Gość tomwwa Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Syn jeĽdzi Vesp? 50, a ja szukam czegos maxi. Czytajac opisy bylem bliski zdecydowania sie na x-maxa . Wczoraj pojedzilem tym sprzetem po W-wie. Mily i zgrabny skuterek ale jednak czegos mu brak, To odczucie jak najbardziej sybiektywne ale za malo ma czadu. ważę prawie 100kg wiec moze dlatego. Tak czy siak rozczarowal mnie . Teraz czekam na jazde T-maksiem . Zobaczymy.
Gość brachu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nie jeĽdziłem, nie widziałem live, ale ogl?dam foto jednego jak i drugiego i zdecydowanie jestem za T-max'em. X jest krótki więc na pewno znacznie zwrotniejszy i lepiej daj?cy się manewrować, ale to wła?nie modelowi T bliżej kategorii maxi-skuterów. Piękna maszyneria...
phil Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jak dla mnie wszystko zależy od finansów jakie chcesz przeznaczyć. Ja rozgl?dałem się 3 miesi?ce za maxi-skuterem i zjeĽdziłem parę modeli. Ze względu na twoj? wagę pewnie 250cc to minimum, choć powiem ci, że z pasażerem nie widzę aż tak znaczej różnicy a mamy razem ok. 130kg
KUCHARZ Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Cze?ć Phil mam na sprzedaż burgolota 650 pod koniec czerwca br. Je?li jestes zainteresowany tymże niusem zadzwoń do mnie ( 692-005-125) Pozdrawiam Kucharzyk
phil Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Hehe.. dopiero co zanabyłem X9 więc pewnie tak szybko nie będę zmieniał. Ale dzięki za info jak by co będę pamiętał bo czasem znajomi pytaj? się o takie sprzęty. Pozdrawiam!!
Gość tomwwa Opublikowano 1 Maja 2009 Opublikowano 1 Maja 2009 Nie jeĽdziłem, nie widziałem live, ale ogl?dam foto jednego jak i drugiego i zdecydowanie jestem za T-max'em. X jest krótki więc na pewno znacznie zwrotniejszy i lepiej daj?cy się manewrować, ale to wła?nie modelowi T bliżej kategorii maxi-skuterów. Piękna maszyneria... !happybth T-max mimo ze bardziej maxi jest o 15mm krótszy od x-maxa, wiec do miasta wydaje sie tez idealny. Od 2 lat jeżdże Suzuki DR-Z 400, a to dosc w?ciekła i zrywna maszyna. ok 40KM /120kg wiec troszkę mam rozbudzone oczekiwania co do przyspieszenia skutera i moze dlatego x-max mnie nieco rozczarował.
Gość tomwwa Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Zacz?łem rozważać zakup nowego T-Maxa , Czy moze mi ktos polecić salon w ktorym handlowcy sklonni s? ponegocjowac cenę zakupu?
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2009 Czy moze mi ktos polecić salon w ktorym handlowcy sklonni s? ponegocjowac cenę zakupu? Napisz do mnie na PW, dam Ci namiary. EDIT: Poszło!
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 4 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2009 Po Suzuki DRZ-400 to cie niestety wszystko ze skuterów rozczaruje w kwestii przyspieszenia. Kiedy? dostałem ogromne baty na ?wiatłach od DRZtki jad?c T-maxem. Je?li oczekujesz sportowych osi?gów to zdecydowanie polecam T-maxa, X-max niestety "max" jest tylko z nazwy, chociaż jak na 250 jeĽdzi rewelacyjnie. Je?li zależy Ci na przyspieszeniu - pozostaje jeszcze Burgman 650, który pod nawet dużym jeĽdĽcem zostawia resztę maxi w tyle (prawda Michalu? !happybth
michalu Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Po Suzuki DRZ-400 to cie niestety wszystko ze skuterów rozczaruje w kwestii przyspieszenia. Kiedy? dostałem ogromne baty na ?wiatłach od DRZtki jad?c T-maxem. Je?li oczekujesz sportowych osi?gów to zdecydowanie polecam T-maxa, X-max niestety "max" jest tylko z nazwy, chociaż jak na 250 jeĽdzi rewelacyjnie. Je?li zależy Ci na przyspieszeniu - pozostaje jeszcze Burgman 650, który pod nawet dużym jeĽdĽcem zostawia resztę maxi w tyle (prawda Michalu? !happybth A więc okazuje się że jednak nieprawda !happybth prawda Worlan !happybth
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 4 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2009 Bo znów zapomniałe? wł?czyć "POWER" !happybth No nie mów, że Worlan był ostatnio pierwszy w wy?cigu na ćwierć mili !happybth A podobno Artixowy Silver jeĽdzi lepiej niż Worlanowy T-max?
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2009 !happybth To prawda. Też byłem zdziwiny, ale AN650 Michala "spadł z tronu". Umarł król niech żyje król. !happybth !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 4 Maja 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Maja 2009 Pewnie,ale to tylko dla tego że mnie tam nie było !happybth
michalu Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Niestety to wszystko prawda, ale już niedługo Powercomander + jaka? dieta i żaden żółty nie podskoczy a więc w temacie, t-max plus rolki i będziesz zadowolony
Administrator Artix Opublikowano 4 Maja 2009 Administrator Opublikowano 4 Maja 2009 Bo znów zapomniałe? wł?czyć "POWER" No nie mów, że Worlan był ostatnio pierwszy w wy?cigu na ćwierć mili A podobno Artixowy Silver jeĽdzi lepiej niż Worlanowy T-max? Jakie podobno,jest to naukowo udowodnione, no przynajmniej do czasu az Grzesiu czegos nie przegrzebie w T-maxie i znowu bede z tylu A bidny ANtek z power mode to juz przed moimi zmianami mogl ogladac moja rejestracje
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2009 My?lałem, że Artix jest na urlopie i będę mógł przez chwile ponosić koronę. Długo to nie trwało. Co do grzebania w timaxie, to oczywi?cie co? się szykuje, ale nie w kierunku zwiększenia osi?gów. Wręcz przeciwnie, będzie trochę poskromiony. Zastanawiam się jeszcze nad założeniem blendy na tylne ?wiatło. Tak mnie Mareczek nastraszył.
Administrator Artix Opublikowano 4 Maja 2009 Administrator Opublikowano 4 Maja 2009 Spokojnie Grzesiu, znowu mam problem maly z simeringiem i olej lekko mi kapie, powodujac slizganie sie paska jak sobie juz sporo na kapie zatem chwilowo krol jest zolty a nie srebrny
Rekomendowane odpowiedzi