Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Ogniskowe rozpoczęcie sezonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziękuję wszystkim, tak licznie przybyłym, za miłe spotkanie.

Też dam kilka zdjęć do oglądania.

ps. Patryk jedno zdjęcie na razie nieudostępnione chyba, że pozwolisz  !happybth

Uwaga, ja mam trzy "horyzontalne" !happybth

Ja tak prosiłem o rozwagę ,ale widzę że nie wszystkie posty są tak szczegółowo czytane hihihi !tut

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

16

• Dzięgiel

14

• Patryk

8

• voit

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano
Dziękuję wszystkim, tak licznie przybyłym, za miłe spotkanie.

Też dam kilka zdjęć do oglądania.

ps. Patryk jedno zdjęcie na razie nieudostępnione chyba, że pozwolisz  :)

Uwaga, ja mam trzy "horyzontalne" ;)

no i widać, że ognisko było przednie jeśli zdjęcia "horyzontalne" były :) !tut

dawaj Patryk, dawaj te foty ... a ja wstawię to Twoje zdjęcie ;-) ... niech nasi koledzy wiedzą jak należy zaczynać sezon skuterowy !happybth:)!happybth ( co nie którzy całą zimę głodowali i na ognisku zadwątlone siły regenerowali ;) ;) ;) )

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tak prosiłem o rozwagę ,ale widzę że nie wszystkie posty są tak szczegółowo czytane hihihi ;)

Czytane były dokładnie, dlatego jest tylko jedno, a 10 innych czeka (materiał przetargowy)

Tak niewiele trzeba wystarczy na PM ".... proszę usunąć zdjęcie nr ......." (skąd ja to znam)

Kilka osób ma już swoje galerie na moim picasie i mogą się podziwiać w samotności ;)

dawaj Patryk, dawaj te foty ... a ja wstawię to Twoje zdjęcie ;-) ... niech nasi koledzy wiedzą jak należy zaczynać sezon skuterowy !happybth:)!tut ( co nie którzy całą zimę głodowali i na ognisku zadwątlone siły regenerowali ;) ;)  :D  )

Litości !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tak prosiłem o rozwagę ,ale widzę że nie wszystkie posty są tak szczegółowo czytane hihihi ;)

Czytane były dokładnie, dlatego jest tylko jedno, a 10 innych czeka (materiał przetargowy)

Tak niewiele trzeba wystarczy na PM ".... proszę usunąć zdjęcie nr ......." (skąd ja to znam)

Kilka osób ma już swoje galerie na na moim picasie i mogą się podziwiać w samotności ;)

dawaj Patryk, dawaj te foty ... a ja wstawię to Twoje zdjęcie ;-) ... niech nasi koledzy wiedzą jak należy zaczynać sezon skuterowy !happybth:)!tut ( co nie którzy całą zimę głodowali i na ognisku zadwątlone siły regenerowali ;) ;)  :D  )

Litości !happybth

materiał przetargowy mówisz ?? ... ;);)

Opublikowano

Frekwencja, pogoda i ognisko super !happybth

Bardzo dziękujemy za kolejny udany wyjazd!

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za mile spędzony czas :wub:

Pozdrawiam Trebor !OKK

Opublikowano

Ja tak prosiłem o rozwagę ,ale widzę że nie wszystkie posty są tak szczegółowo czytane hihihi :)

Kilka osób ma już swoje galerie na moim picasie i mogą się podziwiać w samotności :)

teraz to już musztarda po obiedzie i tak już wszyscy widzieli :)

Idąc dalej tym tokiem myślenie, to stracił konia stracił i wóz hihihi dawaj resztę :P

te mam policzone :P ale na przyszłość ...., no wiesz :wub:

Bo szkoda tych świetnych ujęć do których nas przyzwyczaiłeś !OKK :)

z poważaniem Piotrek :D

p.s.ja już nie mam o co się targować ,ale gdybym miał to wierz mi że wszystkie były by od razu

• Klubowicze
Opublikowano

Wiem, że nie dla siebie tego chcesz - oczekujesz zachwytów naszych "amazonek" :lol: !OKK :lol:

Opublikowano
Wiem, że nie dla siebie tego chcesz - oczekujesz zachwytów naszych "amazonek"  !tut  !OK  :lol:

chytrusek :lol: przejrzałeś mnie !scooter !OK

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

10.04.2011 tj. niedziela.Miejsce Hutki Kanki.Wspólny wyjazd godz.11 Mc.donald na Rozdzieńskiego(na miejscu będziemy ok.12)

• Klubowicze
Opublikowano

ja będę :lol:

Opublikowano

Jak Joasia będzie to ja też będę whist;)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak te dwie "laszki" z góry będą to może i ja będę hm....z żoną whist

• Klubowicze
Opublikowano
Jak te dwie "laszki" z góry będą to może i ja będę hm....z żoną :lol:

przywieź nam Anię !OKK:)

Opublikowano

Też się wybieram, obowiązkowo. :lol:

Opublikowano

Witajcie!!

o ile moja maszyna wyjedzie do tego czasu z serwisu to zjawimy się z żonką na :lol: a jeśli nie to pozostaną 4oo !OKK

• Klubowicze
Opublikowano
Witajcie!!

o ile moja maszyna wyjedzie do tego czasu z serwisu to zjawimy się z żonką na :D a jeśli nie to pozostaną 4oo !OKK

fajnie Sebastian, że odżyliście :D:D pozdrowienia dla Ani i do zobaczenia

Opublikowano

fajnie Sebastian, że odżyliście whist:P pozdrowienia dla Ani i do zobaczenia

trzeba było się jakoś pozbierać do kupy !bicz oby nigdy więcej. Mamy nadzieję że teraz wszystko wróci do normalności i będziemy w tym sezonie tocztć się razem z Wami :D

Pozdrówka dla wszystkich i do zobaczenia

• Sympatycy
Opublikowano

Heloł. Znajdzie się miejsce przy ognisku dla "sąsiadów" z małopolski? whist

W niedziele słyszałem że pogoda ma być bezdeszczowa to i na przejazdzke z chęcią bym się wybrał.

• Klubowicze
Opublikowano

Heloł. Znajdzie się miejsce przy ognisku dla "sąsiadów" z małopolski? whist

W niedziele słyszałem że pogoda ma być bezdeszczowa to i na przejazdzke z chęcią bym się wybrał.

jak tylko pogoda dopisze to zapraszamy sąsiadów !holiday

Opublikowano

Tak naprawdę inicjatorem spotkań w Hutkach był Marek vel Pilot,czyli jest to miejsce tak nasze jak i Wasze.Zresztą Ty to wiesz Zenonie bo byłeś za pierwszym razem !YES

Opublikowano

jak tylko pogoda dopisze to też bym się zjawił:lol:

Opublikowano

Kurcze, toć to rzut beretem ode mnie. Jak pogoda dopiszę to można ??

• Klubowicze
Opublikowano

Postaram się przyjechać.Jeśli nie 2oo to na 4oo.

Pozdrawiam i do zobaczenia. !OK

Opublikowano

Kurcze, toć to rzut beretem ode mnie. Jak pogoda dopiszę to można ??

Można można jak najbardziej !OKK