Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ile lat ma Twoj skuter?

Ile lat ma teraz Twoj skuter?  

252 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duzo calkiem "swiezych" sprzetow, rocznych b. malo, przewazaja jednak skuty majace 7 i wiecej lat...

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dr.big

6

• ptaku_1

4

• Geni

2

• Shinji

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie ma co sie dziwic w koncu to dosc droge hobby, a w kraju nad wisla nie mamy jeszcze takich zarobkow jak w krajach na zachod od odry.

Swoja droga to jak juz bylo w wielu postach same 2oo to nie wszystko, jak sobie policzylem to dodatki do 2oo (ubranka, kaski, ubezpieczenie, podatek,koszty rejestracji, koszty zdobycia PJ, zabezpieczenie antyzlodziejskie) wyszly mnie dokladnie tyle samo co dalem za 2oo.

Opublikowano

Poprzednia Majka była z 2004r, przez rok słuzyła mi dzielnie. Teraz mam AN400 z 2004r i mam nadzieję, że to dobry rocznik i posłuży mi bezproblemowo.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam,

Moj jest z 2003. Spodziewalem sie wiecej nowych maszyn.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzisiaj mniej niż rok :)

ile wiosen nim będę jeĽdził :)

któż to wie whist

• Sympatycy
Opublikowano

Mojemu whist minęło trzy latka.Szkoda tylko :) oczywi?cie dla mnie że tak żadko prze zemnie ujeżdżany.

Opublikowano

Skuterek wedle rejestracji ma 8 lat... wiadomo woje przeszedł ale skutecznie doprowadzam go do stanu wychuchanej nóweczki z salonu whist No może sporo mu brakuje ale próbować można :)

Opublikowano

moje piaggio 2002, więc siódmy roczek. burgman 2007, dwa latka.

ale przygotowuję przywiezion? honde s-wing dla córy - roczna.

Opublikowano

no to teraz ankieta czy ma kto? starsza maszyne niż moja?

dokumenty wskazuj? że rocznik to 1996, widze ze jul ma tez 96 rok, moja ma nr vin koncowkę 5489, może by tak ustalić kto ma najstarsz??

będzie jaki? zlot oldtimerów?

• Klubowicze
Opublikowano

wg zakupu i rejestracji to paĽdziernik 2007 ale stał do sezonu 2008

ale rocznikowo to 2 latka

Gość Przemo84
Opublikowano

W sondzie zaznaczyłem 8 poniewaz z ramy skutera i czesci wynika ze jest to 2001 rok natomiast w dowodzie wpisany 2003. Z włoch przyjechał wiec chyba nie ma co sie dziwic. Oni tam kombinacje studiuja.

Opublikowano
(...)Z włoch przyjechał wiec chyba nie ma co sie dziwic. Oni tam kombinacje studiuja.

Nic dziwnego w tym nie ma, wyprodukowany w 2001 np. przestal troche u dealera, pierwsza rejestracja w 2003. Zdaza sie to dosyc czesto.

Opublikowano

2001 - małolat :angry:

Opublikowano

Ja to mam młodzika a wręcz juniora 1996 . Nadal nie mam ochoty go zmieniać :P

Gość Przemo84
Opublikowano
Nic dziwnego w tym nie ma, wyprodukowany w 2001 np. przestal troche u dealera, pierwsza rejestracja w 2003. Zdaza sie to dosyc czesto.

Dla mnie troche dziwne bo skoro w dowodzie mam wbity ROK PRODUKCJI 2003 a czesci potrzebuje od 2001 wiec nie o dealera chodzi. Nie wazne wazne zebym mogł sie nim cieszyc a jak by dobrze jezdził to moze byc nawet z 1700 roku. :(:P:)

Opublikowano

Witam, Ktos bedzie musial te skuterki naprawiac albo bedzie niewiele jezdzenia.W sumie w Polsce pogoda nie sprzyja przynajmniej na jezdzenie caly rok. Troche starszy skuter nie ma takiego znaczenia. Pozdrowionka dla wszyskich na starszych maszynach :P

Opublikowano

Mój ma dopiero 15 !scooter ... ale to się nie liczy, bo od stycznia z nowym sercem... !scooter

Gość auksencjusz
Opublikowano

Mój ma 3 lata, ale po drogach jeĽdzi dopiero 2. Jak na razie jest małym bobasem.

Mam nadzieję że wyro?nie na AN650. A je?li nie, to chociaż na T-maxa. :D

Opublikowano

Witam!

Moja Majka ma 13 lat i 18 kkm - prawdziwe! (jak kupiłem 1,5 roku wstecz, miala niecałe 3000 i oryginalne kapcie)

To miałe? prawdziwego farta przy zakupie. :(

Zgadzam się z wojtekm1971:

9 ale wymiata przyzwoicie

parafrazuj?c: stary :D i morz(ż)e :P

Moja: prawie 11 lat minie którego? czerwca br. (rocznik 1998).

Na liczniku >46.500, w zeszłym roku przejechane 15.000 bez wymiany silnika... ;)

Chodzi bezawaryjnie i wymiata wszystko co się po/rusza do <70-80km/h. Na my?li mam !TOMCAT i 4oo. :P

Niebawem w nowej odsłonie /po leżakowaniu, solarach i liftingu/. :P

P.S. Mój głos zwiększył licznik używek do 30 %, czyli, że prawie 1/3 z nas porusza się na "weteranach szos".

Pozdrawiam

Agnus

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój burek ma 7 lat i się wsio jeszcze kreci ! ;)

Opublikowano

Moja Yamaha ma 9 latek i jest prawdopodobnie jednym z pierwszych w Polsce egzemplarzy Majesty drugiej generacji. !scooter

Opublikowano

11 latek 18 tys.przebieg, rzeczywisty przebieg !scooter ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie wiedziałem co mam brać pod uwagę !happybth

Czy mojego bez mała 50-cio letniego weterana czyli OSĘ

Czy ostatni nabytek :huh:

Wybrałem AN 650, bo jest on bliższy temu forum.

Natomiast OSA niech sobie dalej pozostanie w klubie Osiara !happybth

Bo jeśli chodzi o wiek, to żaden z obecnych maxi nie ma szans :P !happybth

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...