Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pytanie dla tych, co maj? czas i ochotę na spotkanie. :D !YES

Jak wiadomo czas wakacji się skończył ;) my?lałem o terminie od 26.09. do 28.09. spotkanie w Stegnie co wy na to? !scooter !piwko

http://www.krakus.mierzeja.pl/

Opublikowano

Tomciu jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !TAZ !TAZ !TAZ !TAZ !scooter !piwko :D !YES ;) !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

U mnie niestety ten termin odpada - pracuję , ale za to mam wolne 6/7 0raz 20/21 wrzesień - ewentualnie w te weekendy jak najbardziej !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Tomcio propozycja godna uwagi !scooter !piwko :D

Opublikowano

No nie wiem czy jechać do Stegny. Znowu się rozgadamy !piwko !piwko do bólu. !placz1

Przez całe moje życie nie byłem tyle razy w Stegnie co w tym roku, nie chciał bym nadużywać go?cinno?ci !winkiss Marzeny, Gosi, Tomka oraz Wojtka.

Dziewczyny zamiast odpoczywać to tylko maj? masę roboty z przygotowaniem jedzonka sprz?taniem, podawaniem do stołu itd.

Chłopaki zamiast również odpoczywać to musz? polewać i polewać. !piwko !piwko

Tomek przyjadę jeżeli obiecujesz że załatwisz jaki? ( catering)- studentki które odci?ż? od obsługi Wasze Żony. !winkiss

Opublikowano

skad Wy macie tyle wolnego czasu? !winkiss

Opublikowano
skad Wy macie tyle wolnego czasu? !winkiss

Kilku emerytów kilku rencistów no i kilku biznesmenów którzy maj? zawsze czas. !winkiss

Opublikowano

znam róznice miedzy bankowcami i bankierami ,podobnie jak pomiedzy rencistami i rentierami !winkiss

co nie zmienia faktu ze znowu zaplanowanych weekendow mam za malo !winkiss

Opublikowano

Tak to prawda my emeryci mamy swoje zasady . !piwko Marek oczywi?cie co? zrobimy by dziewczyny miały spokój , a polewać ja mogę jak będzie co?. !winkiss !winkiss !placz1 !piwko

Opublikowano

Ochotę to miałbym ogromn?, żeby się spotkać.

Gorzej jest z czasem. Gdyby tak tydzień pózniej to nie byłoby problemu !winkiss

Pozdrawiam.

Bobasiński

Opublikowano

Tomcio przeciesz nie chodzi o to żeby sie napić , ale gor?cz niesamowita !winkiss

Opublikowano

Tak michu to fakt że gor?cz niesamowita !winkiss !piwko , ale widzę że towarzystwo co? cienko podchodzi do spotkania !piwko !winkiss

Oczywi?cie temat spotkania dotyczy też pomorskiego !placz1 !piwko

Opublikowano

Tomcio nie przejmuj się towarzystwo chyba się wstydzi :D:P;)

My?lę że oni się z nami trochę drocz? !scooter !YES :lol:

No przecież Robsonek na pewno załatwi sobie wolne :D i reszta pewnie też

Pozdro

Opublikowano

Fajna propozycja ....nie wiem jak moja druga połowa?

I jak kto? może niech uchyli r?bka tajemnicy- szczegóły (za ile i jak to wygl?da we wrze?niu) !scooter

Opublikowano

Witaj cena, jak? załatwisz taka będzie !scooter u góry jest strona o?rodka telefon i opisy !YES

Opublikowano

O?rodek nie ma cennika na wrzesień, co ?wiadczy o tym, że może być nieczynny. Już nie raz ogl?dałem kłódki w wielu o?rodkach w Stegnie po sezonie !YES Chyba, że Tomek ma tam jakie? znajomo?ci :lol:

Wstępnie termin mi pasuje i jeżeli będzie taka możliwo?ć zabiorę cał? rodzinę.

EDIT

Odwołuję wszystko co napisałem, okazało się, że w tym terminie wyjeżdżam za Bydgoszcz, do Barcina w sprawach rodzinnych !scooter

Opublikowano

Kasia, jak się druga połowa będzie gniewać to zabieraj j? ze sob? !scooter !YES

Macie przecież jakiegos większego sprzęta, nie?

Opublikowano

I jak kto? może niech uchyli r?bka tajemnicy- szczegóły (za ile i jak to wygl?da we wrze?niu) !scooter

Ka?ka . Oczywi?cie bierzesz swoja połówkę ze sob? . Pozdro !jump

Opublikowano

Ka?ka . Oczywi?cie bierzesz swoja połówkę ze sob? . Pozdro !jump

No wła?nie chodziło o to co bedzie robił? Czy znajdzie czas....

