waw Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja również dziękuje wszystkim Sezon oficjalnie rozpoczęty ognisko się udało, pogoda dopisała !V ps. Roni miło że można cię go?cić na ?l?skich spotkaniach. !scooter oby jak najczę?ciej
ja-rek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 No i ja też się dokulałem. Było "wery najs end ful of kiełbasa". Posiedzeli, pogadali tylko mało pojezdzili..... Dzięki wszystkim "miejscowym" !happybth i "przyjezdnemu" za te kilka godzin przyjemno?ci. ja-rek. makaroniarski sklep z min. kaskami, tu kupiłem "małomoma" !happybth www.motomegastore.it i to samo na ebay http://stores.shop.ebay.pl/MOTOMEGASTORE-IT__W0QQ_armrsZ1
Klubowicze Migu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dzięki za spotkanko było jak zwykle (zaliczyłem glebe , ale bez strat ).
Bafka Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Co za gleba jaka gleba kiedy ta gleba?????????????????????????
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Pamiętaj Migu! Z nami bezpiecznie. Jeste?my Twoim rozs?dkiem. Mam nadzieję, że Wy i skuter na chodzie.
M&M's Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jak zwykle imprezka wyjazdowa udana Dzięki wszystkim !OKK Ps Jar-ek , dziekujemy za link-a Ps2 Migu ty też leżałe?? Kiedy? !scooter
voit Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Nieśmiało zaproponuję co by SEZON 2010 ogniskiem rozpocząć. Miejscówka pewnie Hutki Kanki, ale termin należy ustalić . Wyjdę z propozycją 21.03.2010 - (Pierwszy Dzień Wiosny) !OK Oczywiście trzeba brać pod uwagę kapryśną pogodę i ewentualny termin rezerwowy może to być np 11.04.2010 tydzień przed zlotem na Jasnej Górze. Obydwa terminy to niedziela. Piszcie Wasze propozycje, na pewno coś się urodzi
winpio Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 widzie lekkie zniecierpliwienie ,ale w tym wypadku to dobry objaw . Oba terminy mi pasują ale lepiej ten pierwszy !OK
Klubowicze Roni Opublikowano 26 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2010 A ja bym się nie wychylał przed szereg i pomyślał o spocie po oficjalnym otwarciu sezonu. Powiedzmy tydzień po Jasnej Górze i Mszy Burgmanii. No dalej !! potargujmy się trochę. !OKK
voit Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 A ja bym się nie wychylał przed szereg i pomyślał o spocie po oficjalnym otwarciu sezonu. Powiedzmy tydzień po Jasnej Górze i Mszy Burgmanii. No dalej !! potargujmy się trochę. !OKK Roni, loooozik to tylko propozycja. Warszawa z tego co widziałem planuje ognisko 14.03, czyli nie bardzo kumam o co chodzi z tym wychodzeniem przed szereg. Ale muszę przyznać Ci rację im później tym pogoda teoretycznie bardziej pewna, a co za tym idzie więcej chętnych na maxiskuterowe ognisko.
Sympatycy Worlan Opublikowano 27 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2010 .....Warszawa z tego co widziałem planuje ognisko 14.03......... Plan jest na 28.02 Kto by czekał do połowy marca. Ciśnienie wzrasta wprost proporcjonalnie do temperatury powietrza. !OK
voit Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 sorki coś mi sie pokiełbasiło z terminem Waszym.
Klubowicze karton Opublikowano 28 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2010 każdy termin dobry byle było powyrzej 2 celcjusza na+
leszek_krakow Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Witam, I jak z terminem 21.03? - pogoda się szykuje cacy - ma być 17 st. i słoneczko. Dajcie znać - chętnie się dokulam coby Burka rozprostować po zimie... !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2010 oj w ta niedzielę to ja odpadam obowiązki matki polki !OK:)
leszek_krakow Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Joasia70, nie wiesz czy cos się będzie działo i czy ognisko dojdzie do skutku?
voit Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Hej Leszek Ta wiosna tak nagle zawitała że chyba nas zaskoczyła. W ten weekend to chyba nie dam rady się ogarnąć, ale ....... !scooter Trzeba śledzić pogodę i ustalić jakiś termin. Propozycje?
leszek_krakow Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Ja się chyba kopnę (jak będzie pogoda) na traskę Kraków-Skała- Olkusz-Ogrodzieniec i powrót - tak na spokojnie... Stąd właśnie zainteresowanie pomysłem na ognisko !scooter Ale spoko - w przyszłym tygodniu też jest weekend - może więcej osób się zbierze i moze zrobimy jakieś małopolsko-śląskie spotkanko.
voit Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 A w jakich godzinach bedziesz w niedziele w tym Ogrodzieńcu. Do południa może bym wyskoczył, jak pogoda dopisze, przybić 5 z kolegą z małopolski.
zibi Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Kto jest chętny na sobotnie ogniskowe spotkanko w np.Hutkach? !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2010 jak dla mnie sobota przedświąteczna odpada ... ale chętna byłabym na 24 lub 25 kwietnia
waw Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 W sobotę raczej niewiele osob przyjedzie !scooter , większość ten (świąteczny) czas poświęca rodzinie.
Dzięgiel Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Na ognisku spotykamy się 25.04.2010 tj. niedziela godz.12.00 w Hutkach, a kto chętny na wspólny wyjazd to zbiórka na Rozdzieńskiego koło mc.donalda godz.11.oo.Jak zwykle każdy przywozi co może.Do zobaczenia !scooter
Rekomendowane odpowiedzi