Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Co s?dzicie o tym sprzęcie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako, że po rożnych perypetiach wrócił temat kupna skutera, a i jestem miłosnikiem Hondy to i padło na Honde Pantheon. Na allegro znalazłem tak? oto ofertę http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=419594402 . Jak my?licie czy sprzęt jest godny uwagi czy s? jakie? wady ukryte, cena jest zachecaj?ca ale to tez może mieć złudne wrażenie. Proszę o poradę. I czy jest ktos tak miły z tamtych okolic żeby rzucił fachowym okiem jak już bede finalizował tranzakcję.

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano

kolego, poczytaj no forum, zauwazysz tam takie 2 tematy ...

allegro kupa - tam s? wstawiane jak nazwa mówi kupy z allegro...

i drugi, gdzie zadaje się takie własnie pytania jak twoje !YES

pozdrowił

Opublikowano

Dzięki odpowiedz.

Co do pierwszego to zgodzę się z Tob?, że na allegro trzeba uważać i omijać szeroko ale z drugiej strony kto? taki jak ja co szuka pierwsze moto w zupełno?ci nie wie gdzie ma się udać aby nabyć co? dobrego a używanego jednocze?nie. W sumie jedyne sprawdzone miejsce kupna używanego sprzętu to jest znajomy a je?li takowych w tej dziedzinie się nie posiada to pozostaj? ogłoszenia i dobre rady a nie tylko niemiłe uwagi ludzi z forum ( kto wie, może kiedy? dobrych znajomych).

Tak się zastanawiałem gdzie umie?cić ten post i przepraszam, że może miejsce jest nie stosowne ( nowy zagubiony !YES ) ale wydało mi się odpowiednie bo to ani ogłoszenie ani techniczne.

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano

mocno wyblakłe te plasticzki jak na ten "udokumentowany przebieg" !YES

• Klubowicze
Opublikowano
mocno wyblakłe te plasticzki jak na ten "udokumentowany przebieg" :lol:

Fakt , plastiki wyblakłe i ta kontrastuj?ca z nimi piękna czerń , nówka lakierowana - tylko dlaczego ? Tyle można os?dzić po fotkach !YES

Skoro miałby to być Twój pierwszy skuter , to nie wybierałbym sie sam na Twoim miejscu , zapodaj temat na forum regionalnym - lubelskim ( tzn.?więtokrzyskim ) , może ktos sie pofatyguje na wstępne ogledziny.

Opublikowano

nowe opony przy przebiegu 5800km co? ?mierdzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...