Gość makof Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam! Jako, że po rożnych perypetiach wrócił temat kupna skutera, a i jestem miłosnikiem Hondy to i padło na Honde Pantheon. Na allegro znalazłem tak? oto ofertę http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=419594402 . Jak my?licie czy sprzęt jest godny uwagi czy s? jakie? wady ukryte, cena jest zachecaj?ca ale to tez może mieć złudne wrażenie. Proszę o poradę. I czy jest ktos tak miły z tamtych okolic żeby rzucił fachowym okiem jak już bede finalizował tranzakcję. Pozdrawiam Maciek
-=Dee Jay=- Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 kolego, poczytaj no forum, zauwazysz tam takie 2 tematy ... allegro kupa - tam s? wstawiane jak nazwa mówi kupy z allegro... i drugi, gdzie zadaje się takie własnie pytania jak twoje !YES pozdrowił
Gość makof Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dzięki odpowiedz. Co do pierwszego to zgodzę się z Tob?, że na allegro trzeba uważać i omijać szeroko ale z drugiej strony kto? taki jak ja co szuka pierwsze moto w zupełno?ci nie wie gdzie ma się udać aby nabyć co? dobrego a używanego jednocze?nie. W sumie jedyne sprawdzone miejsce kupna używanego sprzętu to jest znajomy a je?li takowych w tej dziedzinie się nie posiada to pozostaj? ogłoszenia i dobre rady a nie tylko niemiłe uwagi ludzi z forum ( kto wie, może kiedy? dobrych znajomych). Tak się zastanawiałem gdzie umie?cić ten post i przepraszam, że może miejsce jest nie stosowne ( nowy zagubiony !YES ) ale wydało mi się odpowiednie bo to ani ogłoszenie ani techniczne. Pozdrawiam Maciek
kfcent Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 mocno wyblakłe te plasticzki jak na ten "udokumentowany przebieg" !YES
Gość makof Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 fakt przebieg wydaje sie ko?cielny !YES
Klubowicze robson Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2008 mocno wyblakłe te plasticzki jak na ten "udokumentowany przebieg" Fakt , plastiki wyblakłe i ta kontrastuj?ca z nimi piękna czerń , nówka lakierowana - tylko dlaczego ? Tyle można os?dzić po fotkach !YES Skoro miałby to być Twój pierwszy skuter , to nie wybierałbym sie sam na Twoim miejscu , zapodaj temat na forum regionalnym - lubelskim ( tzn.?więtokrzyskim ) , może ktos sie pofatyguje na wstępne ogledziny.
Gość Mitsumiuu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 nowe opony przy przebiegu 5800km co? ?mierdzi
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Administrator Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Specjalnie dla takich pytań jest już gotowy w?tek. http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=4412 Zamykam. MariuszBurgi
Rekomendowane odpowiedzi