dzialkowiec Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 gratulacje dla tego, co to wymy?lił pomysł ?wietny !OK ale sie kto? musiał "naci?ć" materiału
Marynarz Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 No pomysł fajny... ale (sorki Jarku, wiem ile włożyłe? pracy w to aby te 17 pre"klipów" powstało) realizacja (cało?ci) do bani, zero synchro audio/video... przebitki to nawet dziecko z podstawówki by lepsze skleciło i to na domowym PC. Pomysł 5+, realizacja 4, ale wykonanie 2--------------* (niech no ja dorwę tego kolesia w swoje ręce ********************** ) *ja operuję do tej pory szkoln? skal? 2-5 !V Po prostu staram się być szczery !V Czego? innego się spodziewałem po takim nakładzie pracy jaki w to włożyłe?.... ps. to jest moje zupełnie prywatne odczucie i bardzo bym prosił tego raczej nie komentować... każdy ma prawo do wyrażenia siebie EDIT.: "Bardzo przepraszam też swoj? żonę, że 4 dni z tygodnia wakacji na Florydzie spędziłem z kubańskimi trębaczami w studio (jak zwykle miało być inaczej:) ). " jak dla mnie rispekt men ps.2. Czyżby czyżyk... no a tak na serio czy aby to nie ten sam kole? robił klipa dla Ł?ki łan ???????? bo je?li tak to niech zmieni dilera !V
iQ! Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Marynarzu, w tym klipie nie ma asynchronow. Moze Twoja przegladarka nie jest do konca kompatybilna z myspacem (albo odwrotnie) ja widzialem ten klip i wlasnie wrazenie na mnie zrobilo idealne zsynchronizowanie a i v. Ktos sie musial niezle przy tym narobic. A pomysl moim zdaniem bardzo ciekawy.
dr.big Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Klip fajny, tylko ta migawka pod koniec nie na moje nerwy . Jak widze gdziekolwiek cos takiego, to od razu przelaczam i zapominam o temacie !V . PS. Marynarzowi chyba chodzi o to, ze nie ma synchronizacji dzwieku z obrazem !V ? U mnie jest podobnie... W niektorych "wycinkach" myslalem, ze Jarek spiewa cos innego !V ...
Marynarz Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 PS. Marynarzowi chyba chodzi o to, ze nie ma synchronizacji dzwieku z obrazem ? U mnie jest podobnie... W niektorych "wycinkach" myslalem, ze Jarek spiewa cos innego ... No dobra, to chyba Myco?tam działa jakby chciało a nie mogło... TUTAJ jest wersja z Jubka i tam o wiele lepiej widać (ale i tak nie jest perfekcyjnie
dr.big Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Problem wyjasniony, na YT jest idealnie .
Rekomendowane odpowiedzi