Klubowicze robson Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Hejka!!!Żyje .... był wolny weekend, co prawda miał być na dwóch kołach ale nie był !OKK Je?li chodzi o 24 to ja bardzo chętnie - ale najprawdopodobniej nie będę mieć moto odezwę sie w tej kwestii jeszcze .... pozdrawiam Witam Co to znaczy nie będę mieć moto ???? Je?li zajdzie potrzeba , to mogę Cię zabrać na plecaczka , kwestia dogadania !tut Przeważnie jeżdżę solo
Klubowicze robson Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam !tut Co do spotkania 24 to się spotkamy na zamku !OKK 12-13 bo będę wracał z wybrzeża. Tomas - a Ty jak zwykle ostatnio przeważnie na 400. Oj nieładnie kolego !scooter
krzys-68 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 !OKK jedziecie beze mnie weeken rodzinny jest !tut
Bobas Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Rob1969, mam do Ciebie pro?bę, tzn. chciałbym, żeby? zabrał w niedzielę z Bydgoszczy Micha. Byłem dzi? u niego i małe szanse, żeby jego Burger był naprawiony do tego czasu. Musi zrobić szlif wałka rozrz?du itp. Nie będziesz miał problemu z dojazdem do zatoczki Z zatoczki ja zabieram Micha na plecaczka. Telefon do Micha : 696864652. Skontaktuj się z nim proszę. Z góry dzięki. Kasia, nie rób nam tego i załatw motorek. Przecież musimy się poznać. To prawdopodobnie przedostatni wspólny wyjazd w tym sezonie na 2oo Zima to już tylko 4oo Tomas, ale jeste? ....... Przecież niebawem zapomnisz jak jezdzi się na 2oo. Robson, Ty podrywaczu!!! Daj się Kasi wykazać. Na pewno zorganizuje jaki? pojazd 2oo. A jak nie da rady to ?migaj po ni? do Bydzi. Krzy?, dzięki za sprawdzenie trasy. Aż mnie żoł?dek rozbolał, że znowu z nami nie po?migasz No , ale to już siła wyższa !sciana Pomorzaki, zwijajcie wszystkie 2oo po drodze i jazda na zamek !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !OKK
Mareczek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Czytam sobie jak to się umawiacie i troszeczkę Wam zazdroszczę ale w tym terminie mam wyjazd rodzinny kawałeczek za Warszawę na imprezę rodzinna której w żaden sposób nie da się przełożyć. Podobno w niedziele 24-o sierpnia w Gniewie będzie lało. Waszym ?ladem na zamek w Gniewie pojadę 31-o sierpnia może jeszcze kto? się wybierze miło będzie kogo? spotkać, pogadać, no i jaka? kawcię wypić. PS Tomcio może was zaskoczyć ( pojazdem jakim przyjedzie).
krzys-68 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 tak to juz jest "ułożone" ze wakacyjnych weekendów jest za malo
Bobas Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Z t? pogod? to chyba różnie prognozuj?. W moim internecie pisz?, że w niedzielę w okolicach Gniewu nie będzie deszczu. W cieniu 14 stopni, w słońcu 21 stopni. Ale w razie czego trzeba uzbroić się w jakie? kalosze
upiór Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam . Normalnie szok , ale nam sie ekipa rozpisała . A1 . Ka?ka daj znać do 24 czy ?migasz swoim . A2 . Rob namiary na Micha tel dostałe? . A3 . Tomek wleje Ci paliwa a vw daj kobjecie Twoja pani tak mało ?miga !scooter . A4 . Robert czekam na telefon , Grębocin przy kasztanach na ?wiatłach , pasi !scooter !scooter .
Klubowicze robson Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Bobas - ja mam chyba inny internet , pisz? bardziej optymistycznie o pogodzie , ale w TVN Meteo zapowiadali upał na najbliższ? niedzielę Rob - zabierz rodzinę i będzie weekend rodzinny !scooter Kasia - nie widzę problemu - mogę Cię zabrać z Bydzi !scooter Witoldzie drogi - zadzwonię do Ciebie jutro i ustalimy szczegóły. Tomas - ciekawe co on kombinuje?
