mak Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Nic dodać, nic uj?ć - jest komu kibicować! Zakwalifikował się do programu! !scooter !tut
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2008 A widziałem, widziałem. Ro?nie nam nowa gwiazda telewizyjna !scooter Kisiel wygraj to bo będzie obciach na Burgmanii !TOMCAT
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Września 2008 Administrator Opublikowano 10 Września 2008 Kisiel Star TV? !TOMCAT Dobzie, dobzie... bedziem kibicować !scooter
Glub Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 nie jestem na bież?co z TV a tvn turbo w szczególno?ci. Ocb?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 11 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2008 Maku - słyszałe? kiedy? o jajkach wmurowanych w ?ciany !scooter
mak Opublikowano 11 Września 2008 Autor Opublikowano 11 Września 2008 Maku - słyszałe? kiedy? o jajkach wmurowanych w ?ciany !wchair Przez najbliższy tydzień mnie nie dostaniesz !w00t !TOMCAT Ale z tynkowaniem poczekaj jednak do naszego powrotu !scooter
Sympatycy Arecki Opublikowano 11 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2008 nie jestem na bież?co z TV a tvn turbo w szczególno?ci.Ocb? Popieram, też nie jestem na bież?co, zdradĽcie co? więcej.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Września 2008 Administrator Opublikowano 11 Września 2008 Maku - słyszałe? kiedy? o jajkach wmurowanych w ?ciany !scooter Jak by co to podpowiem, że najlepiej robić "wrzutę" zbuka !TOMCAT
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2008 wczoraj go widziałem , nie wiem czy to była powtórka czy nie ps . ale żeby w tajemnicy przed żon?
Wookash Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Ale czy kto? w końcu może napisać od pocz?tku do końca o co chodzi! nie jestem na bież?co z Turbo... i nie wiem czego gratulować
Klubowicze Roni Opublikowano 13 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2008 na tvn turbo ruszył program po?więcony umiejętno?ciom kierowcy i wła?nie nasz kolega się zakwalifikował to takie rywalizowanie miedzy sob? w różnych konkurencjach, oczywi?cie motoryzacyjnych
Więcek Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Nie wiem czy to powtórka czy nie, ale dzisiaj widziałem Kisila no i !scooter Przegrał 165 punktów do 71 punktów !scooter Szkoda, ale i tak gratulacje z udział w programie Marcinie
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2008 Heeeeeeeeeee, lelak, przegrał, zygu zygu !scooter !scooter Trza to
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2008 Nie wiem czy to powtórka czy nie, ale dzisiaj widziałem Kisila no i !scooter Przegrał 165 punktów do 71 punktów !scooter Szkoda, ale i tak gratulacje z udział w programie Marcinie Również gratuluję. Dla mnie Marcin był !scooter Niech by ten Prokop zadał pytanie odno?nie gaĽnikowego t-maxa , to dopiero by mu kopara opadła !YES !OK !scooter, a BMW ? !scooter PS Więcek, czemu w podpisie nie dopisałe?, że przyczepka już jest ?? !scooter !scooter
Więcek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 PS Więcek, czemu w podpisie nie dopisałe?, że przyczepka już jest ?? !scooter To jest temat do rozmowy nie na tej czę?ci forum, albo tylko w cztery oczy !OK Po pierwszych próbach okazało się parę nie doci?gnięć dlatego jeszcze oficjalnie nie ma jej w podpisie !scooter
Klubowicze Roni Opublikowano 23 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2008 szkoda że to już koniec !scooter mimo wszystko gratuluję , bo samo zakwalifikowanie sie było nie lada wyczynem !OK
Rekomendowane odpowiedzi