Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Nie chciałbym aby kto? potraktował to jako reklamę pewnego koncernu !piwko ale my?lę, że to rozs?dna inicjatywa: Wszyscy się zmie?cimy Jaki? czas temu chyba Mariusz proponował przeprowadzenie podobnej akcji, były pomysły, hasła etc.... i chyba temat "przygasł"... Co s?dzicie o inicjatywie z linku powyżej. Ja w każdym razie nalepię na tyln? klapę katamarana. pzdr BTW: Nalepka znajduje się w najnowszym |M
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Nalepka jest OK ! Widziałem tak? na kilku pojazdach. Ja, nalepię na kufer skutera, żeby podziękować za ust?pienia miejsca. !YES A teraz lecę kupić |M
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Była już mowa o tej nalepce i samej akcji. Nawet chciałem tak? nalepkę wyprodukować (nie wiedz?c, że będzie gdziekolwiek dystrybuowana). Na allegro widziałem już nawet podróbę (kapelusz z drugiej strony) za 4.99 zł. Mam nadzieję, że w SM s? dwie-trzy nalepki (na samochód i na skuter z tyłu i z boku) ale pewnie nadzieja matk? [ !YES ]. Sam? akcję popieram gor?co i pierwsze jej efekty widziałem wczoraj (na wisłostradzie taksówka zrobiła mi miejsce - wow
Gość tommi Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 jedna jest nalepka, i juz na moim katamaranie ?wieci bed?ca naklejon? szkoda że jedna, bo na moto mogłabyć trochę mniejsza i tez by ładnie wygl?dala.
Klubowicze Karolina Opublikowano 23 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2008 Ja też już mam tę naklejkę na samochodzie. !YES
kfcent Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Fajna ta nalepka...ladniejsza niż "Patrz w lusterka..." nie jestem fanem nalepek na aucie...ale t? z przyjemno?cia nakleje na moj? bejcunie !YES
Więcek Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Jak wyjedzie tych nalepek jeszcze trochę więcej, o różnej tematyce !YES to zabraknie miejsca na tylnych kapach naszych katamaranów nie mówi?c, o naszych , ale temat na tej ze |M jest O.K. Warto j? posiadać. Więcek
Kubus Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Mam tę nalepke na autku. Pomysł i idea fajna. Niestety nalepka jest dosc marnej jakosci ( juz mi sie rozmywa czarny nadruk)
Kaśka Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Jestem za naklejkami ...każdy sposób na zwracanie uwagi na 2oo jest dobrym sposobem... a ta jest bardzo czytelna !YES
dzialkowiec Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 dla mnie ta nalepka ze ŚM jest ciut przy duża rozmiarami !YES nie każdy jeździ dostawczymi puszkami..
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Fakt, jest duża. !YES Ja rezygnuję z napisu, reklam i wycinam po czerwonym rancie, oczywi?cie z obrysem cylindra. Teraz wygl?da dużo lepiej !tut i w dalszym ci?gu oddaje to co trzeba.
brzoza Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Nalepka ok. Tekst też . Tylko więcej informacji w mediach ,co może jedno?lad i jak wygl?da przeciskanie się w korku . To wpłynie na wyobraznie tych , co nigdy nie dosiedli !YES .
ERMI Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 GENIALNE !!! na okres gdy 99% 2oo przestaje jeĽdzić robi się akcję - debilizm a nie ochy i achy. Gdyby to zrobili na wiosnę to podpisuję się wszystkimi członkami i naklejkę umieszczam na wszystkich moich pojazdach. Zupełnie genialne jak reklamy lodów zim?. I leków na przeziębienie w lipcu,czy też sandałów zim?.
Sympatycy Arecki Opublikowano 23 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Czas na organizowanie takiej akcji faktycznie najlepszy nie jest, choć można do niej wrócić na wiosnę i wtedy wykorzystać naklejki. Same naklejki wydaj? mi się ciekawsze i bardziej przemawiaj?ce do kierowców niż naklejki wzywaj?ce kierowców 4oo do trzymania się na baczno?ci i sugeruj?ce, że motocylki?ci s? nieobliczalni i mog? się pojawiać nagle i to w najmniej oczekiwanych miejscach na drodze. Ps. podoba mi się pomysł Worlana na zmniejszenie naklejek, bo s? chyba rzeczywi?cie trochę za duże.
