Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planujemy z kolegami wyjazd do Odessy. W zwi?zku z tym mam pytanie czy kto? ma do?wiadczenia z podróży w tym kierunku ? Każde info jest mile widziane !scooter

Opublikowano

Zeszłe wakacje spędziłem na Krymie i w tamtym kierunku jechali?my przez Odessę. Jeżeli chcesz co? zobaczyć i co? zwiedzić po drodze proponuję przejazd przez Słowację, Węgry Rumunię Mołdawię prosto do odessy. Droga jest tylko odrobinę dłuższa ale naprawdę warto. Pierwszy nocleg spędzili?my na polu namiotowym w węgierskim Tokaj, następny nocleg już w Rumunii w wiosce gdzie mieszkaj? Rumuni na codzień mówi?cy po polsku maj? oni dla turystów bardzo tani i sympatyczny "Dom Polski" gdzie możecie spędzić miły nocleg, było to w okolicach Sucevy. Następny dzień to droga już prosto do Odessy z krótk? ok 30 minutow? przygod? z Mołdawi? gdzie na granicy wypełnicie kilka sympatycznych dokumentów. Jak już przebrniecie przez papierki czeka was droga do Odessy i tam już tylko morze czarne. Droga klasyczna Ukrain? któr? wracali?my z wakacji jest długa i nudna, z przystankiem we Lwowie.

W razie pytań wal na pm albo tutaj.

Gość kojakdzidek
Opublikowano

Przepraszam, a kiedy planujecie wyjazd je?li mogę spytać? :ph34r:

Opublikowano

Wyjazd planowany jest na 23.06 powrót 28.06.

Opublikowano

Krotki ten wasz wyjazd, chyba ze pomylka w druku. Czy bedzie w grupie skuter o malej pojemnosci silnika?