Klubowicze robson Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kasia i Rob - fajnie , że jedziecie Skoro już pytacie o prędko?ć przelotow? , to tak jak zawsze w granicach 120 - 140 km/h , nie szybciej P.S.Żartowałem z t? prędko?cia !YES
Kaśka Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kasia i Rob - fajnie , że jedziecie Skoro już pytacie o prędko?ć przelotow? , to tak jak zawsze w granicach 120 - 140 km/h , nie szybciej !OK P.S.Żartowałem z t? prędko?cia FAJNIE, FAJNIE A JUŻ SIE ZACZĘŁAM BAĆ nie zapominaj że moja suzi ma niewielkie możliwo?ci chyba żeby j? !YES a szkoda by było!!!!!!
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Robson Ty łobuzie nie strasz ludzi!! Ka?ka nie ma obaw Zawsze dostosowujemy prędkosć do Tych co jad? wolniej Brydzia się melduje w zatoczce o 9:00 czy pada czy nie Bobas jako? mi nie przeszkadza ta pogoda i z Michem jeżdzili?my skutami w styczniu i lutym a Ty straszysz jakim? letnim deszczykiem Wraz z michem zapraszamy Cię na kulig na skutach i się wyleczysz. Tera tak Rob to napewno spotkamy się koło biskupinka w Lipnikach. Jest tam pętla autobusowa i tam czekamy na Ciebie o 7:30 rano Co do Ka?ki to albo będziesz w opisanej zatoczce albo daj propozycje my się dostosujemy Tomek nie b?dz taki widze Cię na 2oo bo jakby co to wiemy z Michem gdzie mieszkasz To tyle skuteromaniacy narka !OK !YES w droge poczuć wiatr we włosach Ci ogoleni rozpi?ć rosporki
rob1969 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No to wreszcie konkrety co i gdzie. !YES Jestem o 7.30. na zatoczce na przeciw Biskupinka ( choć do Biskupina mam o rzut kamieniem )Pozdrawiam
Bobas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No to się sytuacja wyklarowała Do zobaczenia zatem w niedzielę. A może tak z rańca do Ko?ciółka ????? !YES
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A może tak z rańca do Ko?ciółka ????? WyjedĽ troszkę wcze?niej i podrodze bedzie ich kilka no chyba że wszyscy razem !YES
upiór Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam . To i ja napisze dwa słowa . Poprostu !YES . Tak więc Panie Panowie temat jest ok . Tak na marginesie skończyłem własnie zalewanie fundamentu , teraz siatka . Coby Jolka jak rozbije namiot , ma się rozumieć z Michem żeby J? nie ukradli . Pozdrawiam Upiór
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Bobas co z t? msz? w ko?ciele?? !YES
Kaśka Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie chcę Was martwić ale prognoza jest nie za ciekawa Co do zbiórki w niedziele? ja będę czekać na WAS na stacji na ul. Wyszyńskiego-- to po drodze na Osielsko.... chyba że tędy nie jedziemy? około 7:45 OKI? !YES
Klubowicze robson Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Siemka !YES Prognozy na niedziele nie s? najgorsze - ok. 18-19 stopni i ponoć ma sie obyć bez deszczu !OK za to w sobotę nieciekawie , ma padać !piwko Także spotkanie jak najbardziej aktualne - do zobaczenia wszystkim
upiór Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam . Dobrze że popada w sobote . Ale w niedziele hm ?migamy że chej jak powjadaj? ci no co tam wysoko mieszkaj? !piwko .
Kaśka Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 A na któr? jest planowany powrót ??????????
Klubowicze fundi600 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2008 około 16:00 - 18:02
Bobas Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Z tym powrotem to różnie bywa. Na pewno będzie to w godzinach wieczornych. Ostatnio jak z Mr?gowa wróciłem ok. 1-wszej w nocy to w garażu czekała na mnie spakowana walizka !YES Do dzi? nie wiem kto mnie spakował !piwko Rozpakowałem j? i położyłem się spać. Kasiu, w razie czego polecam, żeby? zrobiła podobnie
Kaśka Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 WALIZKA? O "matko" .... pytałam żeby sie okre?lic w domu (siła wyższa)
Bobas Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2008 WALIZKA?O "matko" .... pytałam żeby sie okre?lic w domu (siła wyższa) Tak poważnie to my?lę, że między 18-st?, a 20-st? będziemy w domach. Wiele zależy od pogody. Możesz przekazać w domu, że będziesz pod dobr? opiek?