Bobas nie mamy już dużej "suzi" wieć wypadałoby przyjechać autem?

Ale zobaczymy jeszcze B) Już weekend 19-21 wrze?nia spędzamy motocyklowo...

a tu propozycja padła ale szczegóły niedograne nic konkretnie nie wiadomo- oczywi?cie nie chce nikogo urazić !jump !jump :D

Opublikowano

Witam .

Napisze tak , 1 wrzesień to dla rodziny przebudzenie szkoła .

Ja osobiscie jestem za ale z tyłeczkem na tylu imprezach niedam rady .

Tym co jad? !happybth miłej zabawy i powodzenia , no chyba że tsunami dojdzie do Kowalewa , ałbo Alina wygra w totka :D Oj !OKK .

Opublikowano

Witam!

O?rodek nie ma cennika na wrzesień, co ?wiadczy o tym, że może być nieczynny. Już nie raz ogl?dałem kłódki w wielu o?rodkach w Stegnie po sezonie :D Chyba, że Tomek ma tam jakie? znajomo?ci  :P

Wstępnie termin mi pasuje i jeżeli będzie taka możliwo?ć zabiorę cał? rodzinę.

EDIT

Odwołuję wszystko co napisałem, okazało się, że w tym terminie wyjeżdżam za Bydgoszcz, do Barcina w sprawach rodzinnych ;)

No wła?nie. Tomkugdz, może wypowiesz się co? więcej na poruszony przez Abacha temat. Rzeczywi?cie brak cennika na wrzesień ;) a człowiek, jak co? planuje, to chciałby co? wiedzieć więcej.

Mi i małżonce wstępnie pasuje, chociaż może się co? jeszcze zmienić, bo dzisiaj dowiedziałem się, że jeden z moich zmienników chce od 25.09. i?ć na urlop bezpłatny. Drugi w tym czasie ma zaplanowany normalny urlop ale w ostateczno?ci dwa dni t.j. sobotę i niedzielę da się wykroić.

Tomekgdz: Więcej danych poproszę.

I jak kto? może niech uchyli r?bka tajemnicy- szczegóły (za ile i jak to wygl?da we wrze?niu) :D

Ka?ka . Oczywi?cie bierzesz swoja połówkę ze sob? . Pozdro ;)

No wła?nie chodziło o to co bedzie robił? Czy znajdzie czas....

Bobas nie mamy już dużej "suzi" wieć wypadałoby przyjechać autem?

Ale zobaczymy jeszcze ;) Już weekend 19-21 wrze?nia spędzamy motocyklowo...

a tu propozycja padła ale szczegóły niedograne nic konkretnie nie wiadomo- oczywi?cie nie chce nikogo urazić ;):P:)

Absolutnie autem by nie wypadało przyjeżdżać na zlot !happybth :P !OKK :P ale nie przejmuj się, na Burgolocie 150 na pewno spokojnie się doczołgacie :) Ja na gorszym (SYM Euro 150) wraz z małżonk? robili?my dłuższe wypady.

Pozdrawiam Wszystkich.

Opublikowano

Witajcie tak to prawda, co do tego ,że mało informacji !happybth ale wła?ciciel dopiero w niedziele poda mi koszt pobytu !happybth . Dam znać jaka cena od osoby. !happybth

Opublikowano
..........

Absolutnie autem by nie wypadało przyjeżdżać na zlot  :lol:  :P  ;):P ale nie przejmuj się, na Burgolocie 150 na pewno spokojnie się doczołgacie !piwko Ja na gorszym (SYM Euro 150) wraz z małżonk? robili?my dłuższe wypady.

Pozdrawiam Wszystkich.

Bez przesady.... !flower

JAK PRZYJEDZIEMY TO I TAK SAMOCHODEM.....

zreszt? taka droga w dwójkę na 125 to lekka przesada !tut !tut :)

Tomekgdz czekamy na szczegóły

papatki....

Opublikowano

No mi chyba serce pęknie jak nie będę mógł jechać z Wami :lol:

To będzie mój pierwszy raz ;)

Nadrobię za to na następnym spotkaniu :P

• Klubowicze
Opublikowano

Tomku niestety ja muszę 27.09 pracować. Dlatego też nie uda mi się wpa?ć do Stegny przykro mi ale jak mam przyjechać w niedzielę rano a wieczorem wracać to kiedy czas na wspólne popicie :lol:;) > Sory ale innym razem.