Klubowicze Migu Opublikowano 2 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2008 Gdzie się spotykamy, o której ruszamy (msza 12.oo), kto i czym się wybiera ? Temat ruszony propozycje ? (Ja na 8o % jade !OKK !YES ).
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2008 Migu, twardziel z Ciebie !OK Miło będzie spotkać się z Tob?. !OK Zbieraj ekipę i w drogę !OKK !YES !YES
Dzięgiel Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Na dzień dzisiejszy też jestem chętny ale !OKK
waw Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Jak będzie przyzwoita pogoda i nic nie stanie na przeszkodzie to jade !OKK
Klubowicze Roni Opublikowano 17 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2008 Na dzień dzisiejszy też jestem chętny ale !OKK co ale ? zbierać pakę u mnie spijemy cos goracego i dalej razem w drogę
Bafka Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Na dzień dzisiejszy też jestem chętny ale !OKK co ale ? zbierać pakę u mnie spijemy cos goracego i dalej razem w drogę To ale to pogoda, oby nie lało bo fajnie by było się spotkać.A jade tylko na .
Dzięgiel Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 To ja pisałem tylko na nicku mojej baby przez pomyłke !OKK
Klubowicze Roni Opublikowano 20 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2008 szszszaaa , ucho od ?ledzia , no co jest panowie ? co juz wiemy a czego jeszcze nie wiemy ? chyba , że wszelkie ustalenia będziecie podejmować w chudowie w czwartek . cały czas czekam na wiadomo?ć czy grzać wodę na herbatę czy nie ? !YES
Dzięgiel Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 szszszaaa , ucho od ?ledzia , no co jest panowie ? co juz wiemy a czego jeszcze nie wiemy ? chyba , że wszelkie ustalenia będziecie podejmować w chudowie w czwartek . cały czas czekam na wiadomo?ć czy grzać wodę na herbatę czy nie ? !YES W czwartek ustalamy co i jak.Jak będzie bezdeszczowo to jedziemy(nie wiem ilu),także raczej grzej t? wode
waw Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Oby tylko pogoda dopisała bo prognozy nie s? zbyt ciekawe. Ps. Roni a kawa też będzie? !YES
Klubowicze Migu Opublikowano 21 Października 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Października 2008 Roni dla mnie mokate cappuccino wanilia !YES . Waw jak pogoda nawali to puszka .
Klubowicze Roni Opublikowano 21 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2008 Roni dla mnie mokate cappuccino wanilia !YES . Waw jak pogoda nawali to puszka . mimo, że nie jestem specem od różnorodno?ci kaw to my?lę , że da się to załatwić
waw Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Waw jak pogoda nawali to puszka . Migu co ty , dla chc?cego nic trudnego i w deszczu się pojedzie !YES
Klubowicze Migu Opublikowano 22 Października 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Października 2008 Tak jak w czwartek na spotkaniu !scooter . JA BYŁEM A WAS NIE WIDZIAŁEM !scooter (stary jestem i wzrok nie ten !scooter ), a opady były słabe !scooter .
waw Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Niestety z przyczyn "technicznych" !scooter Chudów nie wypalił. Więc wszystkie ustalenia odnosnie sobotniego wyjazdu !OK będ? na forum . Proponuje na miejsce spotkania Mc donald al. Rozdzienskiego Katowice godz. np. 7.00 !scooter
Klubowicze Migu Opublikowano 23 Października 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Października 2008 Ano .
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2008 no dobra ! czekam na was jutro ok. godz 9.00. dzwońcie je?li przelecicie skrzyżowanie kamieńsk , bełchatów ( to będzie około 420 kilometr )to wyjadę po was.
Klubowicze Roni Opublikowano 24 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2008 rozumiem że temat wyczerpany i zamknięty !scooter trzymamy sie wersji że czekam na was , powiedzmy do 9.15 ( bez telefonu ) i sam pruję dalej , b?dĽ po telefonie wyjeżdżam po was. !scooter ps. moja co? długo się dzisiaj kręci po kuchni , co zreszt? mnie zaniepokoiło i pytam się ocb. a ona na to jak to ocb przecież jutro maj? chłopaki ze ?l?ska przyjechać . !tut a teraz płenta ugotowała barszczyk czerwony i krokiety !scooter
waw Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Roni oczywiscie że zadzwonimy !scooter Zbiórka w Katowicach o godz 7.00 ale znaj?c życie wyjazd jak zwykle troche się przeci?gnie. !scooter (powitani? nie będzie końca !tut ) My?le że uda nam się zd?żyć na 9 do Piotrkowa T. Pozdrawiam i do zobaczenia jutro !scooter
Klubowicze Migu Opublikowano 24 Października 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Października 2008 Roni twoja kobieta to prawdziwy skarb !scooter (nasze powinny się uczyć od niej !scooter ).
Rekomendowane odpowiedzi