Kaśka Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 WALIZKA?O "matko" .... pytałam żeby sie okre?lic w domu (siła wyższa) Tak poważnie to my?lę, że między 18-st?, a 20-st? będziemy w domach. Wiele zależy od pogody. Możesz przekazać w domu, że będziesz pod dobr? opiek? O siebie sie nie martwię - jestem już duż? dziewczynk? i na pewno dam sobie radę ale mam jeszcze dwie małe istotki (czytaj dzieci)pod opiek? i to o nie się bardziej boję
andrea-torun Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Fajnie,zescie sie po umawiali,Kaska z tym Bobi z tym Robercik z tamtym i super.Tylko powiem tak.I tu kropka.Albo ze mna i macie zalatwiona piekna pogode.Albo bezemnie i leje a juz napewno w powrotnej drodze.Rubta co chceta.Pozdrawiam Was wszystkich pozytywnie zakreconych.SZEROKIEJ DROGI.A zeby duzo nie gadac bo i tak lubie Was to na poprawienie humoru.Maz wraca z pracy,zastaje swoja zone z kochankiem w lozku.Staje jak wryty.Jurek mowi zona ty sie nie gap,ty sie ucz.Szerokosci.
Klubowicze robson Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Andrea - nie możesz mieć żalu do nikogo!!! Sprawa spotkania i wyjazdu jest od pocz?tku przedstawiana na "naszym" forum , nie ma co ukrywać Zapraszamy WSZYSTKICH chętnych -maniaków na nasz wspólny wyjazd i spotkanie na zamku w Gniewie , o czym piszemy nie od wczoraj , więc daruj sobie te zło?liwo?ci. Sorry za OT , ale musiałem. Pozdrawiam wszystkich , bez wyj?tku
Abach Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Czy inicjator tej imprezy mógłby podać konkretne informacje dotycz?ce czasów spotkań uczestników? Robercie drogi , nasza godzina mi pasi tylko chodziło mi o godzine na zamku w Gniewie , aby podać na Pomorskim , oczywiscie wachliw? + ,- 12 00 . Jak szanowny kolega my?li. Jeżeli spotykacie się w |wieciu o 9.00 to chyba tych sze?ćdziesięciu paru kilometrów do zamku w Gniewie nie będziecie jechać 3 godziny? O której będziecie w Gniewie? Pytam bez gniewu, tak tylko, żeby wiedzieć, o której przyjechac
andrea-torun Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Robercik my prawie sie nie znamy,wiec nie mowmy o jakiej kolwiek zlosliwosci.Ja oprocz tego ze jezdze skuterem to jeszcze cos robie zawodowo i nie zawsze mam czas wejsc na stronke burgmani.Tak to juz jest w zyciu.Czasami nie mam dostepu do kompa.Tak,ze sympatyczny kolego sory naprawde zadne zlosliwosci.Andrea nie ma powodow zeby byc zlosliwym,zawsze moze pojechac w doborowym towarzystwie lub sam.
DIZEL Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam wszystkich ! Chętnie się z wami spotkam i powielam pytanie Abacha - o której w Gniewie ? Pozdrawiam DIZEL
upiór Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam . Adam godzina spotkania padła ot tak sobie , ale my?lę że napewno do 11 00 tam zajedziemy . Masz oczywiscie racje do Gniewu to do 12 00 dojechali by?my na rowerach . Plan był taki żeby spotkać sie jeszcze gdzie? ca CPN i pogadać co dalej , ot i cały problem .Jak się dzwoni to każdy ma tyle w głowie a jak się spotkamy to prowadz?cym tematem jest oczywiscie . Pozdrawiam Pomorze i wszystkich maxi Upiór. Osobi?cie jadę jaka pogoda by nie była . Tylko mi sie tam nie wyłamywać . No chyba że nawiedzi mnie tornado .
Klubowicze robson Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ja też jadę bez względu na pogodę , chyba że będzie tak jak Upiór mówi jakie? tornado. Oj Andrea , Andrea
Agnus Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich! Planowałem zwołać jak?? poważniejsz? ekipę ale niestety 3 biegowców woli czmychn?ć do Ustki na niby jakie? zakończenie sezonu letniego (!!!???) 2 tygodnie temu byłem w Ustce z poważn? ekip? burgmanii, więc wystarczy)! Jeden - man odpada, bo do poniedziałku jest na wyjeĽdzie z małżonk? na Płd. Polski. Pozostaje nas troje: Ja, Arkoss i MaxMiki i... może jeszcze jaki? cichociemny. Raczej pewne. Bez względu na pogodę (chyba, że kule gradowe będ? wielko?ci co najmniej wi?ni). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi