Agnus Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam! Jako, że przydarzyło się to mojemu Koledze Krzy?kowi, pozwalam sobie na umieszczenie tej informacji. Tutaj szczegóły zdarzenia: http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?A...ORSKI/583221541 No comments. Szczę?cie, że finał był taki a nie inny. Pozdrawiam przy okazji Krzy?ka i jego dziewczynę. Życzę powrotu do zdrowia. Agnus
Gość tommi Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 a znam to miejsce (tak s?dzę) gdyz jeĽdziłem do Lęborka po namioty dla harcerzy i przypominam sobie Nowa Wie? Lęborsk?, pozdrawiam zatem poszkodowanych i życze powrotu do zdrowia.
phil Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jak widzę foto samochodu to dużo szczę?cia mieli twoi znajomi. Szybkiego powrotu do zdrowia i bezpiecznych przelotów ! Pozdrawiam.
medipos Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Pozdrowienia i szybkiego powrotu do zdrowia i na 2oo
Gość auksencjusz Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 No cóż. Często mam okazję jechać tamtędy i droga nie należy do najbezpieczniejszych. Najlepsze życzenia jak najszybszego powrotu do zdrowia!
Misiek_500V Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Niestety trzeba mieć zawsze oczy dookoła głowy. Niestety starszy pan za bardzo "wypu?cił przód" (przynajmniej tak wywnioskowałem z artykułu) i doszło do nieszczę?cia. Szczę?ciem w nieszczę?ciu jest to, że wszyscy żyj?...
prodzyn Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Przechodziłem ostatnio sam tak? sytuację w Częstochowie. Na miejskim odcinku trasy nr 1 na zwężce zajechało mi drogę CLIO i jedyne sensowne rozwi?zanie to szlif. Dzięki Bogu żyje, cały, nieuszkodzony, a cóż Deauville'a się naprawi. Po mie?cie mam oczywi?cie Xcitinga !scooter
Rekomendowane odpowiedzi