Olsen Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Taki widok ukazał się dzi? mym oczom na dosyć ruchliwej ulicy: facet z nog? w gipsie i kul? pod pach? stał na ?wiatłach (rzecz jasna, na pole position), po czym spod nich dosyć dynamicznie ruszył. Podczas postoju podpierał się zdrow? nog?. Jak widać, skuter to pojazd uniwersalny, czasem bardziej od katamarana. !happybth Szkoda, że nie miałem pod ręk? cyfrówki. PS Parę lat temu widziałem faceta przewoż?cego na skuterowej podłodze jamnika, również w Japonii, tylko wtedy w Tokio.
Geni Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Olsen daleko nie trzeba szukać - ja na Bandicie z usztywnieniem stawu skokowego jeĽdziłem jeszcze w te wakacje. A trzeba było niezłej ekwilibrystyki, bo miałem do użytku tylko lew? nogę, więc wrzucanie jedynki i ruszanie to była tzw. chwila prawdy !happybth .
adams Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 A co na to przepisy ? (i zdrowy rozs?dek) Znam przypadek cxłowieka z ograniczeniem ruchowym, któy zabił pasażerkę bo prawdopodobnie nie był w stanie odpowiednio i odpowiednio szybko zareagować w sytuacji w której się znalazł.
krzys-68 Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Taki widok ukazał się dzi? mym oczom na dosyć ruchliwej ulicy: facet z nog? w gipsie i kul? pod pach? stał na ?wiatłach (rzecz jasna, na pole position), po czym spod nich dosyć dynamicznie ruszył. Podczas postoju podpierał się zdrow? nog?.Jak widać, skuter to pojazd uniwersalny, czasem bardziej od katamarana. Szkoda, że nie miałem pod ręk? cyfrówki. PS Parę lat temu widziałem faceta przewoż?cego na skuterowej podłodze jamnika, również w Japonii, tylko wtedy w Tokio. Nie zaskoczyle? mnie w Atenach widziałem skuter 50ccm polakierowany w barwy DHL,miał palete przymocowana z tylu(zamiast kufra)
Geni Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Adams, o ile starasz się odnie?ć do mnie, to ograniczeniu ruchowe polegaj?ce na tym, że nie możesz się podeprzeć praw? nog? nie ma żadnego wpływu na jazdę takim klocem, jak Bandit. Pomijaj?c drugorzędn?, może trzeciorzędn? po hamulcu zasadniczym, czyli przednim i hamowaniu silnikiem rolę hamulca nożnego, to Bandit nie jest rowerkiem przy którym można się w sytuacji podbramkowej nóżk? ratować. Raczej tę nóżkę trzeba ewakuować, żeby jej nie zmieliło. Co do pasażerek - od jaki? 10, a może i więcej lat traktuję 2oo, jako pojazd wył?cznie jednoosobowy.
Crazy_Russian Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 PS Parę lat temu widziałem faceta przewoż?cego na skuterowej podłodze jamnika, również w Japonii, tylko wtedy w Tokio. Na skuterze przewozilem juz kilkudziesięcio kilogramowy hudrauliczny podnosnik motocyklowy. A ostatnio spacerówkę (wózek).
Geni Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 W jeden mój znajomy student z Łodzi wozi skutem 50ccm psa typu jamnik. Patent na przewóz jest bardzo pomysłowy, dzięki czemu skuter jest wykorzystywany tak, jak w kraju pochodzenia. Otóż za pojemnik na jamnika służy spora miednica z tworzywa sztucznego pomalowana gustownie pod kolor chińskiego wynalazku i przykręcona na kilka ?rub do bagażnika. No i podczas podróży na działeczkę wszyscy s? zadowoleni - student, jamnik i narzeczona studenta.
Crazy_Russian Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Otóż za pojemnik na jamnika służy spora miednica z tworzywa sztucznego Po co komu miednica !scooter fotka
Rekomendowane odpowiedzi