Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpisane! tsza działać !OKK

Opublikowano

Wpis dokonany.

Lewa w górę !OKK

Opublikowano

To i ja się przyznaję do popełnienia podpisu... Choć to już dawno było i nieprawda !OKK

Opublikowano

podpisane...

Opublikowano

Przeczytane i podpisane. !piwko nie lubię warzyw i nie lubie jak się mnie tak nazywa :)

• Klubowicze
Opublikowano

Podpisane! :)

Opublikowano

Widz?c po wpisach zaraz zacznie się jazda pod moim kierunkiem, gdyż się nie podpiszę! Co więcej - ta akcja mi się podoba i nie czuję się ni? urażony ;)

Uważam, że tego typu akcje musz? być kontrowersyjne - zwracaj? wtedy większ? uwagę. A faktem jest, że wielu motocyklistów jeĽdzi w sposób zagrażaj?cy innym. Powinno się o tym mówić tak samo, jak o kierowcach samochodów, którzy jeżdż? w ten sposób. O pijanych użytkownikach dróg itp.

Mnie ta akcja nie obraża i j? popieram.

;)

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano
Co więcej - ta akcja mi się podoba ...

.....akcje musz? być kontrowersyjne....Mnie ta akcja nie obraża i j? popieram...

;)

Pozdrawiam

Drogi kolego, nikt nie ma nic przeciwko AKCJOM maj?cym na celu poprawę bezpieczeństwa. Pewnie nie zauważyłe?, ale tu chodzi tylko o obraĽliwe sformułowanie...

Dla mnie EOT, "jazdy po Tobie" z mojej strony nie będzie .

pzdr

Opublikowano
Widz?c po wpisach zaraz zacznie się jazda pod moim kierunkiem, gdyż się nie podpiszę! Co więcej - ta akcja mi się podoba i nie czuję się ni? urażony ;)

Uważam, że tego typu akcje musz? być kontrowersyjne - zwracaj? wtedy większ? uwagę. A faktem jest, że wielu motocyklistów jeĽdzi w sposób zagrażaj?cy innym. Powinno się o tym mówić tak samo, jak o kierowcach samochodów, którzy jeżdż? w ten sposób. O pijanych użytkownikach dróg itp.

Mnie ta akcja nie obraża i j? popieram.

;)

Pozdrawiam

Twoja sprawa i Twój wybór... ;)

Mam tylko nadzieję, że nie zostałes zmanipulowany przez jednego z userów tego forum... Dziwnie to wygl?da... to samo miasto, pojawienie się "jego" na forum natychmiast po napisaniu przez Ciebie posta... O tej jeĽdzie to słyszałe? od niego czy tak sam od siebie???

Mam nadzieję, że sie mylę...

Twoja sprawa, Twój wybór... jazdy nie będzie... ;)

Opublikowano
Pewnie nie zauważyłe?, ale tu chodzi tylko o obraĽliwe sformułowanie...
Mam tylko nadzieję, że nie zostałes zmanipulowany przez jednego z userów tego forum... Dziwnie to wygl?da... to samo miasto, pojawienie się "jego" na forum natychmiast po napisaniu przez Ciebie posta... O tej jeĽdzie to słyszałe? od niego czy tak sam od siebie???

Mam nadzieję, że sie mylę...

Wła?nie o to chodzi, że nawet jak kto? używa okre?leń obraĽliwych wobec mojej "szanownej" osoby , to po mnie to "spływa".

Co do drugiej kwestii, to napiszę Ci Dragonie, że nie zostałem przez nikogo zmanipulowany ;) Co więcej, nawet nie czytałem, co pisał ten "user". Tak sobie wszedłem, jak to zwykle na forum i zobaczyłem ciekawy temat. Tylko napisałem co my?lę. I tyle.

Pozdrawiam

Opublikowano

Podpisałem.

Uważam, że generalizowanie i nieobiektywno?ć przekazu obraża mnie, oraz może spowodować dla mnie (jeżdż?cego jedno?ladem) zwiększenie niebezpieczeństwa w ruchu drogowym.

Pozdrawiam

DarekO

Opublikowano
Co do drugiej kwestii, to napiszę Ci Dragonie, że nie zostałem przez nikogo zmanipulowany :D Co więcej, nawet nie czytałem, co pisał ten "user". Tak sobie wszedłem, jak to zwykle na forum i zobaczyłem ciekawy temat. Tylko napisałem co my?lę. I tyle.

Pozdrawiam

Bardzo się cieszę... :D

Tylko sk?d obaj wiemy o jakiego usera chodzi... :Dwhist:lol:

Opublikowano

Podpisana.

• Klubowicze
Opublikowano

Podpisane!

Opublikowano

Podpisana. !tut

Opublikowano

Podpisane ;) !tut

• Klubowicze
Opublikowano

Przeczytano, zaakceptowano, podpisano

Jak wszyscy będziemy razem :lol: to może co? wskuramy.

Opublikowano

Trochę po nie w czasie ale podpisałam. Tylko, że fama o projekcie niby wycofanym poszła. Dzisiaj wchodzac na uczelnię z kaskiem i w kurtce usłyszałam za plecami :"taka ładna i warzywo". Od urodzenia jestem oaza spokoju ale jak tu komus nie sypn?ć za taki tekst??

Pozdrawiam.

PS.: Wydaje mi się, podkre?lam że mi się wydaje, że odsetek motocyklistów "dawców" jest naprawde stosunkowo nie wielki i generalizowanie obrazaj?c powiedzmy 90% bogu ducha winnych użytkowników jedno?ladów jest jak?? paranoj?.

Nasze kochane władze zdecydowanie za dużo czasu po?więcaj? na opłakiwanie 23 zmarłych tragicznie osób w katastrofie budowlanej podczas gdy w ten sam weekend na drogach zginęło 300 osób, przez pijanych kierowców, nadmiern? prędko?ć, nisko lataj?ce muchy i inne (przez motocyklistę lub z udziałem motocyklisty żadna).

Może tak samo miało być z ta akcj?? Miało być gło?no o stosunkowo niewielkim problemie a podejrzewam ze na obraĽliwych plakatach by się skończyło... Co? na zasadzie mydlenia oczu czy odwracania uwagi od prawdziwych problemów...?