Gość Dragon Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Witam. Po przeczytaniu posta Żaby zdecydowałem się, na założenie tego tematu... W jednym z postów Geni, znalazłem link do PETYCJI przeciwko nowej kampani reklamowej w której to motocykli?cie dostali now? nazwę - warzywo. Wydaje mi się, że jako społeczno?ć motocyklistów, skupiona na tym forum powinni?my i my wyrazić swoje zdanie w petycji. Zachęcam do przeczytania petycji i ustosunkowania się do niej...
Gość milosz Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Proponuję, aby Ci co się podpisali, napisali o tym w tym w?tku. Osobi?cie jestem za i podpisałem.
drogowiec Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (...)Zachęcam do przeczytania petycji i ustosunkowania się do niej... Przeczytałem i ustosunkowałęm się. Podpisałem. Nazywanie mnie warzywem mnie obraża. Pozdrówka
ptaku_1 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 tez poklikalem w klawiature i podpisalem
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Oczywi?cie tez się podpisałem. I dodałem od siebie parę słów... Marcin, wła?ciwie to prawie od Ciebie zaczęła się lawina podpisów pzdr
RobB. Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Również ja jako kolejne warzywo Pozdrawiam RobB.
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Warzywa s? zdrowe lecz nie w tej kampanii.
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Podpisane !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Też podpisałem.
Gość zajdek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Melduję podpisanie. My?lę, że samo hasło wymy?lił jeden z tych, którzy koniecznie musz? wyprzedzić motocykl który wła?nie zobaczyli przed sob? i musz? pokazać kto tu rz?dzi...
Geni Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Niech se wsadz? te marchewkę w... Oczywi?cie podpisałem.
upiór Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Podpisałem , jasna sprawa !scooter .
Gość Dragon Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Oczywi?cie tez się podpisałem. I dodałem od siebie parę słów...Marcin, wła?ciwie to prawie od Ciebie zaczęła się lawina podpisów !OKK pzdr Nieskromnie napiszę, że widzę... Cieszy mnie fakt takiej naszej solidarno?ci i wspracia/poparcia autora petycji... Zobaczcie dzisiaj na stronę z petycj?... byłem zaskoczony... Wczoraj jak klikałem na "jestem za" byłem 3... Dla ułatwienia link - PETYCJA.
Sympatycy Arecki Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2009 I ja też podpisałem.
Gość Dragon Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No to jeszcze niech pobędzie na "przewijaku"...
Rekomendowane odpowiedzi