Gość fryta24 Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Witam wszystkich !!! Chciałbym się z Wami podzielić inf. jak to stałem się posiadaczem x9 i przy okazji podpytać czy może kto? miał do czynienia z takim sprzętem? Niedawno kupilem Piaggio X9 z 2002' z uszkodzonym silnikiem mówię tak: silnik chodzi ale ostro tłucze pernie łożysko korbowodowe na wale ok rozbiorę zobaczę kasa ok raz kozie ?mierć. Moto przywiózł znajomy handlarz z włoch, dzwoni i mówi że ma dla mnie ladnego skutera, jadę w niedzielę o 7 rano. Stoi pod chmurk? brudny ale patrzę no rzeczywi?cie całkiem ładny jakie? rysy pewnie jak go wieĽli i nic pozatym nawet plastiki niezbyt wyblakłe co tu dużo gadać odpalamy, daje nowy akumulator cyk i chodzi dłucze nieziemsko w silniku jak zagadał zaraz wył?czam, patrze na przebieg 10 000km twierdzi że nie dotykam generalnie mam zaufanie do go?cia lecz już nie wnikam w ?mieszny przebieg nawet nie ogl?dam go dokładnie opony , tarcze kloski super no to co niewidać żeby był malowany - ładujemy. dokopałm sie do silnika - jestem pod wrażeniem zaczynam wierzyć że bezwypadek i nawet w przebieg pasek rolki super no to prujemy silnik ?ci?gam osłonę od strony koła zamachowego a tam odkleił SIĘ MAGNES i trochę nabroił. silnik wygl?da na miodzio niestety muszę kończyć napiszę póĽniej pozdrawiam
Gość Raczek_6 Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 Z X9 2001 silnik 250ccm - silnik ten sam co Honda FES 250 Foresight. Czasami Włosi robi? swoje, niestety.
Rekomendowane odpowiedzi