Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich twardzieli,

no to ja też nie przelęknę sie żadnego deszczyku :o

Zakładam rano czyste rajstopy i ?migam do zatoczki :D

Abach,spotykamy się w Gniewie o 11-stej. My zrobimy sobie mał? naradę przy kawce i też będziemy o tej godzinie.

Andrea, możesz jechać oczywi?cie z nami. Nikt nie dostał specjalnego zaproszenia. Przecież czytasz o wszystkich wydarzeniach na Forum ;) No chyba, że nie czytasz to .......... :o

Pozdrawiam.

Bobas

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bobas

18

• robson

15

• fundi600

13

• Kaśka

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano
Fajnie,zescie sie po umawiali,Kaska z tym Bobi z tym Robercik z tamtym i super.

jezeli chodzi Ci o to umawianie to wydaje mi się że jeżeli masz chęć na wyjazd to nie ma problemu. My niestety o tym nie wiemy, je?li się sam nie zadeklarujesz, a wtedy mozemy się jako? umówić.

Jutro rano będę o 5:00 czekał na Ciebie przy IKEA w Gdyni, potem ?migniemy do Lipnik kolo Bydgoszczy bo tam jestem umówiony z Robem i Michem o 7:30, potem zabierzemy po drodze Ka?kę z Wyszyńskiego o 7:45 i do zatoczki pod |wiecie na 9:00 ogółem jakie? 250km w 4 h plus dojazd do IKEA.

Ja dam rade bo jak sam mówiłe? to przecież ja ten wariat na 2oo.

Tak więc jeste?my umówieni czekam na Ciebie jutro rano BAJO

:D

Opublikowano

Witam

Andrea ja jak koledzy ,napisze tak temat Gniewu padł jakis czas temu , jak czytasz forum można było dawno dać znać że jaste? zainteresowany i tematu by nie było .

Tak więc jak widzisz cała nasza paczka się zgrała i ?migamy do Gniewu i Nowi maxi :D . To tyle je?li chodzo i spotkanie 24 . Ale jak sam sie domyslasz nie zawsze każdemu pasuje termin .

Pozdrawiam maxi do rana Upiór . ;) .

Opublikowano

3miasto startuje spod Multikina o godz. 9.00.

Wstępnie mamy 3 :D

Jeżeli kto? jeszcze jest chętny to zapraszam.

Opublikowano

to jeste?my umówieni ....

do jutra :D

Opublikowano

zeby uscislic: z Bydzi ktor? tras? smigacie? :D

Opublikowano

To ja pierwsza .....

Bardzo dziekuje za wspaniały dzionek...miłe przyjęcie ;):(:D

I wspólne ?miganko

Było super!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz dzięki

P.S.

Rob.. gdzie? ty mi sie zgubił po drodze??

!scooter

Mam nadzieję, że nie zamęczyłam Was swoj? prędko?ci? ;))

Do miłego

Opublikowano

Godzina 7.50 dzwoni budzik w komórce. O tej porze, w niedzielę najważniejsze, to wył?czyć ten dĽwięk :( OK. wył?czone… otwieram oczy i co widzę po deszczowej sobocie? przebijaj?ce się przez firanki niedzielne słońce :D Jest nieĽle….

Pod Multikino wjeżdżamy o 8.56. Czeka już Spinka i Lechu. Chwilkę póĽniej SMS od Plebanów: „..nie czekajcie na nas…”

Mimo wszystko czekamy chwilę z nadziej?, że może kto? jeszcze doł?czy.

Romeo był zawsze zainteresowany każd? kolejn? wycieczk? i miałem nadzieję, że na t? najkrótsz? może się zmobilizuje, ale niestety nikt więcej nie doł?czył :(

No to odpalamy skutery i ruszamy. Plan był taki, aby nie jechać najkrótsz? drog? (tras? nr 1), bo to żadna przyjemno?ć, ale całkiem sympatyczn? tras? przez Starogard Gdański i Pelplin. Drogę do Starogardu i Pelplina znali?my i nic nie mogło nas zaskoczyć natomiast odcinek Pelplin – Gniew nie był nam znany i więcej tam nie pojedziemy. Chyba, że przez Rudno ;)

