Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozmawiałem ostatnio ze znajomym co przywozi skutery - głównie 50tki z Włoch i mówił, że najprawdopodobniej wejdzie tam co? podobnego co jest w Niemczech z autami czyli maj? zrobić dopłaty do nowych skuterów przy oddawaniu starego sprzętu.

ciekawe czy zrobi? tak samo dla maxi...

trochę to chyba zachwieje polskim rynkiem używek

!OKK

Opublikowano

u nas czopki weneryczne i matoły z wiejskiej już z autami zrobili !OKK Auta z 2l i powyżej, now? wyższ? akcyzę! Wiwat ignorancji!

• Administrator
Opublikowano

We Włoszech nie od dzi? istnieje dopłata przy złomowaniu zarejestrowanego !OKK . Czy to 50 czy maxi, może być zatarty, zniszczony, zajechany. Je?li jest zarejestrowany na osobę, która go zdaje na złom owa osoba dostaje 250 eur... m.in dlatego nawet najgorszy szroth z papierami (który często trafia również do PL) kosztuje w Italii nie mniej jak 350 euro.

Opublikowano

co ty opowiadasz !scooter we Wloszech nie ma szroth-u wszystkie sa garazowane pierwszy wlasciciel gumy nowe , sztuki wogole jak nowe !OKK <_<:lol::):P:D !scooter ;)

• Administrator
Opublikowano
co ty opowiadasz !OKK we Wloszech nie ma szrotu wszystkie sa garazowane pierwszy wlasciciel gumy nowe , sztuki wogole jak nowe

Nie bardzo kolego znasz tematykę. We Włoszech s? i takie skutery jak opisujesz... tyle, że kosztuj? "trochę" inne pieni?dze... a do Polski sprowadza się (w 99%) to czego chc?/oczekuj? klienci... czyli ma być TANIO!

Opublikowano

uwierz mi tematyke znam i to bardzo dobrze mieszkalem tam 16 lat a to co napisalem wyzej bylo sarkazmem -niezrozumianym lub nieudanym !OKK

• Administrator
Opublikowano
to co napisalem wyzej bylo sarkazmem -niezrozumianym lub nieudanym !OKK

Zrozumiałym z cał? pewno?ci? <_<

Opublikowano
to co napisalem wyzej bylo sarkazmem -niezrozumianym lub nieudanym !w00t

Zrozumiałym z cał? pewno?ci? :blink:

Udanym, udanym rozbawił mnie do łez :lol:

Opublikowano

No no ciekawe, ciekawe !piwko