misioooo Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Ja tam jestem dobrej my?li. Od niemal tygodnia polska GPW umacnia się i jest jedn? z czołowych w regionie. Podobnie i PLN - też w ostatnich dniach się umacniał i zapewne nadal tak będzie Trzeba być optymistami panowie i panie, a nie marudzić, że drogo etc!
Gość sosna Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 ta misiooo.... umocnił sie wczoraj do 4,7217 na międzybankowym Niestety. Jest jak mówi Mariusz. Nie mniej ci?gle jest dużo sprzętów w PL z lat poprzednich. Import nowych stał sie nieopłacalny. Chłopcy chc? dyskontować zyski z tego co stoi na placach. Ciekawi mnie tylko jaka będzie reakcja strony popytowej. Czy Polacy będ? kupowali to co jest z obawy, ze sie zrobi drożej, czy też wstrzymaj? się od zakupów nie chc?c słabszych sztuk, z nadzieja, że musi byc taniej? ...hmmm
dr.big Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 @misioooo: Ostatni tydzien czy miesiac widze inne tendencje. Co prawda spadek zlotego mocno przyhamowal, ale nie mow o "umocnieniu".... ~3,2 grosza pomiedzy zamknieciami to po prostu bardzo delikatne skoki waluty... Przez ostatni tydzien zloty stracil do euro ok. 10 goszy. Jakie to "umacnianie"? To, ze zloty jest mocniejszy od szalonego poziomu z polowy lutego jeszcze niczego nie dowodzi...
Rekomendowane odpowiedzi