Trafili?my na stację Lotosu w Gniewie o godz. 10.30, trzydzie?ci minut przed spotkaniem z reszt? grupy. Ten czas po?więcili?my na kawę i niezbyt gor?cy rosół ;) Pod zamek zajechali?my kilka minut po 11. Byli?my pierwsi. Ledwo zeszli?my ze skuterów pojawiła się grupa słupsko-łebska :( Kilka minut póĽniej pojawił się samotny jeĽdziec… zupełnie niespodziewanie wjechał Burgman 200 i andrea-toruń. Przyszedł tez SMS od Bobasa: „czekamy na prom”.

Wykorzystuj?c chwilę oczekiwania na resztę uczestników, robimy sobie wycieczkę wzdłuż murów zamkowych w stronę Wisły maj?c nadzieję, że dojrzymy prom ze skuterami. Niestety promu nie dało się zobaczyć. Po powrocie na parking wjechał kolejny samotny jeĽdziec, Tomekgdz na skuterze Yamaha Majesty 250. Chwilę póĽniej dojechała cała grupa z promu.

W sumie naliczyłem 12 skuterów: Yamaha Majesty 250 x 3, 400 x 2, Honda Silver Wing x 2, Suzuki Burgman 650 x 1, 400 x 1, 200 x 1 i 125 x 1 oraz jeden włoski odmieniec - Aprilia Atlantic 500 ;) Mam nadzieję Fundi, że się nie gniewasz ;)

Cała grupa wybrała się na zwiedzanie zamku. Kupili?my bilety. Przed godzin? dwunast?, na dziedzińcu zamku, odbyła się ceremonia ładowania armaty, która wypaliła punkt 12. Zaskoczenie było niemałe, nie spodziewałem się, tak jak reszta zwiedzaj?cych, takiego huku.

Większo?ć grupy, nie podbudowana rosołem z Lotosu, była bardzo głodna i szybko znalazła w rogu dziedzińca zamku drogę do karczmy. W końcu wszyscy się tam znaleĽli?my, cala nasza grupa - 16 osób. Karczma fajna a i bogracz niczego sobie ;) Polecam.

Gdy już wszyscy pokonali głoda, znaleĽli?my się poza murami w oczekiwaniu na zwiedzanie i przewodnika. Do zamku można wej?ć tylko z przewodnikiem, który ma okre?lone godziny „startu” ;) Gdy wybiła 13.30, pojawił się przewodnik i ruszyli?my. O zwiedzaniu nie będę pisał, generalnie było super, tylko w niektórych salach trochę duszno i gor?co w strojach skuterowych. Gdy opu?cili?my zamek, okazało się, że jest już po 15. Leszek i Spinka musieli wracać, my też trochę przegrzani, postanowili?my wyruszyć do 3miasta. Przed 16 byli?my w domu. O przejechanych kilometrach nie będę pisał, bo to wstyd. Mieli?my najbliżej !scooter

Mam nadzieję, że reszta grupy opisze to, co działo się dalej.

Dzięki za super spotkanie, miło nam było spotkać się ze znajomymi jak i poznać nowych maximaniaków ;)

Kilka zdjęć: KLIK

Nie wiem czy to działa, pierwszy raz tu umieszczam zdjęcia ;)

Opublikowano

No i w domku! Wreszcie mogę doł?czyć do Micha i ;) Dzień pełen wrażeń tylko pozytywnych.

Wszystkim Wam serdecznie dziękuję za super przyjecie i to że czułem się dzi? jak w?ród starych znajomych !scooter . Jestem pod wrażeniem waszej grupy. :D

Ka?ka, zostałem na ?wiatłach w Osielsku bo 4oo mnie przyblokował.

Pozdrawiam i mam nadzieję na dalsze s[potkania w realu i sieci.

