Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2008 Chciałbym powiadomić wszystkich Burgmaniaków,że w naszej intencji odbędzie sie msza ?w.u ?w.St.kostki w warszawie na ul.Hozjusza 2 o godz.13.00 w dn,12.10.2008 r.Wszystkich chętnych b.serdecznie zapraszam.Przepraszam za niegramatycznie napisany post[dysleksja].W razie jakich kolwiek pytań zwi?zanych z tematem podaję telefon do mnie 600 22 85 06.W razie jak dopisze pogoda możemy zorganizować spotkanie przy ognisku.Je?li kto? będzie miał ochotę przyjechać to bardzo bym prosił o potwierdzenie.No i mam pro?bę do EMKI odezwij sie proszę
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2008 Dobry pomysł. My?lę jednak, że wcze?niej powinien być poddany pod dyskusję. Dwa razy spotykali?my sie u Franciszkanów, gdzie gospodarzem był eMKa i moim zdaniem głównie z nim trzeba pogadać.
RobB. Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Dobry pomysł. My?lę jednak, że wcze?niej powinien być poddany pod dyskusję. Dwa razy spotykali?my sie u Franciszkanów, gdzie gospodarzem był eMKa i moim zdaniem głównie z nim trzeba pogadać. Jak Cię lubię Grzesiu, to chyba nie chodzi TU o osobę i miejsce tylko o intencję ?! Choć nie powiem, żeby i mnie msze odprawiane przez KLUBOWEGO KAPELANA nie odpowiadały mi bardziej !OKK !piwko Pozdrawiam RobB. !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Września 2008 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Września 2008 Dobry pomysł. My?lę jednak, że wcze?niej powinien być poddany pod dyskusję. Dwa razy spotykali?my sie u Franciszkanów, gdzie gospodarzem był eMKa i moim zdaniem głównie z nim trzeba pogadać. Jak Cię lubię Grzesiu, to chyba nie chodzi TU o osobę i miejsce tylko o intencję ?! Choć nie powiem, żeby i mnie msze odprawiane przez KLUBOWEGO KAPELANA nie odpowiadały mi bardziej !tut !YES Pozdrawiam RobB. na razie to tylko propozycja,czy ktos na msze przyjdzie czy nie to i tak odbedzie sie ona w naszej intencji.Rozmawiałem z Markiem na ten temat.On ma rocznice ?mierci kolegi i napewno 12 nie przyjedzie.A o terminie mszy z jego udziałem poinformuje nas na forum.Nie wykluczone ze da sie skusic na odprawienie Mszy u |w,St Kostki.Pozdrawiam
eMKa Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Jestem przy tablicy . W dziale "Imprezy podróże" jest już od wczoraj temat zakończenia sezonu, w którym wspomniałem o inicjatywie Krzytra. Każda dobra inicjatywa jest godna polecenia. Niestety !YES bez mojej obecno?ci. Żałuję, ale tak to czasem bywa.
Rekomendowane odpowiedzi