Tomekgdz Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Teraz to się czepiacie oczywi?cie że przyjadę Witek co do paliwa to chętnie będziemy blisko Starogardu Gd. !scooter !scooter
Kaśka Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Robson.... dzieki za propozycję plecakowania, je?li nie uda sie moim moto - węzmę j? pod uwagę - umówimy sie dokładnie co i jak? A moje moto? cóż przednie zawieszenie trza zrobić !scooter pozdrowionka dla wszystkich
Bobas Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Teraz to się czepiacie oczywi?cie że przyjadę Witek co do paliwa to chętnie będziemy blisko Starogardu Gd. !scooter !scooter Co? mnie w ko?ciach łamie, że Tomas kupił od Mareczka Burgera. Może się mylę, ale ta moja kobieca intuicja....... !scooter
Mareczek Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Teraz to się czepiacie oczywi?cie że przyjadę Witek co do paliwa to chętnie będziemy blisko Starogardu Gd. !scooter !scooter !scooter !scooter Co? mnie w ko?ciach łamie, że Tomas kupił od Mareczka Burgera. Może się mylę, ale ta moja kobieca intuicja....... !scooter Bobas z kobiec? intuicj? nigdy nic nie wiadomo.!sciana Ale podobno Tomek sprzedał kilka udziałów w Polmosie Starogard jakiemu? koledze (może to Ty jeste? szczę?liwym nabywc?)
Bobas Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Rob - zabierz rodzinę i będzie weekend rodzinny !scooter Robson się pomylił chyba Nie chodziło Ci o Krzysia??????????????? Przecież Rob jedzie z nami
upiór Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam . Bobas ko?ci zostan? całe ,napewno Mareczek nie pogonił Burgera . Szybciej te sportowe te no jak to było małe na dwie osoby tak mi się wydaje !scooter . W niedziele wyjdzie szydło z worka . Jak faktycznie Marek pogonił Mu Burgera to ja zamawiam lawete w droge powrotn? ,drogo by to Go kosztowało oj drogo !scooter . Piwem za 2.50 tematu nie załagodzi . Tomek daj jaki? namjar co tam w trawie piszczy !scooter . Pozdrawiam Upiór .
Bobas Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam .Bobas ko?ci zostan? całe ,napewno Mareczek nie pogonił Burgera . Szybciej te sportowe te no jak to było małe na dwie osoby tak mi się wydaje !scooter . W niedziele wyjdzie szydło z worka . Jak faktycznie Marek pogonił Mu Burgera to ja zamawiam lawete w droge powrotn? ,drogo by to Go kosztowało oj drogo !scooter !scooter . Piwem za 2.50 tematu nie załagodzi . Tomek daj jaki? namjar co tam w trawie piszczy !scooter . Pozdrawiam Upiór . Gadałem z Tomasem. Nie kupił jednak Burgera. Przyjedzie na swojej poczciwej YP 250
Klubowicze robson Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Rob - zabierz rodzinę i będzie weekend rodzinny !scooter Robson się pomylił chyba !scooter Nie chodziło Ci o Krzysia??????????????? Przecież Rob jedzie z nami !scooter Faktycznie - co? mi sie pochrzaniło , sorki !scooter Najprawdopodobniej będziemy z Upiorem w |wieciu ok. 9 Co? mi się obiło o uszy , że Tomas przybędzie na zamek wierzchem
Bobas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2008 OK. To umówieni jeste?my o 9-tej w zatoczce. No chyba, że będzie lugał deszcz............ Dzi? cał? noc u mnie lało i teraz też nie przestaje
Klubowicze robson Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2008 U mnie na razie nie pada , Bobas załatw jakiego? szamana żeby nam załatwił pogodę bezdeszczow? !YES
krzys-68 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 deszczu w okolicach nie ma za to "korzonki" bol? !YES
Klubowicze robson Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2008 deszczu w okolicach nie ma za to "korzonki" bol? !YES Krzys - nie wymiguj się korzonki w tym wieku to normalka Widzimy się 24 sierpnia
krzys-68 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 nidyrydy !YES i to nie korzonki sa tego powodem
Kaśka Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dobra wiadomo?ć : moto mam naprawione.... Zostały jeszcze tylko testy i jak będzie oki to jadę swoim. Jest tylko jeszcze jeden malutki problemik - moja prędko?ć przelotowa ??? !YES bedziecie musieli za mn? czekać A o której zbiórka w Bydzi? I gdzie? Nie mogę doczytać wiem tylko że na 9.00 w zatoczce(podobnie jak kolega nie wiem gdzie to jest) !OK
krzys-68 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 tak Ľle pewnie z predkosci? nie bedzie poza tym "panie przodem" wiec... !YES
rob1969 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Fajnie że jedzie?ż swoim Ka?ka . Bedzie nas 2 debiutantów przechodz?cych chrzest. Też czekam na wiadomo?ć gdzie o której ruszamy. Je?li mogę jako nowy zaproponować miejsce to wydaje mi się że dobrym byłaby stacja Orlenu na Wyszyńskiego przy wylocie na Gdańsk. Co bydgoszczaki o tym my?l?. A godzina? 8.15-8.30. Oby tyklo pogódka dopisała bo jak nie Pozdrawiam wszystkich !YES
Rekomendowane odpowiedzi