Opublikowano

Andrea melduje sie w domku.Gdybym wiedzial gdzie w Grudziadzu jest Mac - Donald to bym do Was dolaczyl.Nie moglem sie wlaczyc do ruchu przy wyjezdzie z ostatniego postoju.I zescie mi uciekli.W takim ukladzie zawsze musi byc ktos kto prowadz i zamyka parade.Przykro jest jak ktos zostawia kogos bo po co sie spieszyc?????Nie podobaja mi sie takie sytuacje.Nie dziwie sie tym ktorzy na Burgmani wola jezdzic sami.Ajest ich kilkunastu ktorych ja znam osobiscie.Bylo mi bardzo milo spedzic z wami ten piekny dzien.Gdyby nie ta koncowka to bylbym usatysfakcjonowany.Teraz powinniscie mnie zrozumiec. !scooter :D;)

Opublikowano

Witam .

Do domu dotarłem o 21 . Dzieki za niedziele sptkanie wypadło super pogoda znajomi jedzenie no i oczywiscie CPN super ;) .

Życzę sobie i Wam takich spotkań co tydzień ;) .

Szkoda tylko że niebyło wszystkich tych co maj? ochote na spędzenie czsu na skuterku , ale okazja napewno jeszcze będzie .

Dzieki Tomkowi za kawe i ciacha , gruby ciacha byly super , tylko szkoda że tego wina skosztował tylko Michu !scooter .

Panie Panowie proponuje ogłosic Abacha nadwornym fotoreporterem ;) .

Adam fotki s? superowe :D .

Ka?ka i Rob bardzo miło było Was poznać miło mi i napewno kolegom że spotkanie Wam sie podobało . Szkoda tylko że niedziela tak szybko mineła Ale napewno takich niedziel bedzie więcej .

To tyle odno?nie spotkania .

Agnus ciekawe ile koreczek bedzie Cię kosztowal , teraz napewno kluczyk bedzie w komplecie , szkoda tylko że kosztowało Cie to tyle nerwa :( .

Ale jak kto? kiedy? napiszł odczego s? koledzy .

To tyle odno?nie niedzieli , raz jeszcze dzieki i powodzenia .

Upiór ;) .

Opublikowano

No i ja też spokojnie dotarłem do domu :D Na liczniku 410km,nie Ľle.Dzięki za mile spotkanie i wspólne !scooter ,było naprawdę super ;)

Opublikowano

<Marta> i <Agnus> jako ostatni meldujemy szczę?liwy powrót do domu o godz. 23:05. Przejechali?my ogółem 433 km.

Na razie tyle. Więcej, jak zwykle w nocy ;)

Tymczasem Pozdrawiamy Wszystkich!

Dodane: 25-08-2008, godz. 13:38.

Niestety, po trzech ;) , lekko mnie ?cięło i przysn?łem nad klawiatur? :D

Dzisiaj przesłałem na Picasa Web Albums solidn? porcję fotek (215 szt.) z imprezki w Gniewie:

http://picasaweb.google.com/agnus04/Mini_Z...WGNIEW_24082008

Mam nadzieję, że każdy znajdzie co? dla siebie.

Tymczasem trzeba wracać do rzeczywisto?ci.

Jeszcze raz pozdrawiamy Wszystkich, dziękujemy za mile spędzone chwile i osobi?cie przepraszam za "numer" z kluczykiem !scooter :(

Opublikowano

Ja piszę dopiero dzi?, bo wczoraj czekało na mnie jeszcze dokończenie remontu łazienki :D

Dotarłem do domu o godz. 21-wszej. Walizki tradycyjnie spakowane. Miałem nosa mówi?ć, że będzie to ta niebieska walizka w czerwone gwiazdki ;) No to tradycyjnie też j? rozpakowałem ;)

Dziękuję wszystkim za przyjazd na spotkanie. Też mi się bardzo podobało ;) Super było poznać nowych Maximaniaków :(

Abach, zdjęcia super!!!!!

Agnus, Twoje zdjęcia też rewelacyjne!!!!

Tomas, dzięki za kawkę w drodze powrotnej ;)

Na pocz?tku pazdziernika chcemy zrobić 2-dniowe zakończenie sezonu.

Co o tym my?licie????? ;);) !scooter ;)

Pozdrawiam.

Bobas

Opublikowano

Pogoda Wam dopisała !scooter ,to najważniejsze

• Klubowicze
Opublikowano

Witam wszystkich.

W domu byli?my o 21:00 potem działka

Dzięki za wspaniał? wycieczkę.

