Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2011 pogoda wg pogodynki jutro ma być więc piekę ciasto, przygotowuję siekierę ( nie do ciasta ) i trochę suchego drewna na rozpałkę i jutro o 11 melduję się na roździeniu
michal.p1 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jak pogoda dopisze to się zjawię i chętnie zapoznam ekipę ze Śląska
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no to sezon śląski rozpoczęty trochę nas przewiało ale udało się Fotki Hutkowe
Klubowicze karton Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 kiełbasa wciągnięta lechem 1,1wolta zapite sezon otwarty
Klubowicze Trebor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzięki za miłe spotkanie. Pozdrawiam Trebor !OK
Bafka Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wszystkim obecnym dzięki za mile spędzony czas !OKK
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no to sezon śląski rozpoczęty trochę nas przewiało ale udało się Jak Szefowa ogłosiła oficjalnie, to znaczy że - R O Z P O C Z Ę T Y Dziękuję za spotkanie w tak licznym, jak zawsze miłym gronie. Jeszcze może w uzupełnieniu dokumentacji fotograficznej kilka zdjęć.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Patryk jako "szefowa" mianuję Cię naszym regionalnym Fotografem , Twoje zdjęcia !OKK
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nie jest to bezpieczne zajęcie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no nie mogą wszystkie ciosy na moja głowę spadać
Amon Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jak zacni ludzie byli to i spotkanie takie musiało być dzięki
ja-rek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Napisany Dzisiaj, 22:49 Patryk jako "szefowa" mianuję Cię naszym regionalnym Fotografem , Twoje zdjęcia !OKK Tu jest mój post, wcześniej to cytat z Jo'Aśki(ten wyżej). siem muszem nauczyć cytować posty. chyba. Ja tam bym Go mianował Nadszyszkownikiem Fotografii Śląskiej Grupy Skuterowej i wiceprezesem ......( ds. czego to się uzupełni i ustali}. Jak zawsze ukradłem kilkanaście fot Patrykowi. Tak z drugiej i każdej innej strony, nie masz -Patryk- wyszczuplających i lifting-ujących obiektywów dla paramężczyzn po 40-stce, którzy wyglądają na Godzille po kilkutygodniowym przepiciu. Wiesz: "o dzieci chodzi .... " !YES !YES !YES ja-rek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Napisany Dzisiaj, 22:49 Patryk jako "szefowa" mianuję Cię naszym regionalnym Fotografem , Twoje zdjęcia !OKK Tu jest mój post, wcześniej to cytat z Jo'Aśki(ten wyżej). siem muszem nauczyć cytować posty. chyba. Ja tam bym Go mianował Nadszyszkownikiem Fotografii Śląskiej Grupy Skuterowej i wiceprezesem ......( ds. czego to się uzupełni i ustali}. Jak zawsze ukradłem kilkanaście fot Patrykowi. Tak z drugiej i każdej innej strony, nie masz -Patryk- wyszczuplających i lifting-ujących obiektywów dla paramężczyzn po 40-stce, którzy wyglądają na Godzille po kilkutygodniowym przepiciu. Wiesz: "o dzieci chodzi .... " !YES !YES !YES ja-rek. nagroda dla tego kto wymówi jednym tchem NFŚGSiW.. - ale jestem za a co do nauki cytowania: jarek jak pod postem klikniesz w "odpisz" to zacytujesz tą konkretną wypowiedź przedpisacza a jak "dodaj odpowiedź" to wstawiasz swoją wypowiedź solo
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2011 nagroda dla tego kto wymówi jednym tchem NFŚGSiW.. - ale jestem za a co do nauki cytowania: jarek jak pod postem klikniesz w "odpisz" to zacytujesz tą konkretną wypowiedź przedpisacza a jak "dodaj odpowiedź" to wstawiasz swoją wypowiedź solo Mała poprawka NFŚGMBiW (....Maxiskuterowej Burgmanii.....).
Sympatycy Zenek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzieki rowniez za spotkanie. Milo bylo sie spotkac, niektorych poznac. Szerokości.
Dzięgiel Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzięki za spot.Było miło jak zawsze zresztą !OKK
Rekomendowane odpowiedzi