Klubowicze ZYBEX Opublikowano 2 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2009 Przebywaj?c na zlocie w Marl , zrodził się pomysł może by tak dla burgmani stworzyć maskotkę. Padły różne nazwy, jedn? z nich (nie pamiętam kto wymy?lił) - stał się BURGU| Co to miało by być? Może warto pomy?leć, wpisujmy tu własne propozycje, zdjęcia maskotek.
pilot Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 O ile dobrze pamiętam to jedn? z propozycji maskotki był osiołek w ubraniu moto a nazwę przypomniał Zybex .
misioooo Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie no ludziska... Dopiero co warzywami byli?my i już osły z nas chcecie robić? ;-) Tak na poważnie - ja bym chciał niebieskiego hipopotamka. Ubranko zawsze można dorobić jakie kto zechce. Drugi pomysł - kask typu jet, a w ?rodku jaki? zwierzaczek...
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2009 Pomysł z maskotk? jest !sciana nazwa BURGU| również,kwestia samej maskotki to już większy problem bo nie dogodzi się każdemu.Nad każd? propozycj? trzeba się zastanowić co ma wspólnego z klubem,czyli członkami i skuterami.
Marynarz Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 No dobra, to Ja zaproponuję !sciana A kojarzy mi się to z a co za tym idzie z naszymi podróżami lub też zasięgiem Burgmanii jak macki o?miornicy (nie kojarzyć z działalno?ci? "Włoskiej O?miornicy"). No, i to by było na tyle
ptaku_1 Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 To moze ja cos napisze. Burgmania kojarzy sie burgmanem, burgman kojarzy mi sie z zamkiem (burg), zamek kojarzy sie rycerzami. W dzisiejszych czasach wszysty stoja w korkach a my smigamy, one nam nie straszne, w czasach zamkow, rycerz? nie straszne byly smoki nie dosc ze niby w bajkach je zabijali to mieli je na tarczach. Tak wiec proponuje jakiegos wesolego smoka na maskotke. Ot tak mi sie to skojarzylo, smok moze byc w jakims jet-cie jak pisal misioooo.
KAZI Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Jak sobie pomy?lę o zwierzaku na moto to widzę zaj?ca z powiewaj?cymi uszami... Pomysł ?wietny nazwa też !guns
kfcent Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 hehe.. a ja tam maskotek nie lubie...i jako? nic nie przychodzi mi na my?l co mogło by być maskotk? burgmani...i jaki miał by być tego cel? !pomidor !scooter
zyzio Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 hehe.. a ja tam maskotek nie lubie... No i ja też Wozenie na skuterze/motocyklu czy w samochodzie na lusterku albo na podszybiu jakichkolwiek maskotek uważam za wysoce obciachowe... !scooter
misioooo Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Może zatem praktyczne podej?cie do tematu? Maskotka, ale taka, która się przyda i można j? jako? wykorzystać: KLIK - praktyczna i użytkowa maskotka pluszowa
Klubowicze lamus Opublikowano 3 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2009 z osiołkiem jako maskotk? klubow? już próbowali?my: niestety po spotkaniu z ze smokiem nigdy juz ie był taki sam. a oto i smok a wła?ciwie przero?nięta jaszurka !scooter tylko jak to przytwierdzić do skuterka ??
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2009 Tak wygl?dała maskotka Poznańskiej Elity - ofiarowana biednym dzieciom ze wschodu. Podczas podróży dzielnie machała mijaj?cym samochodom Ostatnie pożegnanie ale na przyjaciół można liczyć!
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Lutego 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2011 Za parę miesięcy ponownie się odbędzie Zlot w Marl. Może warto wrócić do tematu maskotki Burgmanii. !OK Pokażmy niemieckim kolegom, że Burgmaniacy nie gęsi i swoją maskotkę mają !V Jedna z wielu maskotek jakie można było zobaczyć w Marl 2009.
Rekomendowane odpowiedzi