najbardziej powinni?cie należeć do strefy Klubowej. Pragnę także dopisać, że tak póĽne doł?czenie Was do grupy Klubowej nie jest podyktowane niczym innym jak moim niedopatrzeniem za co chciałem przy okazji przeprosić.
Przemo Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 eee spokojnie ja się zgadzam z regulaminem i nie ma problemu aby na trochę wykluczyć, jak tylko kupimy maxi to poproszę uważam, że ważne jest czy i na ile każdy z nas czuje się skuteromaniakiem w takiej chwili (brak skutera) przychodz? mi na my?l poprzednie latka spędzone na skuterze ale to może w innym w?tku ważne ze ja się czuję zakręconym skuteromaniakiem i napewno nie rezygnuję z życia skuterowego :) Edit Pisanie postów w tym samym czasie co Mariusz moze wprowadzić niejasno?ć nie ma problemu aby wylkuczyć jak mój status zostanie to się bede bardzo z tego cieszył Przemo... znam Cię wiele lat (od 2001 roku?) znamy się od 2002 roku pierwsze nasze spotkanie pod kolumn? na starym mie?cie ja na Hexagonie Ty na Helixie i jeszcze kilka innych osób :)
Gość denver27 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 po tych zmianach ktore brzmia az nazbyt powaznie,to az strach cokolwiek pisac na tym forum,czuje sie jak uczen podczas klasówki
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 25 Kwietnia 2007 po tych zmianach ktore brzmia az nazbyt powaznie,to az strach cokolwiek pisac na tym forum,czuje sie jak uczen podczas klasówki Nie s?dzę aby Twoje obawy/ odczucia były uzasadnione. Nowe reguły nie s? niczym strasznym dla osób zachowuj?cych odpowiedni poziom wypowiedzi i trzymaj?cych się ogólno przyjętych zasad netykiety forumowej. Uważam, że dla zdecydowanej większo?ci z nas powyższe zasady nie będ? najmniejszym problemem a wręcz uważam, że wiele osób nawet nie zauważy ich bo od zawsze stosuj? się do nich.
Gość denver27 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 kontynuuj?c zmiany to sugeruje jeszcze zmienic godzine funkcjonuj?c? na forum
Pavulon Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 kontynuuj?c zmiany to sugeruje jeszcze zmienic godzine funkcjonuj?c? na forum a to akurat to sam zmien w profilu ( ja mam dobra godzine )
Kasieńka Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 kontynuuj?c zmiany to sugeruje jeszcze zmienic godzine funkcjonuj?c? na forum Już nie raz ten temat był poruszany, wystarczy poszukać i poczytać.
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Denver, czepialski siaki? jeste? (to tak "służbowo"? czy może z przekory?) . Godzinę/czas, każdy user może sobie dowoln? ustawić. WejdĽ w swój profil, znajdĽ opcję ustawienia forum i pogmeraj ze stref? czasow?... pzdr EDIT: hehe... PAvulon: 10:06 Kasieńka:10:07 Szorstki: 10:08 Przemo: 10:09 - Strefa czasowa Przemo, ustawiana jest w profilu usera...
