Klaud Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Witam, w pażdziernikowym |wiecie Motocykli jest "w prezencie" nalepka WSZYSCY SIĘ ZMIE|CIMY. Może warto to spopularyzować, jak swego czasu poszła w teren "Motocykle s? wszędzie"? (no, można by dodać "skutery s? wszędzie" !scooter) JPEGi vlepki z |M i wariacji internautów "w temacie" No i optymistyczna interpretacja policji "dojeżdżania do ?wiateł". Osobi?cie uważam, że i tak ryzyko jest po mojej stronie, nie kierowcy auta, ale miło słyszeć tak? wypowiedĽ z ust policjanta, b?dĽ co b?dĽ. Link do informacji z Wyborczej A może na koszulce sobie wypalę. Ehhh, z tej kultury to bym tylko melonik zostawił !OK PS wydaje mi sie, że na jakim? zdjęciu z "Zakończenia sezonu" widziałem tak? nalepkę, ale nie jestem pewien, może niech się "przyzna", kto już zbł?dził?
Agnus Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Cze?ć Klaud! Na tych fotkach znajdziesz tego klienta !OK Jak mnie wzrok nie myli to Burgolot Andrea-Toruń a nalepkę otrzymał od dwóch nowych kolegów z Malborka na spocie w Chojnicach !scooter http://picasaweb.google.pl/agnus04/ZakoCze...rszawa25102008#
Klaud Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 ano, ano - tak mi co? się kołatało pod kopułk? !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 28 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2008 A to nie było TU !scooter Edit: CT 1*5* ANDREA
Agnus Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 To i ja zgłupiałem w tym momencie !scooter Burgman WL4*2*. Czyj to?
Więcek Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Na temat nalepki było już mówione http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...=15entry93916 nawet została rzucona propozycja czy jej nie zrobić z lepszych materiałów na nasze potrzeby, ale temat umilkł.
Klaud Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 A rzeczywi?cie - sorki za dublowanie. To co - zrzuta na profesjonalne nalepki? Kto? ma znajomo?ci w drukarniach?
Rekomendowane odpowiedzi