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Września 2008 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2008 Przesadzasz ERMI. Nalepkę raczej naklej? motocykli?ci, przesiadaj?cy się jesieni? na katamarany bo to wła?nie im/nam zależy. Kto, ze "stricte" "katamaraniarzy" czyta prasę motocyklow? ? "Target" tej prasy, w dużej czę?ci zaczyna obecnie jeĽdzić 4oo, więc nie jest tak całkiem głupie robić obecnie tak? akcję. (nalepka jest raczej na auto a nie 2oo) Jak "niekumaci" napatrz? się nalepek także przez "niesezon", to może wreszcie zaczn? jeĽdzić bliżej prawej krawędzi jezdni, a nie jak zwykle na "każdy_wystaje_w_lewo_bo_może_wyskoczy_i_lepiej_widać...". I może w lusterka zaczn? patrzeć czę?ciej. pzdr
ERMI Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Mnie raczej przeraża WSZECHOBECNA mania niewł?czania kierunkowskazów i niepatrzenia w lusterka. oczywi?cie naklejka czeka - na wiosnę.
Truszek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Mnie raczej przeraża WSZECHOBECNA mania niewł?czania kierunkowskazów i niepatrzenia w lusterka.oczywi?cie naklejka czeka - na wiosnę. Dzi? miałem do?ć ciekaw? przygodę !OKK Ponieważ katamaran obrasta mchem w Grudzi?dzu czekajac aż go zabiorę, niezależnie od pogody ?migam Burgiem do pracy. Sun?c dzi? rano w korku pomiędzy samochodami zobaczyłem na mojej drodze otwierajace się na o?cierz drzwi od samochodu, nie zd?żylem nawet położyć ręki na hamulec, kiedy usłyszałem dono?ny ryk z tegoż samochodu, cyt. "Patrz co robisz" skierowany najprawdopodobniej przez kierowcę do pasażera otwieraj?cego drzwi i równolegle z tym krzykiem drzwi zamknęły się spowrotem !TAZ Naklejkę też mam, zastanawiam się jedynie gdzie z braku kufra j? na Burgu umie?cić !TAZ
krzys-68 Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Ogl?dalem j? wczoraj,Monia kupiła gazetę.Naklejka będzie na Zippa !TAZ
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 24 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2008 a może wydrukować parę tysięcy sztuk i powręczać kierowc? samochodów stoj?cych w korkach - tym co ustępuj? - i tym zło?liwym na otarcie potu (90 % taxi!!!) Co Wy na to ?
Wookash Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Pomysł dobry ale... stawiasz? !TAZ
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 24 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2008 He..he.. Stawiam! ale oczy w słup! - my?lę że jak akcja będzie miała poparcie to wspólnymi kosztami można to zrealizować.
Więcek Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 - my?lę że jak akcja będzie miała poparcie to wspólnymi kosztami można to zrealizować. Zybex masz trochę racji, ale na pocz?tek rozpocz?ł bym od nas ( BURGMANIA ), w przygotowaniu, wyprodukowaniu nalepki lepszej jako?ci Cytat Kubus "Mam tę nalepke na autku. Pomysł i idea fajna. Niestety nalepka jest dosc marnej jakosci ( juz mi sie rozmywa czarny nadruk)" No i odpowiedniej wielkosci Cytat dzialkowiec "dla mnie ta nalepka ze |M jest ciut przy duża rozmiarami huh.gif nie każdy jeĽdzi dostawczymi puszkami.." Cytat Worlan "Fakt, jest duża. whistling1.gif Ja rezygnuję z napisu, reklam i wycinam po czerwonym rancie, oczywi?cie z obrysem cylindra. Teraz wygl?da dużo lepiej wink.gif biggrin.gif i w dalszym ci?gu oddaje to co trzeba. smile.gif" Więcek
Truszek Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Co do akcji nalepkowej jestem jak najbardziej za !TAZ Talentu graficznego nie mam za grosz, możliwo?ci wykonawczych również, ale chętne przeznaczę na ten cel okre?lon? kwotę. Nalepek wezmę 5 - mam 4 katamarany i skuter do oklejenia !TAZ
Wookash Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Ja moge rozprowadzic wieeele sztuk Naklęję na 3 samochody i mogę rozdawac klientom w ramach gratisu (?) no ale to już zależy od kosztów A specjalizacja sprzyja takiej akcji !OK _-_ /__I -- !OKK I___I________ I--(O)-I------(O)\>
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 25 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2008 Proponuję więc skontaktować się z autorem nalepki z |M i poprosić go o zgodę na skorzystanie z jego wzoru do zrobienia własnych nalepek - burgmaniowych lub nie-burgmaniowych. Hasło zostaje, zmieniamy wielko?ć. Mogę podj?ć się zrobienia wzoru bazuj?c na oryginalnym, ale kto? to musi wyprodukować.
Rekomendowane odpowiedzi