Artemis Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Mnie nie będzie ponieważ mam wigilię w robocie gdzie obecno?ć jest obowi?zkowa. Będzie dużo % więc za Wasze zdrówko będzie wypite nie raz....
Klubowicze Ravenka Opublikowano 19 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2008 Będziemy Ravenka i Lamus
Wookash Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Jeżeli znajdę transport to się pojawię Trochę słabo widzę jazdę na moto w marzn?cym ?niegu !happybth Anyone helpful (with a car) ?
Niunio Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Witam Chciałem bardzo przeprosić za nasz? nieobecno?ć na Wigili mimo wcze?niejszego zapewnienia o stawiennictwie. Niestsety nasz syn został w dniu dzisiejszym potr?cony przez samochód i obecnie jest operowany. Więc wybaczcie Pozdrawiamy Niunio i Ania
Kubus Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opublikowano 20 Grudnia 2008 No i dotarłem do domku po wielu perypetiach...........!!!! Pozdrawiam wszystkich co byli na wigili. Dla tych co nie było niech załuj?...... Burgmania to super klub łacz?cy przeróżne osoby w pasje . Fajowsko było bedzie jeszcze lepiej. Fajnie że ludzi pozytywnie zakreconych jest coraz więcej ! ps podziekowania dla Szuwarków za podwiezionko . ( już szykuje mał? niesppodziankę na wigilie 2009 )
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2008 I ja tam byłem, wodę ognist? piłem. Nie powiem, ale trochę się wstawiłem. Brać Burgmaniacka, hm, jak żyć bez niej ? Daje mi siły i tak jakby latek mniej. Było wesoło, przyjemnie i rodzinnie. Szkoda tylko, że Orzech siedział przy mnie. Dokuczał mi ten skorupiak paskudny, ale dzięki temu wieczór nie był nudny. Pił wodę zamiast wódki, wódkę zamiast wody, Taki był zakręcony ten jegomo?ć młody. Były wspomnienia, plany wielkich podróży, nie mieszcz?cych się w mojej głowie. Minęła 24-ta, a ja jestem w Głoskowie. Wesołych |wi?t , Worlan
Sympatycy Kisiel Opublikowano 20 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2008 Widzę Grzesiu, że klinowałe? z rana bo od wczoraj tyle % nie mogło Ci zostać !sciana
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2008 Żyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 20 Grudnia 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2008 Orzech, miałe? nie pisać na forum po pijaku. Nie wierze, że jeste? JUŻ trzeĽwy.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Administrator Opublikowano 21 Grudnia 2008 Worlan... ja nie wiedziałem, że Ty taki poeta jeste? !OKK Mazowiecka Wigilia Klubowa przebiegła pod znakiem spokoju, zadumy i oczywi?cie pełnej abstynencji ... Nawet Orzech był tak przejęty, że po imprezie porzucił buty i chciał i?ć do domu na bosych nogach . Dzięki wszystkim za przybycie i za możliwo?ć spędzenia wspólnie czasu. Zdrowych, u?miechniętych i bezpiecznych ?wi?t dla Was wszystkich !OKK Oby Nowy Rok przyniosł nam same niespodzianki... oczywi?cie tylko te pozytywne !holiday Ps. Meduza i Szuwarek> dzięki za transport !OK
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Grudnia 2008 Klubowicze Opublikowano 22 Grudnia 2008 pozdrawiam wszystkich,było fajnie nawet mojej żonie sie podobało !holiday !OKK
Rekomendowane odpowiedzi