dr.big Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Mam tak juz od pewnego czasu... Forum lata przyzwoicie zas strona glowna kuleje. Potrzebuje na odswiezenie ok. 45sek... Czy tez tak macie?
rudy_56 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Mam dokładnie to samo, my?lałem że to u mnie co? nie gra .. ale widać nie jestem sam. Paweł
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Nie jeste?cie osamotnieni też mam podobnie. Z pocz?tku zwalałem winę na poburzowe zalanie b?dĽ zamoknięcie kabli neostrady ale głowna strona Burgmani bije wszelkie rekordy spowolnienia w sieci .
Gość Rob R Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 U mnie jest podobnie gdzie? od tygodnia!
Administrator Tetsuo Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Administrator Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Teraz powinno juz byc dobrze, niestety ładowanie blokowały skrypty z polczatu. Pozdrawiam.
rudy_56 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Potwierdzam teraz chodzi elegancko i mozna poczytać kolejny news Paweł
Rekomendowane odpowiedzi