Przemo Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 z tym to chyba nie bedzie takie proste jest to zwi?zane z godzin? na serwerze na którym działa forum, a jak się domy?lam nie leży to możliwo?ciach Tetsuo teraz to i tak jest lepiej bo w czasie zimowym przesyniecie wynosi 2 godziny a nie jedn? jak teraz niektóre fora w cze?ci administracyjnej posiadaj? możliwo?ć ustalenia przesuniecia czasowego, czy to posiada nie wiem, a i chyba ten temat juz kiedy? był chyba nie pozostaje nic innego jak sie do tego przyzwyczaić Edit już poprawiłem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2007 No więc mamy kolejne zmiany i to nie ukrywam, że znaczne Przede wszystkim w tematch "różnych" zwi?zanych z forum, jego zapleczem, zmian? nicku, hasła, zatwierdzaniem nowych userów, problemami technicznymi i wieloma innymi... czyli wszystkim tym co do tej pory robiłem ja lub tetsuo możecie się także zwracać do Artixa. W dniu dzisiejszym stał się trzecim Administratorem www.burgmania.net Powód jest prosty--- Dwie osoby powoli nie radz? sobie z ilo?ci? różnych "tematów" a Artix jak wiecie pracuje z Burgmani?, je z Burgmani?, ?pi z Burgmani?, że o innych czynno?ciach nie wspomne . Krótko mówi?c witamy Cię serdecznie jako Admina Kolejn? zmian?, tym razem na samym forum jest dodanie oddzielnego działu "Regionalne". Jest to podyktowane stale zwiększaj?cym się ruchem w oddziałach Burgmanii na terenie całego kraju. Chcemy wszystkim ułatwić wyszukiwanie w?tków i tematów zwi?zanych z danym regionem. Dział "Imprezy" pozostanie do tematów ogólnopolskich typu zloty lub np. temat na czasie Rajd M@rkiza, który będziemy dla Was na bież?co relacjonować już wkrótce na stronie głównej. W?tki z działu "Imprezy" odnosz?ce się do poszczególnych regionów będziemy sukcesywnie przenosić. Od tej chwili prosimy wszystkich o zapoznanie się z nowymi działami i zakładanie w?tków odnosz?cych się do poszczególnych regionów we wła?ciwych działach. Mamy nadzieję, że powyższe zmiany poprawi? przejrzysto?ć oraz dostępno?ć naszego forum i będ? dla nasz wszystkich pomoc?. To narazie tyle. Muszę uciekać bo za 30 min. spotkanie w Starym Młynie w regionie Mazowieckie .
Gość majon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam Bardzo mi sie to podoba i ciesze sie pozdrowienia majon
Slavequs Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Gdy wchodzę na forum "Regionalne" ilo?ć tematów nie odpowiada temu, co widać w konkretnych działach. Np. w łódzkim "powinny" być 2 tematy, a po kliknięciu widzę tylko jeden, w mazowieckim 7, a widzę 5. Czy jest to zwi?zane z ograniczeniami dla nie-membersów i ukrytymi tematami czy to po prostu bł?d forum?
Administrator Artix Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Na dole trzeba zaznaczyc "ptaszek" z prawej strony pokaz wszystkie posty a zapewne masz ustawione pokaz z ostatnich 30 dni. Tematy do dzialu "regionalne" beda sukcesywnie przenoszone.
Slavequs Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Na dole trzeba zaznaczyc "ptaszek" z prawej strony pokaz wszystkie posty a zapewne masz ustawione pokaz z ostatnich 30 dni. Dzięki
rafałek Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam. Moim zdaniem nast?piło zbyt duże rozdrobnienie regionalne. Prawdopodobnie w niektórych województwach nie doczekamy się żadnego wpisu. Dla przykłdu mogę podać moje najbliższe okolice, gdzie w zasadzie ekipa ze |l?ska i okolic i ekipa krakowska to jedna grupa a i Kielce nierzadko do nas zagl?daj?. My?lę, że podobnie jest z Poznaniem i Wrocławiem. Takich przkładów jest pewnie więcej. Moja sugestia to zmniejszenie ilo?ci podforów. Pozdrowienia
Mr.T Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 może zrobić tak jak jest w zasadach wst?pienia do klubu ? - Północ (pomorskie, zachodnio-pomorskie, kujawsko-pomorskie) - Południe (opolskie, ?l?skie, małopolskie, podkarpackie, ?więtokrzyskie) - Wschód (warmińsko-mazurskie, podlaskie) - Zachód (lubuskie, wielkopolskie, dolnosl?skie) - Centrum (mazowieckie, łódzkie, lubelskie)
Gość denver27 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 moim zdaniem koncepcja ktor? juz wdrożono jest sluszna i najlepiej nic nie zmieniac.
Administrator Artix Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Chce zdementowac ze jestem uzalezniony od netu, choduje tylko kwiatka o nazwie burgmania sliczna zielona roslinka ktora kwitnie raz w roku, a w netcie spedzam nie wiecej niz 20 h na dobe, za wyjatkiem weekendow gdzie jak wiekszosc juz wie spie w odwrotnych proporcjach czyli 20 h sen 4 h net 6 wojewodztw pozostalo bez jednego tematu, o ile kujawsko - pomorskie mnie dziwi bo Ermi raczej sam do siebie nie bedzie pisal i organizowal sobie spotow, to np nie slyszalem o zadnym uzytkowniku z opolskiego. A tak serio gdyby jeszcze jakis watek z "imprez regionalnych" umknal mojej uwadze i nie zostal przeniesiony, poprosze o wyslanie linka na PM.
Rekomendowane odpowiedzi