Agnus Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 ..........Absolutnie autem by nie wypadało przyjeżdżać na zlot !happybth !happybth !happybth ale nie przejmuj się, na Burgolocie 150 na pewno spokojnie się doczołgacie Ja na gorszym (SYM Euro 150) wraz z małżonk? robili?my dłuższe wypady. Pozdrawiam Wszystkich. Bez przesady.... JAK PRZYJEDZIEMY TO I TAK SAMOCHODEM..... zreszt? taka droga w dwójkę na 125 to lekka przesada Tomekgdz czekamy na szczegóły papatki.... Przepraszam najmocniej nast?piła pomyłka z mojej strony. Rzeczywi?cie te 25 ccm mniej może być powodem do niedojechania do celu Pozdrawiam.
Kaśka Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Agnus..... ha ha ha ale ?mieszne....nie chce mi się tłumaczyć i uważam że to trochę nie w porz?dku......
Tomekgdz Opublikowano 7 Września 2008 Autor Opublikowano 7 Września 2008 UWAGA !TAZ Cena pobytu w Stegnie to 40zł od osoby za dobę . Wyżywienie w własnym zakresie !OKK i oczywi?cie napoje bo gor?cz Chętnych do spotkani w Stegnie proszę o zapisywanie się do 18.09.2008. Celem załatwienia domków .
Agnus Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Agnus.....ha ha ha ale ?mieszne....nie chce mi się tłumaczyć i uważam że to trochę nie w porz?dku...... Wcale nie miało być ?miesznie i w sumie... to nie bardzo wiem, o co się gniewasz? !TAZ W końcu to pojazd zarejestrowany i przeznaczony do przewozu 2 osób. Z Bydgoszczy do Stegny to raptem ~180 km (ok. 3 godzin jazdy), więc w czym problem? Przypomnę tylko, że motto pod Twoim avatarem brzmi: "...Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jak? można robić w ubraniu...!OKK)) ..."
Kaśka Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Hejka nie gniewam sie na nikogo .... DO STEGNY NIE JADE ANI SAMA ANI Z MĘŻEM ..... poprostu co? wypadło !scooter Życzę WAM WSZYTSKIM fajnej zabawy !winkiss
Agnus Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Witam! Czyżby temat umarł ?mierci? naturaln?? Może zbyt "rozwleczony" w czasie? Zbytnio przegadany? Pora nie ta? Ceny za wysokie? Tomkugdz, termin na zgłoszenia (rezerwację miejsc) 18.09.br to już pojutrze (a wła?ciwie jutro). Czy s? jacy? chętni? Kto, gdzie, kiedy? Ty rzuciłe? propozycję, więc... Wiem, że pora, pogoda (temperatura) nie nastraja optymistycznie ale jak mawiaj?: nie ma złej pogody na moto, co najwyżej ... niewła?ciwy ubiór motocyklisty. Pozdrawiam.
Mareczek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Chętnych do spotkani w Stegnie proszę o zapisywanie się do 18.09.2008. Celem załatwienia domków . Proszę o zaklepanie dla mnie pokoju ( tego co zawsze)w pawilonie . Oraz domek 6-o osobowy Przyjedzie ze mn? kilka młodych osób. Jest tylko mały problem jedna z dziewcz?t nawet po k?pieli,jej karnacja jest lekko ciemna, ale nie „asfalt”
krzys-68 Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Chętnych do spotkani w Stegnie proszę o zapisywanie się do 18.09.2008. Celem załatwienia domków . Proszę o zaklepanie dla mnie pokoju ( tego co zawsze)w pawilonie . Oraz domek 6-o osobowy Przyjedzie ze mn? kilka młodych osób. Jest tylko mały problem jedna z dziewcz?t nawet po k?pieli,jej karnacja jest lekko ciemna, ale nie „asfalt” barwa skóry chyba nie jest problemem przynajmniej takie jest moje zdanie
dr.big Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Przyjedzie ze mn? kilka młodych osób. Jest tylko mały problem jedna z dziewcz?t nawet po k?pieli,jej karnacja jest lekko ciemna, ale nie „asfalt” Sorry za OT: Mareczku, czyzbys zabieral ze soba czesc haremu ?
michu Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Tomcio sorki nie jade - siła wyższa Wiesz że bym bardzo chciał bo lubie takie spotkania !scooter !scooter !TAZ !V czekałem do ostatniego momentu , ale nie wyszło !OK !scooter
Bobas Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Tomas, nie gniewaj się, ale ja też nie dam rady. Ten wrzesień jest dla mnie bezlitosny, je?li chodzi o robotę !OK Masz już SW?
