Kaśka Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Hej!!! Bardzo fajne fotki - Abach i Agnus !happybth !happybth Michu pozdrowienia przekazane - dzięki "tylko żeby to pomogło?" !happybth To co kiedy sie znowu spotkamy !piwko !OK ! pozdrawiam
Bobas Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 To co kiedy sie znowu spotkamy !piwko !OK ! pozdrawiam My?lę, że pocz?tek pazdziernika będzie dobrym terminem !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth
Agnus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Hej!!!Bardzo fajne fotki - Abach i Agnus !happybth !happybth Dzięki. Nawet wiem, które Ci się najbardziej spodobało. Oryginał prze?lę na PM (i pewnie co? dorzucę). To co kiedy sie znowu spotkamy !piwko !OK !pozdrawiam Ka?ka, nie przeginaj !piwko, bo Twój men zacznie Cię jeszcze o co? podejrzewać i wykona na Twoim pięknym !happybth jaki? sabotaż. !happybth Może go np. !happybth lub, co gorsza !happybth Życz mu od nas rychłego powrotu do zdrowia. A tak na poważnie, to my?lę, że cosik niebawem wykombinujemy, bo jeĽdzić się chce i to bardzo.
Kaśka Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ka?ka, nie przeginaj !happybth, bo Twój men zacznie Cię jeszcze o co? podejrzewać i wykona na Twoim pięknym !piwko jaki? sabotaż. !happybth Może go np. !happybth lub, co gorsza !happybth Życz mu od nas rychłego powrotu do zdrowia. A tak na poważnie, to my?lę, że cosik niebawem wykombinujemy, bo jeĽdzić się chce i to bardzo. Bez przesady !piwko - mój m?ż też jest zagorzałym motocyklist? tylko, że jeĽdzi dużo szybciej ode mnie i rozumie moje "parcie" na moto.... !OK Je?li chodzi o życzenia również bardzo dziekuję !!! A zdjęcia s? super wszystkie - zostaje chociaż powspominać !happybth P.S. Tak naprawdę to był mój debiut solo "tak daleko od domu" POZDROWIENIA dla żonki !happybth
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witojcie. Dlaczego tak daleka odległo?ć czasowa nas ma dzielić Wymy?lmy co? wcze?niej np. połowa wrze?nia !scooter !scooter A w paĽdzierniku to i tak się obaczym !piwko !piwko Fotki wszystkie super Pomy?lta i na szlak Do zobaczyska hej! hej!
michu Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 P.S. Tak naprawdę to był mój debiut solo "tak daleko od domu" POZDROWIENIA dla żonki !piwko Siemanko Ka?ka skoro to jest twój debiut to musze Ci powiedzieć , że spisała? się dzielnie !scooter !scooter Fundi masz racje wrzesień jest ok
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Michu ja mam zawsze dobre pomysły, a Ka?ka jest wkońcu z Bydgoszczy to się niema co dziwić !scooter !scooter
michu Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Michu ja mam zawsze dobre pomysły, a Ka?ka jest wkońcu z Bydgoszczy to się niema co dziwić !scooter !scooter Tak jak mówisz Włodek .To miłe , że kujawsko-pomorskie pomału sie rozrasta. !piwko
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Nadejszła chwila na pare fotek z naszej wyprawy i jeden filmik robione z aparatu tel. http://picasaweb.google.pl/fundi600/Gniew2008
rob1969 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzięki wszystkim za wstawienie fotek !piwko .Wszystkie s? super. Moja ukochana druga połowa z zazdro?ci? tylko kiwała głow? ogl?daj?c je i nawet co? tam wspomniała o możliwym wspólnym kolejnym wyjeĽdzie !piwko . Przynajmiej nie będe musiał bać się spakowanych walizek je?li zdecyduje się na towarzyszenie mi. Pozdrawiam-Rob. P.S. Możemy kiedy? zrobić rajd !scooter po mojej okolicy. Pałuki to naprawdę fajna okolica i jest wiele interesuj?cych miejsc do zobaczenia tutaj (Biskupin, Wenecja z ruinami zamku i muzeum kolejki w?skotorowej, przejażdżka t? kolejk?, jeden z największych w Polsce parków jurajskich , kawałek jest też do Gniezna, mnóstwo jezior , lasów, o?rodków gzie można pogadać !scooter )
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Rob Plecaczki zawsze mile widziane a jeszcze do tego damskie...... !piwko !scooter co do rajdu czemu nie W Rogowie to trza spędzić cały dzień aby przej?ć to wszystko a na !scooter nie wjedziemy ale by było fajnie skuty i dino !piwko
michu Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jak wszyscy to wszyscy. Prosze kilka fotek !scooter !scooter !piwko !piwko !tut http://picasaweb.google.com/oko.micha/Gniew2008
Bobas Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Kasia, powiem Ci, że jak na debiut to poszło super!!!!!!!!!!!!!!! !scooter Michu, Fundi, te wasze telefony to robi? całkiem fajne fotki !scooter
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Michu, Fundi, te wasze telefony to robi? całkiem fajne fotki !scooter i jeszcze maj? wibratory
Kaśka Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Chłopaki - znowu super foty! Dzieki - tak żałowałam, że nie wzięłam aparatu a tu miła niespodzianka aż tyle !piwko !piwko Rob fajny pomysł z objechaniem Żnina i okolic ..... ja sie pisze oprócz 19-21 wrzesnia -jedziemy z mężem do Kamieńczyka na zakończenie sezonu "Bractwa Suzuki" Je?li uważacie że sie spisałam na debiucie - to sie cieszę - w końcu ważne jest zdanie kumpli !scooter !scooter !tut
michu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ka?ka i Rob ciesze sie ze dobrze sie czujecie w naszym towarzystwie . Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi