winpio Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dziękuję wszystkim, tak licznie przybyłym, za miłe spotkanie.Też dam kilka zdjęć do oglądania. ps. Patryk jedno zdjęcie na razie nieudostępnione chyba, że pozwolisz !happybth Uwaga, ja mam trzy "horyzontalne" !happybth Ja tak prosiłem o rozwagę ,ale widzę że nie wszystkie posty są tak szczegółowo czytane hihihi !tut
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dziękuję wszystkim, tak licznie przybyłym, za miłe spotkanie.Też dam kilka zdjęć do oglądania. ps. Patryk jedno zdjęcie na razie nieudostępnione chyba, że pozwolisz Uwaga, ja mam trzy "horyzontalne" no i widać, że ognisko było przednie jeśli zdjęcia "horyzontalne" były !tut dawaj Patryk, dawaj te foty ... a ja wstawię to Twoje zdjęcie ;-) ... niech nasi koledzy wiedzą jak należy zaczynać sezon skuterowy !happybth:)!happybth ( co nie którzy całą zimę głodowali i na ognisku zadwątlone siły regenerowali ;) )
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja tak prosiłem o rozwagę ,ale widzę że nie wszystkie posty są tak szczegółowo czytane hihihi Czytane były dokładnie, dlatego jest tylko jedno, a 10 innych czeka (materiał przetargowy) Tak niewiele trzeba wystarczy na PM ".... proszę usunąć zdjęcie nr ......." (skąd ja to znam) Kilka osób ma już swoje galerie na moim picasie i mogą się podziwiać w samotności dawaj Patryk, dawaj te foty ... a ja wstawię to Twoje zdjęcie ;-) ... niech nasi koledzy wiedzą jak należy zaczynać sezon skuterowy !happybth:)!tut ( co nie którzy całą zimę głodowali i na ognisku zadwątlone siły regenerowali ;) ) Litości !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja tak prosiłem o rozwagę ,ale widzę że nie wszystkie posty są tak szczegółowo czytane hihihi Czytane były dokładnie, dlatego jest tylko jedno, a 10 innych czeka (materiał przetargowy) Tak niewiele trzeba wystarczy na PM ".... proszę usunąć zdjęcie nr ......." (skąd ja to znam) Kilka osób ma już swoje galerie na na moim picasie i mogą się podziwiać w samotności dawaj Patryk, dawaj te foty ... a ja wstawię to Twoje zdjęcie ;-) ... niech nasi koledzy wiedzą jak należy zaczynać sezon skuterowy !happybth:)!tut ( co nie którzy całą zimę głodowali i na ognisku zadwątlone siły regenerowali ;) ) Litości !happybth materiał przetargowy mówisz ?? ...
M&M's Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Frekwencja, pogoda i ognisko super !happybth Bardzo dziękujemy za kolejny udany wyjazd!
Klubowicze Trebor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dzięki za mile spędzony czas Pozdrawiam Trebor !OKK
winpio Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja tak prosiłem o rozwagę ,ale widzę że nie wszystkie posty są tak szczegółowo czytane hihihi Czytane były dokładnie, dlatego jest tylko jedno, a 10 innych czeka (materiał przetargowy) Tak niewiele trzeba wystarczy na PM ".... proszę usunąć zdjęcie nr ......." (skąd ja to znam) Kilka osób ma już swoje galerie na moim picasie i mogą się podziwiać w samotności teraz to już musztarda po obiedzie i tak już wszyscy widzieli Idąc dalej tym tokiem myślenie, to stracił konia stracił i wóz hihihi dawaj resztę te mam policzone ale na przyszłość ...., no wiesz Bo szkoda tych świetnych ujęć do których nas przyzwyczaiłeś !OKK z poważaniem Piotrek p.s.ja już nie mam o co się targować ,ale gdybym miał to wierz mi że wszystkie były by od razu
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Wiem, że nie dla siebie tego chcesz - oczekujesz zachwytów naszych "amazonek" !OKK
winpio Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Wiem, że nie dla siebie tego chcesz - oczekujesz zachwytów naszych "amazonek" !tut !OK chytrusek przejrzałeś mnie !scooter !OK
Dzięgiel Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 10.04.2011 tj. niedziela.Miejsce Hutki Kanki.Wspólny wyjazd godz.11 Mc.donald na Rozdzieńskiego(na miejscu będziemy ok.12)
Klubowicze Roni Opublikowano 30 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2011 Jak te dwie "laszki" z góry będą to może i ja będę hm....z żoną
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2011 Jak te dwie "laszki" z góry będą to może i ja będę hm....z żoną przywieź nam Anię !OKK:)
bemol77 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Witajcie!! o ile moja maszyna wyjedzie do tego czasu z serwisu to zjawimy się z żonką na a jeśli nie to pozostaną 4oo !OKK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 31 Marca 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2011 Witajcie!!o ile moja maszyna wyjedzie do tego czasu z serwisu to zjawimy się z żonką na a jeśli nie to pozostaną 4oo !OKK fajnie Sebastian, że odżyliście :D pozdrowienia dla Ani i do zobaczenia
bemol77 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 fajnie Sebastian, że odżyliście pozdrowienia dla Ani i do zobaczenia trzeba było się jakoś pozbierać do kupy !bicz oby nigdy więcej. Mamy nadzieję że teraz wszystko wróci do normalności i będziemy w tym sezonie tocztć się razem z Wami Pozdrówka dla wszystkich i do zobaczenia
Sympatycy Zenek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Heloł. Znajdzie się miejsce przy ognisku dla "sąsiadów" z małopolski? W niedziele słyszałem że pogoda ma być bezdeszczowa to i na przejazdzke z chęcią bym się wybrał.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Heloł. Znajdzie się miejsce przy ognisku dla "sąsiadów" z małopolski? W niedziele słyszałem że pogoda ma być bezdeszczowa to i na przejazdzke z chęcią bym się wybrał. jak tylko pogoda dopisze to zapraszamy sąsiadów !holiday
Dzięgiel Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Tak naprawdę inicjatorem spotkań w Hutkach był Marek vel Pilot,czyli jest to miejsce tak nasze jak i Wasze.Zresztą Ty to wiesz Zenonie bo byłeś za pierwszym razem !YES
Amon Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jak tylko pogoda dopisze to też bym się zjawił
gkrz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kurcze, toć to rzut beretem ode mnie. Jak pogoda dopiszę to można ??
Klubowicze Trebor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Postaram się przyjechać.Jeśli nie 2oo to na 4oo. Pozdrawiam i do zobaczenia. !OK
Dzięgiel Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kurcze, toć to rzut beretem ode mnie. Jak pogoda dopiszę to można ?? Można można jak najbardziej !OKK
Rekomendowane odpowiedzi