Mareczek Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Przyjedzie ze mn? kilka młodych osób. Jest tylko mały problem jedna z dziewcz?t nawet po k?pieli,jej karnacja jest lekko ciemna, ale nie „asfalt” Sorry za OT: Mareczku, czyzbys zabieral ze soba czesc haremu ? Ja jestem już spakowany. Do wyjazdu pozostało jeszcze kilka godzin. Czekam na Tomka. !OKK Mały problem mam z t? ciemn? , wstała ,zjadła , toaleta i poszła znowu spać. !OK
Mareczek Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Było super miło ale się już skończyło. Wielkie dzięki dla Marzenki i Tomcia za zorganizowanie cudownego spotkania oraz wszystkim uczestnikom za wspólne biesiadowanie !wchair gadanie i wygłupy.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2008 Duchem byłem z wami super że wam udało się spotkanie pozdrowienia dla wszystkich uczestników
Bobas Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 Fajnie, że sie spotkanie udało. Szkoda, że nie mogłem byc w Stegnie !wchair
Klubowicze robson Opublikowano 28 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2008 Ciekaw jestem , kto z uczestników przyjechał !wchair
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2008 I tu b?dż pewien Robsonie że ......... !wchair
Agnus Opublikowano 28 Września 2008 Opublikowano 28 Września 2008 UWAGA Cena pobytu w Stegnie to 40zł od osoby za dobę . !wchair Wyżywienie w własnym zakresie i oczywi?cie napoje bo gor?cz Chętnych do spotkani w Stegnie proszę o zapisywanie się do 18.09.2008. Celem załatwienia domków . Tomkugdz: powyżej Twój ostatni post z 07.09.! , więc nie dziw się, że... było , jak było. Chciałem cała dusz? i sercem być ale... zawiodłem z powodu siły wyższej tzn. dyr. d/s Bezp. Żeglugi w pi?tek wysmalił pismo zobowi?zuj?ce wszystkich bosmanów (prócz tego, co miał nockę) do obowi?zkowej obecno?ci na ćwiczeniach w sobotę od godz. 10:00 do 14:00!!! Kurwi...a trochę mnie wzięła... ale co w takim przypadku poradzić? Pozdrawiam. Może następnym razem będzie lepiej. P.S. Ciekaw jestem, kto był obecny? Może jakie? foto-sprawozdanie ze zlotu
michu Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 Cieszę sie że spotkanie wyszło superrrrrrrrrrr Pozdro
Tomekgdz Opublikowano 29 Września 2008 Autor Opublikowano 29 Września 2008 Witam Oczywi?cie wszystkim dziękuję za spotkanie w Stegnie i pomoc w przygotowaniu przyczepy do sezonu zimowego a co do ekipy to słodka tajemnica
Klubowicze robson Opublikowano 29 Września 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2008 Cieszę się , że spotkanie w celu przygotowania przyczepy do zimy udało się A tak na marginesie - ależ się Tomas tajemniczy zrobił , wydaje mi się że od czasu zakupu SW
Mareczek Opublikowano 29 Września 2008 Opublikowano 29 Września 2008 A tak na marginesie - ależ się Tomas tajemniczy zrobił To ja Wam napisze. Było kilku nastu. MEMBER-ów i kilka osób jeszcze nie MEMBER-s Tylko Kujawiaków było bardzo mało ale Pomorzan sporo.
upiór Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Może Kujawiaków było mało . Ale mam nadzieje że Tomek działał za nas bardzo ale to bardzo miło !winkiss . Tak na marginesie kto by dał Wam rade !YES . Ja taki mały i skromny .
Bobas Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Ja tam mały nie jestem, ale też bym nie dał rady. !YES !winkiss Tomek na pewno dzielnie reprezentował Kujawy.
Mareczek Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tak na marginesie kto by dał Wam rade !winkiss !YES . S? Tacy i Wy ich dobrze znacie i niebawem spotkacie.
Rekomendowane odpowiedzi