Sympatycy pawel883 Opublikowano 12 Marca 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2009 Mnie też nie będzie mam wyjazd. pawel883
Klubowicze Roni Opublikowano 15 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2009 wawu !!!! na stronie głównej jest w?tek dla chwalipiętów !w00t nie widziałem żeb y? tam zajrzał !w00t a na poważnie , gratuluje trafnego wyboru niech cię wozi , wozi, wozi i wozi....... !scooter
Dzięgiel Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 wawu !!!! na stronie głównej jest w?tek dla chwalipiętów !OKK nie widziałem żeb y? tam zajrzał !w00t a na poważnie , gratuluje trafnego wyboru niech cię wozi , wozi, wozi i wozi....... !scooter Nie pochwalił się bo kupił troche porysowanego i boi się,że będ? sie ?miali !w00t
waw Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 A dziękuje, dziękuje, mam nadzieje że to trafny wybór !scooter Nie pochwalił się bo kupił troche porysowanego i boi się,że będ? sie ?miali Faktycznie kilka rys po komarach jest !w00t !w00t
Gość 32 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 ejjjjjjjj jest nowy burgman i jest ze sl?ska moze sie kiedy doł?cze do gadki i sprawdzania rys. Mam uczulenie na rysy. Łaziska Górne
Dzięgiel Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 ejjjjjjjj jest nowy burgman i jest ze sl?ska moze sie kiedy doł?cze do gadki i sprawdzania rys. Mam uczulenie na rysy. Łaziska Górne Spotykamy się w czwartki w Chudowie,więc jakby co to zapraszamy
Klubowicze Roni Opublikowano 16 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2009 waw masz teraz możliwo?ć porównania co pod siodłem, jakby? mógł napisz kilka słów z wrażeń na drodze . ciekaw jestem w czym piaggio jest lepsze od b650 i odwrotnie ?
waw Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Na opinie jeszcze troche za wczesnie, dopiero pare km przejechałem. Ale pierwsze wrażenia bardzo pozytywne jedynie do manewrów parkingowych trzeba się przyzwyczaić ( sporo kilogramów do przepchania ) Z Piaggia x9 500 byłem bardzo zadowolony (zawsze dojechał do celu) mam nadzieje że i w tym przypadku będzie podobnie
Gość 32 Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Chudow to bardzo blisko mnie. A kto z was mieszka w okolicach łazisk Górnych
Dzięgiel Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Ja mam do ciebie 28 km. Czyli tyle co nic.
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Marca 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2009 Rzut beretem, a u mnie dalej potrzeba łańcuchy ?nieżne
M&M's Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Migu, to może kupimy jeden komplet łańcuchów i się podzielimy, bo jak tak dalej pójdzie z t? pogod?, to sezon w lipcu zaczniemy
Rekomendowane odpowiedzi