Ka?ka i Rob miło było Was poznać i my?lę że dopiero zaczeła się nasza wspólna przygoda.

Abachu nie nie gniewam się mi ten odmieniec pasuje i jestem z niego zadowolony

A co najważniejsze to podoba się mej małżonce.

Jeszcze raz dzięki

DO ZOBACZYSKA TAM GDZIE|........... !scooter :D

Opublikowano

Witam oczywi?cie wszystkim dziękuje za spotkanie było miło lecz krótko :D .Adam oczywi?cie

tak jak Witek napisał jeste? odpowiedzialny za foto relacje ;) , to co kiedy następne spotkanie?

PS dzięki wam mam doj?cie na darmowe szaszłyki !scooter hihihihihi

;)

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie :) Ja też wróciłem wczoraj do domu ok.21 , ale walizki nie miałem spakowanej , więc spokojnie mogłem położyć się spać ;) , licznik pokazał ok.330km

Fajnie że?my sie spotkali wszyscy - trochę nas było - 12 ;) , i 13-ty na sam? końcówkę ;)

Bardzo miło było poznać nowe twarze - Kasia , Rob i Arkoss ;):P;)

Co tu dużo pisać - takie wyjazdy i spotkania pozwalaj? my?lę , że nie tylko mnie na mał? odskocznię od codzienno?ci w pracy i w domu. Oby więcej takich spotkań :P

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia :P

P.S. Agnus - nie zapominaj o takiej jednej małej rzeczy ;):)

Opublikowano
Abachu nie nie gniewam się mi ten odmieniec pasuje i jestem z niego zadowolony

A co najważniejsze to podoba się mej małżonce.

Fundi nie tłumacz się ;) Ja nie mam nic przeciwko temu skuterowi, wręcz przeciwnie.

Zauważyłem tylko, że wsród zdecydowanej przewadze japońskiej my?li technicznej znalazła się jedna włoszczyzna ;) I ten fakt, moim zdaniem, należało wyróżnić ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie wszyscy czytaj? już napisane posty a szkoda (posty można przecież edytować powtórnie ;).) dlatego przepraszam, że się powtórzę i dodam co? nowego:

Niestety, po podróży z plecaczkiem, po powrocie po trzech ;) , lekko mnie ?cięło i... przysn?łem nad klawiatur? ;)

Dzisiaj przesłałem na Picasa Web Albums solidn? porcję fotek (215 szt.) z imprezki w Gniewie:

http://picasaweb.google.com/agnus04/Mini_Z...WGNIEW_24082008

Mam nadzieję, że każdy znajdzie co? dla siebie.

Tymczasem trzeba wracać do rzeczywisto?ci.

UWAGA! Ostatni miniaturka na Picasa Web Albums:

http://lh5.ggpht.com/agnus04/SLM7O-o-GGI/A...44/PICT9533.jpg

http://picasaweb.google.com/agnus04/Mini_Z...595920081066082

to FILMIK DIVX >11 min. o objęto?ci >50 MB!!!

Jeszcze raz pozdrawiamy Wszystkich, dziękujemy za mile spędzone chwile i osobi?cie przepraszam za "numer" z kluczykiem ;);)

<Marta> i <Agnus>

• Sympatycy
Opublikowano

Alo, alo .........zdjecia się nie otwieraj? ;)

Opublikowano
Alo, alo .........zdjecia się nie otwieraj?  ;)

Poprawka ;)KLIK

Opublikowano
Alo, alo .........zdjecia się nie otwieraj?  ;)

To pewnie chodziło o moje. Teraz już powinno być dobrze.

Opublikowano

Witajcie wszyscy !OK

Wycieczka była super , miło było poznać nowych kolegów i koleżanki. Dzięki wszystkim za zdjęcia. Abach - jak napisał Upiorek czy chcesz czy nie już jeste? naszym super sprawozdawc? i dzięki Ci za to.

Bobas spakuj sobie t? walizkę już na stałe , będzie już dyżurna.

Ka?ka pozdrowienia dla twojego męża niech szybko wraca do zdrowia .

Tomas serdeczne dzięki za go?cine .kawa była pyszna !piwko ,pozdro dla Marzenki