Tomekgdz Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 To jest szok jak czytasz to z rana Wracaj do zdrowia
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2009 Przykra wiadomo?ć, życzę bardzo szybkiego powrotu do zdrowia.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia i pełni sił.
drogowiec Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Sezon dopiero się zaczyna, a niektórzy już go kończ? ? Dee... Pozdrów Kaczę i od nas. Niechaj wraca do pełni zdrowia Pozdrówka Drogowiec+F-anka
Gość Lukkkkk Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia! Do zobaczenia na trasie.
CittO Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 ajj, przed chwil? się dowiedziałem.. Zdrowiej Kacza!
Agnus Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Kacza - miałe? zdecydowanie mniej szczę?cia ode mnie Ja miałem naprawdę "farta"! W moim przypadku centymetry zależały od "To be, or not to be". U mnie dzwon był taki, że nie wiedziałem w którym ko?ciele dzwoni?. Życzę Ci naprawdę szybkiego powrotu do zdrowia. Młody jeste? to pewnie szybko się wyliżesz. Pozdrawiam.
PaPaYoS Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 trzymaj się Kacza szybkiego powrotu do zdrowia
Pollacco Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Od nas tez zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia. Jesli bedzie potrzebny rehabilant to mam dobrego co mnie wyprowadzal po wypadku narciarskim. Jak cos to na priva. Pollacco/Pollacca
magduska Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Byłam dzi? w szpitalu u Maćka. Jest po operacji , leży podł?czony do wielu wielu rurek i drenów ale obiecał ze "wyliże się z tego". Wszystkie pozdrowienia i życzenia od Was zostały Maćkowi przekazane. Bardzo za nie wszystkim dziękuję. Napawano jak tylko wyjdzie zrobi to również osobi?cie.
Gość jj23 Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Czy tytułem przestrogi mozna się czego? dowiedzieć o powodach tego zdarzenia ?
Gość Don Senior Malina Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 nie znamy sie ale szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Tomek
ERMI Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Magdu?ka - pozdrów Go proszę serdecznie ode mnie - ucieszy się. !sciana
magduska Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Magdu?ka - pozdrów Go proszę serdecznie ode mnie - ucieszy się. !OKK A i ucieszył się pozdrowienia oczywi?cie przekazane
Abach Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 A i ucieszył się !OKK pozdrowienia oczywi?cie przekazane Magda proszę, podaj więcej informacji... Jak udała się operacja i jakie s? rokowania... Kacza trzym się chłopie, jak tylko się lepiej poczujesz, sam się z Toba rozliczę
pilot Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Kacza trzymaj się i wracaj do Zdrowia. Trzymamy za Ciebie kciuki razem z Smoczyc?.
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia
Slavequs Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 I ja również życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Rekomendowane odpowiedzi